Навън слънчице се смее, а на АВГУСТинчето му се дивее!

• 16 941
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
  • В светлината на слънцето
Бобче, ех, как ви завидях за плажното барбекю... Blush Нищо, че ще е с якета, а не по бански. Пак си е супер сладко. А малките наистина усещат много силно липсата понякога. Абе пораснаха, станаха вече мислещи човечета. Thinking
Тони, нямам идея за отита. Теди изкара един гаден отит, когато тръгна на градина за първи път - получи се от силно възпалено гърло, стрес, вирус и обща отпадналост на организма. Това й беше първото и единствено пиене на АБ (най-вече капане в ухото) в живота. Но нямаше начин да мине без него. Ушната докторка тогава каза, че с отита шега не бива и трябва да се лекува внимателно и навреме, за да не докара усложнения. Дано тази водичка не е нещо опасно. Не вярвам да води чак до проблеми, но може би не е зле да направите една консултация при ушен лекар за всеки случай. newsm78 А тези тестове, които описваш са нещо наистина чудесно. Дано ги внесат и в БГ, пък и лекарите да започнат да ги ползват - колко тъпчене с излишни лекарства ще спестят по този тачин. Thinking

# 196
  • София
Здравейте  Hug.
Днес успяхме да излезем преди обяд и аз щастлива и децата щастливи Grinning. Дано и следобед да се задържи така времето за да успея да ги изведа.
Тони, Дани зимата изкара 2 отита в съчетание с гнойна ангина и имаше течност в ухото. След прием на един от най - силните АБ на бъл. пазар излекувахме отита, а от там и течността изчезна. Не мога да ти кажа обаче дали течността изчезна заради АБ или изтече от само себе си Thinking. След като се излекува му правихме аудиограма и се оказа, че чува нормално.
Ади, ти ме уби с тези цени Shocked. Аз рева, че съм попаднала на обирджии, но толкова пари за един преглед... ooooh!.
Енита, стискам палци на Яна Т наистина да е от зъбите Praynig.

И педиатърката на мойте хлапета прибягва до АБ само в краен случай, но такива сиропи им изписва, че като отида в аптеката и свят ми се завива от цената. Ноември и декември сме дали по близо 200 лв. на месец за лекарства ooooh!. Добре, че после започнах да давам на Дани имуностимоланти и спря да носи вируси вкъщи, че не знам къде щеше да му излезе края.

Приятен следобед   bouquet.

# 197
Здравейте
Тони, на мои приятели детето е на 4г и постоянно има проблем с ушите.Тече направо гной ,без Т ,без хрема ,направо в ушите го удра. сега последно пак нещо го болеше ,мина му ,но се оказа че точно както ти описваш има вода/по скоро бистра течност / зад тъпанчето. водиха го на тестове, но тук са толкова скапани,че на него не са му интересни . И майка му това се ядосва ,че ще го изкарат глух , а той казва че си чува, но не иска да ги прави . И те незнаят от какво и как да продължават.
Енита, дано е от зъби,да се разминете от вируси и гадини
 Бобче, ами стига с тези якета хайде на българското Черноморие.Варна те чака/ да не бъркам/
Лулу,писах ти на лични
и ние вчера бяхме на вън в дъжда. Щях да го оставя в къщи ,но той като чу ,че вали  и нареден на вратат да излиза,слага си дъждобрана ,и вика-"цоп-цоп"
Вече сме добре в четвъртък го пускам на ясла вече, той забрави какво е това Laughing

# 198
Покахонтас,  Hug Hug Hug

# 199
Значи ще изчакам аудиограмата през септември и ще попитам, ако до тогава не е изтекла. Не бях чувала и аз за такава течност.  Thinking

# 200
хммм.. и аз не съм чувала,дано не е нищо притеснително и да се изпари като с магическа пръчица,както дошла така си отишла Praynig Hug

Лу,хайде утре Сашко и той да е на 6 Praynig Hug

Ира,дано се включи да кажи какви са резултатите Rolling Eyes

сутринта водих малкия в капела плей да поиграе не ской да е ми с Ивая на батеви жоро Laughing голяма игра и гоненица падна Crazy
сега го чакам да се събуди и да излизаме в морската докато не е дошла някоя гръмотевична буря Joy Mr. Green

# 201
Бреееей,Бате Жорето у Варната била,аз се чудя къде зачезна толкоз време newsm78

Мами,някой да има представа от някой добър Дерматолог в Сф?Гледах денс Гала и говореха за бемките,че ако имаш много е желателно веднъж годишно да се ходи на дерматолог.На мен в последните 2 год. ми излезнаха ужасно много,а сега гледам и една черна се е появила.Малка е,но все пак ми се ще за собствено успокоение да ида. Thinking

# 202
Аха, наистина трябва да се следят, най-вече дали се видоизменят с времето. Най-опасни са бенките, които са с лек релеф и с неправилна форма. Хубаво е, за твое успокоение, да се консултираш.

# 203
Ади, ще поразпитам, защото и аз трябва да ходя на дерматолог. И на мен доста ми се увеличиха бенките. Thinking Знаеш ли от кога се каня да търся светен дерматолог, но все отлагах. Ама е вече крайно време. Ще попитам познатите лекари, да видим кого ще препоръчат. Доколкото съм чувала най-добрите са в клиниката по дерматология към Александровска болница, но дали е така и кой точно да се търси там, незнам. newsm78
Морска, да пратиш специални поздрави на Жорето и хубавата Ивая. Hug

# 204
Здрасти от нас,ние днес бяхме да ходим да правим ЕЕГ на Александър,но за съжалени не постигнахме резултат,понеже изпадна в истерия и изобщо нме даде да му сложим на главата специалната шапка,какво ли не правих да го залъжа,шоколад му купих киндерчета,не и не.... ooooh! #Cussing out 1 час се борих с неговия огромен инат и страх,но не успях,накра я ми идваше да го набия,ама едно хубаво,но се въздаржах и отнесе смао 1 шамар лек по бузата,но то не беше ритане,блъскане на и на двете жени,които се опитаха да го сложат.Нито боли,нито нищо,само леко му се намокря главичката,но уви,имам си някакъв ужасен характер в къщата и това е...Затова и казах да го приспят с упойка на невроложката,но тя каза,че тогава резултати не излизат реални и нямало смисъл,и се ядосах и рекнах направо да ми казва имали увреждане това дете някакво или няма,че ми писна да давам пари за доктори и накря никакви резултати и ясноти.Каза,че за нея намал никакво увреждане и дори била сигурна,че на ЕЕГ-то щяло да излезе всичко нормално и чисто,е тогава,защо да го правим Twisted Evil,предпис а ни един сироп за стимулиране на говора,Неутропил май беше и сега го издирвам по-аптеките.
Извинявайте за бесния постинг,но наистина напоследък нямам сили и настроение за нищо,просто съм ужасно изцедена от малкия,наистина е много труден за гледане от сам човек,само бели прави и се тръшка за всичко.Започн аи да си подбира дрехите,какви обувки да слагаме при излизане,всичко което заяви е с големи притенции,да се чудиш отде толкоз изисквания от малко дете Rolling Eyes Twisted Evil
Сега отивам да Ви чета,че доста има за наваксване...

# 205
  • София
Aз съм с 2 ръце за:
Д-р Ангелова - дерматолог в 29ДКЦ
тел. 958 24 48 / вътр. 288   Hug
Ако някой иска мога да дам и мобилен номер! Работи и със здравната каса!
Страхотен специалист!

Вале,да кажеш на мома Бояна,че ще имам път към Варна др месец в края най-вероятно и ще я шамаря ако е там  hahaha

Тук обичайно се изля проливен дъжд с гръмотевици  Twisted Evil так казват,че ще е до сряда дано  после се оправи,  Praynigче на моренце в хотели и заведения не ми се седи  Crossing Arms Rolling Eyes

# 206
чух за този сироп в "Трудно проговарящи..." Да ти кажа честно, не вярвам че един сироп ще повлияе на говора, но чакам с нетърпение да ми кажеш дали има някакъв ефект.
А за ЕЕГ-то, наистина сте си изгубили времето. Жалко за разбитите нерви, горкичката  Tired

# 207
Ирка,мила...............направо незнам.Дано вече излизате от този лош период.Милата,кой ли ви прокле или завидя.Не е нормално това според мен-както си бяхте здрави,година и нещо не помня Алекс да беше боледувал,сега всичко на куп ви се изсипа.Дано не ви се налагат повече посещения при лекар и вече да помислиш за сватбата-време не остана.От тук на там,само хубави емоции Hug Heart Eyes Heart Eyes

Димяни,благодаря  bouquetКазаха ми и за една жена в Кожния диспансер.Лу,ако искаш,да идем заедно,да си пазим страх пред вратата HugХайде,проучи и ти въпроса и ще се разберем.Аз мисля да е някъде края на Септември,че те сега всички са отпуска Thinking

# 208
Ирка, ех че гадно... Sad Ама наистина какво изведнъж ви се струпа на главата. Само главоболия. Дано да е било за последно и оттук насетне само хубави мигове да имате. Hug А за ЕЕГ-то не съжалявай. Щом не е станало, така е трябвало да бъде. А и щом докторката е казала, че спорен нея няма никакъв смисъл, защото е видно, че си е здраво детето, по-добре не се ядосвай. Ама кой ще ти върне изгубените нерви... ooooh! Оф, хайде да се оправя всичко вече и наистина единственото, за което да мислиш занапред да е сватбата. Hug А и милият Алекс как ли се е стресирал от цялата ситуация.  Confused Като си спомня какво мятане беше, когато махаха на Теди конците от брадата и то при условие, че е дете на 5 години, което разбира и може да вдене от дума, направо не ми се мисли какво му е минало на Алекс през главичката в този момент. ooooh! Да го нагушкаш силно от нас. Hug
Ади, за септември става идеално. Аз знам, че по принцип кожните изследвания и съответно манипулации, ако има нужда от такива се правят като няма силно слънце. Ще поразпитам дотогава и аз за разни доктори, пък да видим. Thinking

# 209
Ира,ужас направо какво е трябвало да приживееш,според мен стига се занимава с лекари и тем подобни на Алекс нищо му няма,това ,че не говори не е признак на притеснение,аз имам съсед който до 4 г почти не говореше,сега не можеш да му затвориш устата.ако това е единственото което те притеснява,сама знаеш,че всяко дете е различно,едни се развиват по бързо други по бавно,Алекс ще проговори когато най малко очакваш Hug прегръщам те силно Hug

Общи условия

Активация на акаунт