Навън слънчице се смее, а на АВГУСТинчето му се дивее!

• 16 933
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
  • В светлината на слънцето
Хайде на кафенцето... Grinning

# 226
  • София
Здравейте  Hug.
Ади, бонбонката е прекрасна Heart Eyes.
Лу, радвам се, че вече Сашун е по - добре Grinning. А сигурно изолацията на стените или не е добре направена или на него не му харесва щом така усърдно се е заел с нея Joy.
Днес майка ми и баща ми ни дойдоха на гости и решиха да заведат децата в парка и сега аз се чудя какво да правя Thinking. Приготвих част от багажа за морето, обаче много неща се събраха и по всичко личи, че ще взиаме още един куфар. А съм приготвила само най - необходимото ooooh!.
Вчера следобед бях подложена на телефонен тероризъм #Cussing out. Звъни някакъв тип и пита дали баба ми дядо ми са вкъщи (те отдавана не са между живите), защото баща ми е предизвикал ПТП. А баща ми няма шофьорска книжка, съответно няма кола и няма как да направи ПТП. Казах му, че има грешка и затворих. Тия "хора" не се ли усетиха, че номерата им вече не минават и едва ли някой би им се вързал.
Хайде от мен приятен ден   bouquet.

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 11:48 от Марти

# 227
Привет  Hug
Лулумба гледам, че Сашундера е вече във вихъра си  Crazy Heart Eyes
Ади Ивето ти е одрала кожата  Heart Eyes А за шините - ходихме на ортодонт, естествено Янислав не благоволи да си отвори устата да погледне как стоят нещата и през цялото време се съдра от рев. Но ми каза, че единствено ако езика е сраснат отдолу може да се цепне сега иначе е твърде рано. Погледнах го вкъщи- всичко си му е наред с езика. За шини след 4г и половина, защото сега зъбките не са достатъчно израстнали, за да се закрепи шина на тях  Rolling Eyes Така че - ще почакаме докато порасне - надявам се, че тогава ще му дойде малко акъл в главата и ще разбере защо го правим, та се надявам да успеем да се преборим с него и да се започнем да се справяме с проблема. Да тогава ще си фъфли  Confused Малкото ми сладко фъфляче  Mr. Green Heart Eyes Да ми е жив и здрав само  Praynig
Марти и аз като стягам багаж и си казвам, че само най-необходимото, ама... е се оказва точно така  Blush А тези с телефоните- какво да ти кажа  Tired и на баба ми са звъняли, ама тя им казала   hahaha "говорете, говорете.. аз съм свързана с полицията..." и те затворили.
Хайде до после  Hug

# 228
Ох, като стане дума за багаж и направо ми настръхва косата.  ooooh!
А тези с телефонния тероризъм опитват, защото явно все още има хора, които им се връзват. У нас са звъняли поне няколко пъти, но удариха на камък. Обаче слушам по тв, че постоянно има хора, които се оплаквах, че ги обрали по този начин. Да се чуди човек при толкова много предупреждения как се връзват. Thinking
Или, за фъфленето хич не бери грижа. Като му оправят захапката, много бързо ще се оправи. А пък и фъфленето изобщо не е индикация за успех в живота. Я, виж Любен Дилов как нищо не му се разбира като говори, а до къде стигна. Wink

# 229
  • София
Офф... аз от сега се чудя какво да взимам като багаж,че да не е много и направо ми става лошо  Crazy приготвила съм 2 куфара един по голям и един по малък  Laughing

Марти,тея за тея измами направо,....  #2gunfire

# 230
# 231
Мами,много съм щастливаааааааа Party

Помните ли приятелката на която стискахте палци да збременее?!!!
Е,днес си имаме резултат:
Бебе Самуил-3600,52 см.

Много сме щастливи Party

# 232
  • София
Ади,браво да им е жив и здрав и само радост на всичко пожелавам от сърце!
Много се радвам!   bouquet Hug 

# 233
И с какво хубаво царско име само. честито на родителите !

# 234
Каква прекрасна новина.  Hug Ади, да им е жив и здрав малкият Самиул с големи мерки и голямо име. Много, много да ги радва.  Hug

# 235
Направо все едно аз съм родила.Като се сетя само през какво минаха........
От всички аборти обаче е получила някакви сраствания и се е наложило да ражда секцио,но важното е,че вече и двамата са добре.Големият мъж се появи точно на термина Hug

# 236
Привет!

Ади --Честито на твоята приятелка!МНого хубаво име за момче! Peace Peace Peace

Да се отчета от консултацията на малката!Бихме Пентаксима и е 6870кг.  64.5см.
и Доки ни похвали защото се върти самичка от гръбче на коремче!
Много съм доволна! Peace Peace Peace

А колкото до багажите вече направо ми става лошо!С това преместване ни се ...........!А като знам че ни престой пак!Толкова много неща и глупости!А уж все най важните неща!

Лулу--радвам се че сте добре!

А колкото до телефонните измами направо нямам думи и чесно незнам как им се вързват хората!

Айде ставам........................

# 237
Дивена,браво на адашката HugНа кърма ли сте още?

И нас ни пробваха 3 пъти терористите,ама и майка ми и баща ми са в системата на МВР,та нямаше кой да им се върже на глупостите.Ама нагли бре-какви ги разправят,да не ти идва до главата ooooh!

# 238
Ади да им е честита рожбата   bouquet Я какъв голям мъж  Crazy

# 239
Ади,да им е живо и здраво момченцето Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт