Израел 40

• 19 962
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
  • На дивана, под юргана
Петя квото и да пишеш ...така го пишеш ,че и да ми е никакво ми идва настроението  , що не си ми съседка Laughing

Не си права Хариет, ние живеем през 3-4 IP-та един от друг... И това ако не сме съседи...  Laughing

# 196
  • T"A
Пете, за джи пи ес-а не знам, но моят мъж не избира на принципа кое е най-новото, той си чете и пише в някакви форуми за програмисти и там обсъждат на език, който аз никога няма да разбера  Joy кое как работи и дали си заслужава. Напр. уиндоус виста се знаеше, че не е добър и го прескочиха, а сега новият уиндоус (седмица ли се падаше? ще прощавате неосведомеността ми  Blush) вече е свален и проверен от всякъде  Mr. Green Компютри и Интернет - той си знае, мен само ме информира за сведение  Whistling

За кафкафим-ите - за мен няма значение, сандалите са ми в други цветове, сега търсих нещо в кафяво за всеки ден и попаднах на чехличките, с много удобна подметка са и това ме привлече, не се бях замисляла имат ли, нямат ли каишка  Thinking

А за подаръците - аз не ги взимам, не всеки път. И в Стеймацки вчера ми дадоха подарък (дават на всеки, който пазарува над 200 ш"х) и аз мислих да го върна - детско DVD, но понеже сме канени при дечица скоро и реших, че мога да им го занеса. Иначе им казвам "Льо, тода", да не прибирам вкъщи ненужни неща. В супера дават безплатен вестник за всяка покупка над 150 ш"х, но ние ги ползвахме предимно .... за миене на прозорци, пък не ги мием толкова често  Laughing и спрях да взимам. Ментов чете вестник на обяд, в заведенията тук нали дават вестник с кафето, а аз гледам новините по ТВ, другото е от нета... Вчера явно е разчитал на някоя и друга екстра, пък те в 8:00 ни звънят с пратка на вратата - диск он ки  Crazy Поне ще влезе в употреба, като си знам съпружието  Simple Smile

Това лимонана популярно ли е при вас?

Аха, тук поне лимони и мента има в изобилие  Grinning И страшно освежава  thumbsup само за добавката на ром не бях чувала  Whistling

# 197
Еми, много ясно, че всеки подарък няма да вземам като  циганка  Simple Smile ... Без  да подбирам ... ц ! Моят мъж не е програмист  , но се справя по-добре от мнозинството непрограмисти и не хай тек-ци  hahaha (ето - нова  дума !) , ползващи разните технологии. Аз съм много далеко от  неговитя  знания и умения и само се ползвам от облагите .Много ми е добре така даже. 

Плуването за мъж  е супер ...Ей, един  съсед имах аз на младини (на 12-13  да съм била) -  #Crazy много беше опасен ! Как ми се  е виждал значи на 50 г , а сигурно е бил на 18  hahaha Ох  ooooh!! Спомени  Simple Smile ! Аз като добро дете  само съм  поглеждала и никакво пипане , а то може ли да не го загледаш пък  !?  #Crazy

Лимонаната си е наша, бе ! Не си я даваме даже на съседите!  hahaha Как тъй ! Чай с нана  - същото ! Ник'ви такива!  Flutter

Тигрисе , ти пък все навреме се появяваш !  Flutter  Mr. Green

Вижте к'во ... настроение  ако няма - Овен имате във  форума , нЕмА страшНо!  smile3502 И к'во ?  Flutter

# 198
Цитат
Как да се разхладим лятото:
Вземаме 3-4 лимона,10 листа мента,1-2 лъжички захар и много лед.
В градината имам джоджен ...може и с него .... Mr. Green

Жаки ,и моите се сополивят!Вече ми е неудобно да споменавам ,че са болни ....само сополи ,ама и това е гадно....

Цитат
А мен ме мързи да си смъкна 4 кг в плюс,които съм ка4ила от бремеността.
Криси,ти па .... Shocked аз си стоя 15 килограма отгоре ,ама не съм се утрепала да ги свалям  Laughing

Пете ,плуването е добър избор.Какво джудо бе ,човек?Не ми харесват джудистите - все едни набити такива....А с плуването се стягат,рамене широки... 

Хари,балет ,а?И  аз обичам балет ,ще стане ли някоя от щерките баРелина - незнам. newsm78

# 199
  • Някъде там...
Мента, на мен все ми е студено на краката а и аз рядко вървя в тази пустош къде да вървя змиите ли да гоня  Mr. Green
Пете,аз мисля,че на плуване можеш да го запишеш и сега и като му се развие един хубав гръб и едно малко дупе малиииииииии като порастне ще трепе мацките  Mr. Green
Хари,недей го прави момчето балерин млади млади спират да танцуват,няма хляб там освен ако не е в Болшой театър Peace
Криси,аз без да съм забременявала и раждала качих 8кг  Embarassed

Всички дечица да оздравяват бързо,че ваканцията дойде  Peace

# 200
  • T"A
Криси,аз без да съм забременявала и раждала качих 8кг  Embarassed

Това в Израел ли, Бубе?
Аз пък първата година само свалях, после си наваксах  Mr. Green

# 201
 Брех , не й харесвали джудистите! Танче , ми  кунг фу - истите ?  Mr. Green Скицо! Крушата по-далече от  дървото надали ще падне . Някакъв мЪжЪк спорт ще да е  Joy  Много им дълги гърбовете на плувците , бе ...  Joy Чакайте сега да почнем с кусурите, то пък все хубаво неможе  hahaha  БорянаFlutter ще ги трепе  ама с поглед  ...няма да ги мятка в  схватки , я !  Joy Мента , ми тука   се дебелее ,бе ! И аз като дойдох  качих 10 кила преди да забременея  даже  Whistling УжасТнен срам!  ooooh! И то добре , че по израелски спрях да се срамувам токлоз от много неща  , та ...добре ми идва ! Иначе да ви кажа - опасТна  шофьорка съм и скоро ми е теста !Ще  го взема ли отма или да ? Това е въпросът !  smile3502

За визите се сещам нещо сега. Вече  става въпрос  за 3 м. , а не за 1  с  влизането в Бг на израелци след регистрирането им разбира се.  Както за българи в Израел, така и за израелци в Бг вече , а?  Моят мъж месец няма да подмине така или иначе де в БГ , но пък си спомням преди как се налагаше  всеки месец да минава границата  в Турция или Гърция  и обратно на момента , за да  има право на още един месец. Така всеки месец  сме ходили и сме се връщали от границите. Даже влизаше пеша някой път , правеше обиколка и се прибираше , само да е бил Извън БГ . Такива неща.Ама то си е практика това , не е ново. Имаше възможност да си плати за някаква по-дълга виза от 6 м. май , но то пък много  време 6 м. и така или иначе  щеше да си излезе от страната за 6 м. ... Това преди време, сега незнам как е.  Значи сега сме квит двете страни тука. 3 месеца играят вече , не 1 и от двете страни.  

# 202
Ей,и мен днес ме е ухапал щъркел,ама като  видя поста на Петя,с тия търкалящи се емотикони,и ми се оправи настроението Laughing

Всички болни бързо да оздравяват Praynig

Мента,твоя Ментов е програмист ли?Ако все още не е научил,как с едно копче се изтрива цял диск Д,да се обърне към моя мъж Joy Joy

Мале,като родих бях,като слон в плувки Joy JoyДебела,дебела!Качих 25кг.,не ме питайте как си върнах формата! Laughing

За спорта нямам мнение,щот нашето семейство,хич не го уважава Crossing ArmsВиж шопинга,това е друг вид спорт Mr. GreenНего мога да го спортувам до припадък Mr. Green
Днес пазарувах,в един голям супермаркет,не знам дали заради кризата,но за първи път не купувах неща ,които в момента не са ми необходими!

Купих и подаръка,за дружката,ако не ме домързи ще го снимам LaughingОстава само на нея да и хареса!

# 203
  • Някъде там...
Пете,незнам от кога е ,но аз миналата година си влязох тук с тримесечна туристическа виза и сега я удължаваме всеки 3 месеца  Peace
Мента,мдааам от както съм в Израел съм ги качила  Embarassed

# 204
Аз пък да се похваля, че най- после съм 48. От две години стоя 49- 50 и не мога и не мога да ги сваля. Сега чак се изненадах, след всички баници и торти напоследък. Сега да не си помисли някой, че съм слаба...  Naughty просто не съм расла нависоко  Grinning!

Меди ходи два дни с хом, сега е по- добре. Дойде и замина.

Пете, ще пиша наблюденията си за спортовете, ама като имам време и ако още говорите за това... срам, все нямам време...
В момента жизнено важно ме занимава въпросът къде ще ходя на концерт на Фейт Ноу Мор- тук или в БГ? Тук ми е по- удобно защато ще е в Т``А, а в БГ ще е в Бургас. Но там имам с кой да ходя, а тук не... боже тук приятелите ни не си падат по тях... немога да повярвам... ако някой ме беше казал преди 10 год, че така ще си сменя обкражението нямаше да повярвам. Ама на Коби Перец няма да ида и пари да ми дават  Crossing Arms!
Мента, ти като известна рокерка от едно време какво мислиш, ходи ли ви се?

# 205
  • T"A
Мента, ти като известна рокерка от едно време какво мислиш, ходи ли ви се?

Hug   bouquet  и аз една известна рокерка, мани, мани  Joy На мен ми е минал меракът за концерти  Blush НО и не знаех, че ще идват Фейт но мор  ooooh! В парка ли ще бъде? от далече ще ги слушам май... ще се разходя по близката алея и така...  Whistling
Вие, ако сте за повече време, не пречи да отскочите до Бургас - хем за разнообразие и като на почивка  Party

Бубе, може би защото винаги си работила, а сега ти се събира по-малко време на крак  Thinking Не знам... аз бях станала от 47 на 40 кг точно за 8-9 месеца от пристигането си в Израел. За да си го представиш - в момента съм 50  Peace Но и аз като Тали:
просто не съм расла нависоко  Grinning!
Mr. Green

Ама, това да са ни грижите  Hug

Наинка, всички номера ги знае - ние, заобикалящите го, се стараем да му покажем какви бели могат да се свършат на един компютър  Mr. Green Става разноглед понякога, като писнат от 100 места - това не ми работи, онова не ми работи  ooooh!

# 206
Мента в ганей та`аруха ще е. И ти като мъж ми, стар бил, бил му минал мерака, не иска да го блъскат, праща ме сама... Аз ще се втурна сама с тийнейджърите! Но за нищо няма да ги пропусна. Вече звънях за билети. Чакам сега мойте агенти от БГ да се изкажат кой ще ходи- то там пък ще загубя и два дена в път, а не ми се ще!

# 207
Тали, май няма да те огрее тука да  ги видиш... Я си иди в БГ , поне с компания  Joy Стар бил !  hahaha
Боряна , да бе  - от страна на Израел по-рано това стана  с 3-те месеца .Новото е , че сега израелците в БГ ще са така, щото миналата не бяха. БГ по-късно отвърна на удара  Mr. Green .... Квит  да сме демек.

Я , стига с тия  килограми дето почват с 4 и 5 , бе ! Фукли с фуклите !  blahblah  Ай да не  'земем да се мерим !  box Ха , наздраве !  cheers И внимавайте , че .....
http://www.youtube.com/watch?v=ieErkwzSB5c   newsm08

# 208
  • Някъде там...
Пете,колко пъти ти казах да не бягаш от полицията  Mr. Green

# 209
Цитат
Виж шопинга,това е друг вид спорт
В София на мода е спорта "молуване" - обикаляш моловете и блееш ,то включва  и другия спорт "шопинг" и двата са част от терапията в борбата със стреса,НО .....в тази криза незнам дали просперира......

замириса ми на кисело  -  Sick Ани се е наакала!(от кърмата така мирише)

Общи условия

Активация на акаунт