Анаморф-снимките са страхотни, само дето мен Алекс повече ме кефи с къдриците и така е готин, но с къдриците е много, много сладък. Аз също мисля, че детето ти няма никакви проблеми, не си го навивай на пръста и не си хаби нервите! Всяко дете е една прекрасна индивидуалност!
Ади-честито на твоята приятелка! Много да е здрав и малко непослушен! А снимките са чудесни, особено тази на Ивон с дъгите, невероятна снимка. Ти, разбира се, си мацка и половина, в това няма съмнение!
Честит Имен Ден на всички, на патерици!
Фр.Тони-милата, казвам край на болестите и неприятностите във вашето семейство! На моменти се чудя как издържаш, възхищавам се на желязната ти психика!
Марти-аха, моренце, браво! Хубаво да си изкарате и само приятни, позитивни емоции!
Сега да ви кажа какво се случва с нас. Ние сме добре-.Днес бяхме на очен лекар, честно казано като парцал съм. Перси орева не само болницата, ами и пътищата и какво ли още не. Толкова е шашнат от тези лекари, страхотия. Много се наплаши от операцията, само като влязохме в Александровска болница, по какво разбра , че е болница, незная. Нямаше лекари, влязохме от другия вход с алеиите, като наду гайдата и започна да ляга по земята ,в чудо се видях. Както и да е, сложиха капки за разширяване на зениците и изчакахме. После едвам успяха да го видят, такова пищене направи, двама човека го държахме. Най-неприятното, е че от паника, силно главоболие от това малко, сладко пищящо същество, нищо не можах да разбера. За пореден път стигам до извода, че с толкова малко дете на лекар, само с двама родители. Та диагнозата, скрабизъм, кривогледство навътре на дясното око, лошото, е че не можах да разбера има ли диоптер, но явно има, защото по хориз. ос е + 2,0, а по- вертикалната +1,5 . По-компетентните мами ще кажат...... Лекарката каза, че на този етап нищо няма да предприемаме, но след 6 месеца отново преглед. Така ми се е свило майчиното сърце. А имаше и едно малко бебенце, чиито родители обиколили 5 други града преди да дойдат в София. Та детенцето май никога няма да прогледне, така са казали на повечето места. Оф, повече няма да коментирам, че се натъжавам повече......................................................