Навън слънчице се смее, а на АВГУСТинчето му се дивее!

• 16 925
  • 295
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Тони-да.Страх ме е да се похваля,но всичко е наред със запека.Даже по няколко пъти на ден си ходи,което не се беше случвало доста отдавна.
Приятелка на скоро ме попита,от кое лекарство се е оправил.Няма лекарство,просто от плодовете и плодовите сокове всичко се нормализира.
Живот и здраве ще ви пиша и за голямото събитие-двете годинки на Стилиян.
Хайде всичко хубаво от нас.

# 256
Ще ви питам нещо,дето сигурно ще прозвучи тъпо,ама... Blush

Та,Ивон като се разлигави,което е почти всеки ден иска само да я гушкам и разнасям.Да,ама аз съм 50 кила,тя е 13-малко ми тежи вече.Искам да я гушкам,ама не ми е по силите да я разнасям.Вие как се справяте с това,ако има такова нещо и при вас де?
Ами живот и здраве като забременея с 2-ро,какви ще ги вършим-тогава съвсем ще трябва да и отказвам,а ми е жал Confused

# 257
Честит Рожден Ден ,Мимсат!  bouquet
Здравейте и от мен! След едноседмичната обиколка на България ,най-сетне се завърнахме на варненска почва. Моето турне извън граница ,за съжаление ,пропадна ,но нищо -всяко зло за добро! Grinning Лъчо тъкмо взе да проявява учудващ интерес към гърнето.Вчера се изака на една бензиностанция ,а като се прибрахме го оставихме по голо дупе и след известно време отиде и се изака в гърнето си.След това тържествено понесе "произведението си" към тоал. чиния и му каза "чао-чао"  Laughing С пишкането нещата обаче не стоят така. Thinking
Започнахме и да оправяме зъбките.Днес му направихме първата пломба! Grinning За наша огромна радост ,Лъчо се държа великолепно!Евала на лекарката -така го предразположи ,че той изпълняваше всичките й команди съвсем послушно.Аз го държах в скута си и сърцето ми щеше да изскочи от притеснение - бях сигурна ,че Лъ4о ще ме усети и ще се ошашка ,но не! Party Добре ,че Боян беше с нас-той ми беше подкрепата! Simple Smile Другата седмица сме ще оправим и втория кариес.Дано повече да не се появяват все пак. Wink
Пива ,браво ,че си го завела Перси на лекар!Колкото по-рано ,по-добре!А и ти си вече по-спокойна. Hug Съжалявам много за стреса на Перси Sad Абсолютно си права -хубаво е и двамата родители да са заедно с детето!Така мишоците се чувстват по-сигурни!

# 258
Ади да ти имам проблема Joy Теди като иска да го нося ,му се сопвам ,че вече не е бебе и да ходи сам Mr. Green ако настоява яде пердаха по дупето и пак върви Whistling Mr. Green
сега да не ми кажете ,че съм лоша майка Crazy

# 259
Ади да ти имам проблема Joy Теди като иска да го нося ,му се сопвам ,че вече не е бебе и да ходи сам Mr. Green ако настоява яде пердаха по дупето и пак върви Whistling Mr. Green
Joy Joy Joy
Браво ,Вале!Отглеждаш си истински мъж.Такива лиготии не минават при тебе. hahaha
Аз ,Ади ,си го гушкам моя -просто обичам да го правя. Blush То и затова година и половина го приспивах на ръце. Mr. Green Въпроса е ти какво искаш.Ако ти тежи- забранявай й или измисли някаква хитрост ,примерно - "ако вървиш сама до онази червена кола ,после ще те взема на ръце" или "кой по-бързо ще се прибере вкъщи" ,нещо от този сорт.Но най-добре е да й кажеш ,че вече е голяма и теб те боли ,когато я носиш на ръце.Аз с приказки спрях да приспивам Лъчо на ръце.Наигравах колко много ме боли като понеча да го вдигна и номера мина. Wink Но навън все още ми е много сладко да го нося ,когато се измори. Heart Eyes

# 260
Ха-ха,ама аз нямах предвид на вън,и май никъде не го споменах.На вън съм и казала,че само бебетата ги носят и тя си ходи,обаче у дома-нищо не мога да свърша,само ходи след мен и "гушни ме" или "да те гушна" Laughing
И аз обичам да я гушкам,даже много,особенно сега,когато и тя ме гушка и ме целува,обаче не мога да я нося,много тежи вече.Въпроса беше как да и го обясня, тада не реши,че вече не я искам Rolling Eyes

# 261
Привет!

Честит Рожден Ден На МИМСАТ!Да си жива и здрава и много щастлива!

Найстина много неприятна вест/за Майкъл/!Мир на праха му!

Ади--Наталия е същата в къщи ! НЕ го прави на мен ,а на баща си! Напрекъснато му виси по ръцете!
Ние си мислехме ,че е защото разнасяме малката насам -натам!Опитваме се да я залъжем с нещо --понякога става --друг път не !Аз също обичам да я гушкам и доста често го правя --най вече заради това да не се чувства пренебрегната и отблъсната!
Предполагам, че това е някакъв период, през който трябва да преминат всички деца!

# 262
Много обичам драстичните ти методи, Морска  Joy Може би защото и аз имам склонност към тях  smile3506 Mr. Green

Ади, не съм се сблъсквала с този проблем. Мисля си обаче, ако детето иска просто да го гушнеш и да го галиш, защо не поседнеш на дивана, галете се докато и омръзне и после да си играе сама. Ти сигурна ли си, че тя иска да я разнасяш или просто да е в прегръдките ти  newsm78 Тия моите не щат да ги нося, освен ако се преизморят от ходене, но то е навън и количката е наблизо. Grinning

# 263
Нееееее Тонка,точно си иска да я разнасям.Пробвах да я убеждавам да се гушкаме на леглото,или на дивана,нооооооооо НЕ.И то все като имам да върша нещо,тогава идва,хваща ми се за краката,започва едно квичане,ама не реване,а баш си квичане  и реплики "да се гушкаме",казвам и хайде да се гушкаме на леглото-Не,да се носиме.
Не мога да я пляскам или да викам,освен ако не ме изкара от равновесие,което в последно време беше ежедневие,но и тогава гледах да се удържам.Само я затварях в стаята да си реве сама.Много съм строга,нали Twisted Evil

# 264
Ади, на мен ми миришка на ревност тук. Тя май не обича да се занимаваш с друго, освен с нея, а ? Това е нормално желание за малко детенце и няма причини за бой. Сега като ми казваш как ти дърпа крачола се сещам, че и Антон го дърпа отвеме на време, чак панталона ми сваля, но това е друг въпрос  Sick Но в тези моменти виждам, че еизморен и му предлагам да си ляга (голям поспаланко е). А за Ивонката, дали ако и кажеш по-строго че си имаш работа и тя да отиде да си играе, ще те разбере  newsm78 Ако още не разбира мило, единственото разрешение е да си вършиш домакинсата работа когато спи и да се надяваш, че когато бебче бъде в коремче, на нея ще и е омръзнало да я носиш.

# 265
Найстина не разрешава да се занимавам с друго,освен с нея.А да я пратя да си играе-МЕЧТИИИИИИИИИИ LaughingТя 5 мин сама не се заиграва,пък камоли достатъчно време,за да сготвя.Абе какво да ви разправям,ще се справям някак,ама още не съм измислила как newsm78

# 266
Ади ,период ще да е!Силно вярвам в това! Heart Eyes
Но ,да знаеш ,че и при мен понякога го прави това ,само че нощем- кара ме да го държа в скута ,изправена.Ако случайно се подпра някъде или пробвам да го сложа в леглото -става страшно ,наддава вик на ужас и започва да се тръшка. ooooh! Преди 3 дни ми го направи този номер и направо откачих.Започнах да му се карам ,че прави такива бебешки номера- той пък още повече се разрева. Crazy В крайна сметка го оставих да реве десетина минути ,след което кротна.Ужасно беше ,но май беше поучително.
Хайде ,лека нощ! Tired

# 267
отпуснали сте им края Twisted Evil Joy

# 268
  • София
Да,да,да....  Crazy Mr. Green Joy hahaha

Райън се опитваше преди да прави този номер но аз му казвах,че ме болят ръчичките и,че не мога да го нося и така,..... Grinning

Оп,а кафето:

# 269
добро утро,Тони мерсаж за кафето,днес е мнго хубаво времето ще ходим на плаж Grinning

Общи условия

Активация на акаунт