Приятелка на скоро ме попита,от кое лекарство се е оправил.Няма лекарство,просто от плодовете и плодовите сокове всичко се нормализира.
Живот и здраве ще ви пиша и за голямото събитие-двете годинки на Стилиян.
Хайде всичко хубаво от нас.

Лъчо тъкмо взе да проявява учудващ интерес към гърнето.Вчера се изака на една бензиностанция ,а като се прибрахме го оставихме по голо дупе и след известно време отиде и се изака в гърнето си.След това тържествено понесе "произведението си" към тоал. чиния и му каза "чао-чао" 
За наша огромна радост ,Лъчо се държа великолепно!Евала на лекарката -така го предразположи ,че той изпълняваше всичките й команди съвсем послушно.Аз го държах в скута си и сърцето ми щеше да изскочи от притеснение - бях сигурна ,че Лъ4о ще ме усети и ще се ошашка ,но не!
Добре ,че Боян беше с нас-той ми беше подкрепата!
Другата седмица сме ще оправим и втория кариес.Дано повече да не се появяват все пак. 
Съжалявам много за стреса на Перси
Абсолютно си права -хубаво е и двамата родители да са заедно с детето!Така мишоците се чувстват по-сигурни!
Теди като иска да го нося ,му се сопвам ,че вече не е бебе и да ходи сам

То и затова година и половина го приспивах на ръце.
Но навън все още ми е много сладко да го нося ,когато се измори.
Теди като иска да го нося ,му се сопвам ,че вече не е бебе и да ходи сам

Може би защото и аз имам склонност към тях
Тия моите не щат да ги нося, освен ако се преизморят от ходене, но то е навън и количката е наблизо. 
Но в тези моменти виждам, че еизморен и му предлагам да си ляга (голям поспаланко е). А за Ивонката, дали ако и кажеш по-строго че си имаш работа и тя да отиде да си играе, ще те разбере
Ако още не разбира мило, единственото разрешение е да си вършиш домакинсата работа когато спи и да се надяваш, че когато бебче бъде в коремче, на нея ще и е омръзнало да я носиш. 
Преди 3 дни ми го направи този номер и направо откачих.Започнах да му се карам ,че прави такива бебешки номера- той пък още повече се разрева.
В крайна сметка го оставих да реве десетина минути ,след което кротна.Ужасно беше ,но май беше поучително.
Препоръчани теми