Навън слънчице се смее, а на АВГУСТинчето му се дивее!

• 16 929
  • 295
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте и от нас!

Анаморф-снимките са страхотни, само дето мен Алекс повече ме кефи с къдриците и така е готин, но с къдриците е много, много сладък. Аз също мисля, че детето ти няма никакви проблеми, не си го навивай на пръста и не си хаби нервите! Всяко дете е една прекрасна индивидуалност!
Ади-честито на твоята приятелка! Много да е здрав и малко непослушен! А снимките са чудесни, особено тази на Ивон с дъгите, невероятна снимка. Ти, разбира се, си  мацка и половина, в това няма съмнение!
Честит Имен Ден на всички, на патерици!
Фр.Тони-милата, казвам край на болестите и неприятностите във вашето семейство! На моменти се чудя как издържаш, възхищавам се на желязната ти психика!
Марти-аха, моренце, браво! Хубаво да си изкарате и само приятни, позитивни емоции!

Сега да ви кажа какво се случва с нас. Ние сме добре-.Днес бяхме на очен лекар, честно казано като парцал съм. Перси орева не само болницата, ами и пътищата и какво ли още не. Толкова е шашнат от тези лекари, страхотия. Много се наплаши от операцията, само като влязохме в Александровска болница, по какво разбра , че е болница, незная. Нямаше лекари, влязохме от другия вход с алеиите, като наду гайдата и започна да ляга по земята ,в чудо се видях. Както и да е, сложиха капки за разширяване на зениците и изчакахме. После едвам успяха да го видят, такова пищене направи, двама човека го държахме. Най-неприятното, е че от паника, силно главоболие от това малко, сладко пищящо същество, нищо не можах да разбера. За пореден път стигам до извода, че с толкова малко дете на лекар, само с двама родители. Та диагнозата, скрабизъм, кривогледство навътре на дясното око, лошото, е че не можах да разбера има ли диоптер, но явно има, защото по хориз. ос е + 2,0, а по- вертикалната +1,5 . По-компетентните мами ще кажат...... Лекарката каза, че на този етап нищо няма да предприемаме, но след 6 месеца отново преглед. Така ми се е свило майчиното сърце. А имаше и едно малко бебенце, чиито родители обиколили 5 други града преди да дойдат в София. Та детенцето май никога няма да прогледне, така са казали на повечето места. Оф, повече няма да коментирам, че се натъжавам повече......................................................

# 241
Пиванова ----Дано се оправите !Много кофти е това с оченцето!

Дивена,браво на адашката HugНа кърма ли сте още?
Ади---Малката е 75% на кърма и 25% на АМ!
4 от 6 хранения са кърма!

# 242
Пиванова казваш, че нищо няма да се предприеме сега, а иначе какво трябва да се направи - очилца ли трябва да се сложат  newsm78 От тези с лепенката? От снимките, които съм гледала нищо не личи... Какво те накара да отидете на лекар? Ако не ти се говори за това - недей  Hug Много да нагушкаш прекрасното си дете от нас с Яни  Hug Heart Eyes

# 243
Ох,Пива,нямат край и вашите неволи.Дано успее да се регулира с възрастта.Ти как го забеляза newsm78Аз по снимките на Перси не съм  забелязала да му има нещо newsm78Все пак майчиният инстинкт никой не може да го замени.Щом те е зачовъркало отвътре,е имало защо.Стискам ви палци,да минете без лечение и нещата да се регулират сами Praynig

Дивена,браво на вас.Голяма е момата.Дай снимки да я видим.Тя вече си е станала човече Hug

Френско Тони,какво стана с вашите отоци?Поспаднаха ли?

# 244
  • София
Пиванова, дано да се оправите. Май очните болести се оправят по-рано , ако и се окткрият рано. сестра ми беше с очила от 3 до 13 г., а аз ги сложих късно и досега си ги нося...дано милото се оправи...
Тони и Тото, май се изтегля, ама как не знам...
Да ви кажа, Яна е на път да ме влуди- в понеделник смъкна температурата, но във вторник й избиха пъпки- това в хомеопатията е добър знак, смята се , че организма изтласква болестта на навън, но проблемът беше пък, че спря да яде и е кисела. Та  Хайде пак при хомеопатката и при индиеца /който все още води семинар тука/ , пак ново лекарство, до вечерта беше добре. В сряда беше ок, днес вечерта взе да се държи за пишката и да реве... Просто не знам какво й става, ще полудея... В събота би трябвало да пътуваме за Гърция за 10 дни всичките, ако вземе там да ми се тръшка, просто не знам...
Бобченка, наспи се поне като малкат е на градина. На мен 10 часа сън ми е метата вече трета година...
Девена, браво за кърмата!

# 245
Добро утро!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИМСАТ!

За оченцето на Перси-преди няколко месеца го забелязах, особено е видимо на някои снимки. Или-аз съм такава и най-малкото съмнение за нещо, тичам по доктори. На този етап казаха, че няма нужда от очила, но след 6 месеца отново преглед.
Енита-оф, дано при Яна е само някакво незначително неразположение. Да си изкарате една спокойна почивка!

# 246
Майкъл Джексън е умрял..... Flowers Rose

# 247
Добро да е !

Да, Майкъл е починал тази нощ, от сърдечен удар. Бил много притеснен от предстоящото турне и гълтал голямо количество лекарства напоследък. Ех,  отиде си част от нашето детство.

Пива, горкичката, знам колко ти е притеснено за страбизма на Перси. Факта, че за сега няма нужда от очила е все пак добра новина. Знам, че ако има само страбизъм, той успешно се оперира, но след 4-5 годишна възраст (че и по-късно). Дано след 6 месеца да ти кажат повече по въпроса. Моят голям синковец е със страбизъм, като вашия.
Ади, тези оттоци си заминаха както бяха дошли. Странно нещо  Thinking Ако има някаква сериозна причина, би трябвало да се повторят, ако ли не - няма място за притеснения.
При нас, освен че вали и гърми, няма ново.Мислех да ходя на пазар, но ми се развалиха плановете.

# 248
Дааам,отиде си Майкъл и както каза Милен Цветков-отиде си идол,обаче не знам за кое ми е по-мъчно-за него или за това,че един по един идолите от младостта ни си отиват и ние се осъзнаваме,че върмим след тях-отишла си е младостта.
И Фара Фосет си е отишла вчера-красива жена...........

Тонка,според мен е било странична р-я от лекарствата.Сигурна е задържал вода,ако бъбреците са били претоварени.Аз като родих и ме надуха с 2 банки глюкоза,се издух точно на глезените,беше ужасно,но за 3 дни отмина.Лекарите казаха,че е от претоварване на бъбреците.

Енитка,какво е пък това чудо newsm78Както описваш,че се държи за пишето,да не и пари.Да няма песъчинки.Ти носи ли пак урина.Просто не се сещам за друго newsm78
Дани ви отминава вече и да си изкарате спокойна и хубава почивка след премеждията Peace

# 249
  • В светлината на слънцето
Ммдааа, никак не върви да започна с добър ден, май.  Thinking Новините не са добри. Наистина с кончината на Джако и Фара Фосет си отиват част от миналото ни. Sad
Пива, страшно съжалявам за всичко, което ви се е струпало на главите. Дано Перси преодолее очния проблем и всичко завърши благополучно и по най-лекия възможен начин. Стискам много силно палци нещата да приключат добре.  Praynig Изпращаме ти една много, много силна прегръдка, а на Перси много целувки. Hug
Енита, хайде вече всичко да отминава и да си отдъхнете. Аман вече от болести, наистина.  ooooh! На Яна - много целувки. Hug
Тони, добре че отоците са минали. И аз си мисля, че са от задържане на течности покрай лекарствата. Дано не се повтаря повече. Praynig
Дивена, наистина е голяма малката принцеса. Давай снимки де. Heart Eyes

# 250
  • Пловдив
Здравейте и от нас.
Цяла сутрин гледам за Майкъл Джексън.Стана ми мъчно.
Пива добре,че си забелязала очето.Дано се оправи Перси,като се го открили на време.
Тони изчезва ли крастата?Като прочетох направо ми стана лошо.Тъкмо тогава си мислих какви болести могат да се хванах от пясъчниците,където водя Стилиян и там пикаят бездомните кучета и котки.Страх ме е до го заведа по парковете,такива мръсотии има там.
При нас общо взето е едно и също и няма с какво да ви се похваля.Важното е,че няма да ви се оплаквам от болести.
Лека-полека се подготвяме за рожденния ден,който наближава.Поканили сме по-близките приятели и приятелки на Стилиян,а в края на седмицата ще поръчаме и тортата.От сега малкия повтаря :''Торти,торти.Айде,айде.''-казвам му да изчака да дойде рожденния ден,а той няма търпение.Днес гледахме и за подарък.Харесахме един голям камион,сега това най-много го впечатлява,но баща му ще го избере по-нататък.
Ех,пораснаха децата!Как хвърчи времето.Само да са живи и здрави.
Приятен ден на всички,дано не завали след обед,да се поразходим.

# 251
  • София
Здравейте Hug.
Който не е пускал ТВ и компютъра, от вас разбира, че М. Джексън е умрял.
Пиванова, дано след 6 месеца като отидете на контролен преглед всичко да е наред и да не се налага слагането на очила Praynig.
Енита, пожелавам и на Яна бързо да се оправи и да си изкарате незабравима почивка Peace.
Ди, колко бързо минава времето. Ех, 2 годинки Grinning. Да са ни живи и здрави сладурковците.
Тони, радвам се, че на Виктор са му спаднали отоците Grinning.
Ади, честито бебче на твоята приятелка. Да им е живо и здраво.
Честит рожден ден на Мимсат!

Ако имам време утре ще драсна някой ред, ако ли не, чак след 10 - ина дни ще съм на линия Laughing.
Чао и приятен следобед   bouquet.

# 252
И на мен ми казаха, че при децата, подуването може да е свързано с бъбречна недостатъчност. Когато нямало външна травма, винаги трябвало да се консултира с лекар, но аз предпочитам да изчакам два-три дена, преди да го замъкна. И ето че мина  Grinning
За Майкъл, да си призная, не съжалявам толкова за човека, защото от едно хубаво надарено дете се превърна в един вдетинен възрастен наркоман (както често става с хората, които не знаят де да си денат богатството). Но се натъжих за изминалата младост, когато моите връстници си лепяха плакатите му по стените и всички пееха песните му. Носталгия към ученическите ми години  Blush
Ди, да разбирам ли, че сте се справили със запека вече ? Много се радвам, ако е така ! Grinning Твоят момък е първият рожденик в темата, ще чакаме с нетърпение снимки от голямото събитие.
А крастата я преборваме. Раничките завехнаха вече благодарение на един крем, но тъй като много го сърби внимавам да му обличам дрешки, които не позволяват да си пипа гърба (все с гащеризони и бодита ходи). Друг никой няма сърбежи, но вече всичко изпрах, за всеки случай.
А сега отивам да полегна...

# 253
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИМСАТ И ОТ МЕН!!!
Загуби се тя отдавна,стана не е писала 1 година Naughty Да се яви и да почерпи....  Laughing Mr. Green     bouquet

# 254
Здравейте!
Честит рожден на  Мимсат!
Ади честито бебче на твоята приятелка.
Пива дано всичко да е наред след 6 месеца на прегледа .Някаква рецепта изписаха ли ти ?Ако не бъркам аз като водих Габи на очен писаха за диоптъра в епикризата. а това с верт. и хорил. ос май е за изкривяването.
Енита бързо оздравяване на адашката.
Тони страхотно е ,че вече са добре юнаците.Дано вече ви заобикалят болестите . fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт