Израел 40

• 19 965
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
  • На дивана, под юргана
Криси,аз без да съм забременявала и раждала качих 8кг  Embarassed

И аз така - без да забременявам...  Laughing
Но сега ги свалям... - на череши, ядки и домати става по-лесно.

Ей,и мен днес ме е ухапал щъркел ...

Това как да го разбираме... ?   Laughing  newsm78

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 16:17 от tigar-migar

# 211
Тигрис , а без  ядене още по-бързо ставало.
Ние иначе комбинираме  -  за мене музиката , за децата - видеото :
http://www.youtube.com/watch?v=y7ssHOBFvGk&feature=fvw

До сега си разказвахме за видовете  змии  Rolling Eyes , къде живеят , какво ядат. Подсетихме се от едно филмче за Маугли в джунглата . Боряна , ужасни са  ! Немога да ги гледам. По детския канал даже разказват за тях и дават музичка с истински кадри ....ох ! Уж животно и то ....ама гадост голяма ! При вас по-наминават .И тук има  на местата с храсталаци и дървета - някои площи, които все още не са застроени . Уж се  страхуват от хората и бягат , но пък ако вземеш несъзнателно да се натъкнеш на тях може да те ухапят като нищо. Мене ми са гадни и много ме е страх. Сега децата съскат като змии - голям интерес , голямо чудо! По-си падам по някои други ориенталски животни като камилките ...Виж , те плюят и се  плюнчат , но ... предпочитам за тях да си говорим с малките.Те сега  обаче - змии , змиите  на дневен план. И снимки искат да гледат , и видео ... Ужасии, филм на ужасите .Опитвам се да поднасям нещата като информация  само , да се учат уж , но ми са гадни тварите и това е ! До скоро бяхме на вълна ПАЯЦИ. Колко крака имат , къде  спят , колко цвята  паяци има , какви са им бебетата .... Лудница  Crazy . Оставям ги сами да си сменят вълните децата .Ха да видим кое ще е следващото , защото и хлебарките вече минахме по ред . Crazy

# 212
  • На дивана, под юргана
Тигрис , а без  ядене още по-бързо ставало.

А-а-а, без ядене - мене не ме брой!

# 213
  • T"A
Пете, аз мисля, че още като отмениха визите за пребиваване на българи в Израел, промениха и това с 90-те дни  Thinking За миналата година съм почти сигурна, но както и да е - от кога е така не е важно, важното е, че в момента е така  Peace

Тали, а в България може и по-евтино да продават билетите. До Бургас в най-лошия случай може да хванете автобус - по-малко от 4 часа е, но, ако си с компания, все някой може да те тремпне  Mr. Green Ама, кога са концертите всъщност?

Танче, и тук си молуват масово  Mr. Green ползват моловете за убежище от жегите  Laughing Обаче тук за думата мол си има ивритска думичка, не е като в България да ползваме английската  Grinning Канион - думата е измислена от Давид Азриели, който е построил първия мол в Израел през недалечната 1985 година  Wink (от който и сега аз пазарувам - канион Аялон)

Бяха ми спряли тока  Sad  лаптопът си бачка и на батерия, но изведнъж ми се стори едно тихо и тъмно  Crazy

# 214
Тигре,става въпрос за  някой,който не е добре Joy Joy,ама лафа си има и продължение!

Е,при нас е шопинг,щот нямаме МОЛ! Mr. Green

Абе нещо не ми се получиха снимките newsm78,на подаръка,ама не се отказвам LaughingСпоменах ли,че се спрях на обеци от оксидирано сребро!

# 215
  • На дивана, под юргана
Тигре,става въпрос за  някой,който не е добре Joy Joy,ама лафа си има и продължение!

Аз пък помислих, че започваме обратно броене... 9 месеца...  Wink

# 216
Тигре,става въпрос за  някой,който не е добре Joy Joy,ама лафа си има и продължение!

Аз пък помислих, че започваме обратно броене... 9 месеца...  Wink
Joy Joy Joy Joy

# 217
Ментуш, в Бургас е на 14 август, в Т``А на 1 септември.

ИИиииии 4 часа  Shocked, аз си спомням как се таралянкахме едно време с влака по 7-8-9 часа  ooooh!!

# 218
  • Някъде там...
Ето да ви почерпя с единствената вода която пия  Mr. Green С вкус и аромат на плодове е.Аз обичам прасковата и ябълката  Peace

Талинда,отиди и на двата  Mr. Green

# 219
бррр едно от нещата от които ми се повдига е минерална вода с вкус на нещо друго , хаха Борянке   Hug
А за балета....то не е задължително да му стане професия . Обожавам обаче балета и винаги ходя да гледам при възможност, ... а мъжки пируети и подскочи мога да гледам до забрава.

Тигър интересна гледна точка имаш за съседтството с Петя  Laughing...ама си прав де.... Peace

Наинаа.... не се закачай със щъркела.... Laughing Mr. Greenче....Е, ако искаш наистина да те ощипе няма страшно значи, хаха.Аз определено не искам повече..... Grinning

Тали и на мен 48 ми е любимо число , ама пусти 2 кг. не ги пускам...  Crazy

черпя ви с двама мои любими мъжки балетисти  , от едно любимо предаване.

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 20:23 от harriet TJB

# 220
На колко години започват с плуването децата при вас?
Тук не взимат по-малки от петгодишни.

# 221
  • Някъде там...
Хари  Hug

# 222
  • T"A
Бубе, кой вкус предпочиташ? Аз си взимам ябълка, но иначе любимите ми овкусени води са на тази фирма

newsm10

Ти можеш и да си направиш - взимаш тревите от градинката, блъскаш 5-6 лъжици захар и овкусената вода е готова  Mr. Green
Но аз треви нямам в такова изобилие Sad

Талинда, имам приятелка-бургазлийка, от нея знам, но е приблизително, де  Grinning
С влак си беше преживяване, накрая цялото купе се познавате от дългото пътуване  Laughing

Плюшче, не знам от кога започват, но на 5 вече ходят  Thinking А тук имам пример с едно детенце - ходи на балет, на плуване и на изкуство (т.е. рисуване и др. подобни). И ми казва "Остана ми един свободен ден, чудя се на какво още да се запиша" Grinning
А защо е ограничението за 5 години всъщност?

# 223
бррр едно от нещата от които ми се повдига е минерална вода с вкус на нещо друго , хаха Борянке   Hug
А за балета....то не е задължително да му стане професия . Обожавам обаче балета и винаги ходя да гледам при възможност, ... а мъжки пируети и подскочи мога да гледам до забрава.

Тигър интересна гледна точка имаш за съседтството с Петя  Laughing...ама си прав де.... Peace

Наинаа.... не се закачай със щъркела.... Laughing Mr. Greenче....Е, ако искаш наистина да те ощипе няма страшно значи, хаха.Аз определено не искам повече..... Grinning

Тали и на мен 48 ми е любимо число , ама пусти 2 кг. не ги пускам...  Crazy
Аз чак сега се сетих,за щъркела doh,като прочетох какво си написала Joy Joy,че прави  и други работи!

Ха,Тигрис какво си е помислил! Joy Joy

Ето и снимките,не станаха много добри!  http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12998398

# 224
Хехе, Бори.... ти си душичка  Hug

черпя ви с 2 ма мои любими мъжки балетисти, от любимо предаване. / нали за балет се заговорихме/

http://www.youtube.com/watch?v=T622b1EsZfQ даниии... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт