Навън слънчице се смее, а на АВГУСТинчето му се дивее!

• 16 927
  • 295
  •   1
Отговори
# 60
Моят нетактичен съвет е да не даваш рецепти , хомеопатията изисква доста познания и понякоге пиенето на лекарство, което не е точно, може само да задълбочи проблема...
Благодаря за забележката! Peace Напълно съм съгласна с теб! Но както казва моята хомеопатка :"Лошо е да се обърка хомеопатично лекарство ,но вредата от традиционната медицина е в пъти по-голяма!" Отдавна се убедих в това! Tired

Оле ,Ади ,стискам палци ,ако е варицела да я изкарате по най-безболезнения начин! Praynig
Сладкишче ,аз съм от Плевен!!! bowuu На 19 юни искаш ли да се срещнем в Плевен? Grinning На 18 ,19 и 20 съм там с Лъчо ,после отиваме в София за 3 дни ,(на РД на братовчед му) ,после за десетина дни в Стара Загора.  Crazy А преди този маратон ще отидем за 3 дни на почивка в етнокомплекс "Барите"-там ще празнуваме годишнината ни. Heart Eyes Само да сме здравички и да не ни мине котка път. Praynig
Благодаря ви за хубавите пожелания за пътуването зад граница! Hug
Марти ,ти по какъв повод беше там? Simple Smile
Момичета ,направих тази мусака от патладжани- Леле ,няма такава вкусотия!Толкова ми хареса ,че искам да споделя рецептата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=130003
Лека нощ!

Последна редакция: пн, 15 юни 2009, 00:01 от крокодил

# 61
Добро утро!

Хайде по чашка ароматно, италианско кафе:

Момичета благодаря за милите думи за снимките!

Ади-дано днес наистина разберете от какво са пъпките!
Кроки-хубави пътешествия сте си планирали, чудесно! Хубаво да си изкарате, а пък и после да разказвате!
Френско Тони-стискаме палци за днес!
Морска-вирусите не питат. Така Перси преди два месеца, изведнъж с една хрема, която си влачи почти месец, оказа се, че било вирус, а нямаше никой болен около нас. Пожелавам бързо да се оправи!
Сладкишче-много сладки снимки! Жужка също беше от Плевен, но скоро не е писала.
Марти ти знаеш, това е най-безобидната кашлица. Просто е необходимо време да си изчисти задната хрема, та тогава и кашлицата ще спре. Ние бяхме така преди два месеца. Около месец продължи всичко. Дори лекарката се съмняваше за трета сливица, защото така му хъркаше нослето, ужас...........................
За хомеопатията-и аз съм с две ръце.. Но наистина е нужно консулатция с лекар-специалист, аз също на своя воля не давам хомеопатични лекарства.

Ние сме добре. Вчера беше поредния ден с гости вкъщи, Перси отново се уреди с доста подаръци, та и с седалката за возене на велосипеда на мъжа ми. Малко ми настръхват косите, но те са мъже и ще се справят. Снощи пък бяхме на рожд.ден, Перси се държа добре, само му се доспа и се наложи да си тръгваме...

Хубав ден желая на всички!

# 62
  • В светлината на слънцето
Добро утро  Grinning
Пива, мерси за кафенцето.
Ади, да, в началото са точно пъпчици, после се пълнят с течност. Не се шашкай - при всички случаи е по-добре сега да я изкара, отколкото на стари години. Аз понеже съм от вторите случаи и имам мноооого лоши и тежки спомени, та затова съм с две ръце за ранното каране.
Кроки, наистина много хубава програма сте си направили. Дано мине безаварийно и най-вече безболестно. Peace
И като отворих дума за болести - аз съм много зле. Гадната кашлица се оказа наистина вирусен бронхит, който вече е придружен с течове от носа. По-лошото е, че от вчера съм със супер висока температура - почти 39, и пада отвреме-навреме само като пийна малко хексалгин. Чувствам се ужасно, все едно са ме дъвкали, дъвкали... Днес направо едва пазя равновесие, само ми се лежи. Абе гадна работа. А пък имам да свърша една важна работа в офиса и ме е яд... Много мразя да съм болна.  #Cussing out Но също така мразя да пия лекарства, така че ще видим само с вит. С, чайчета и бронхолитин дали ще мине номера.  Thinking Айде, оплаках се, пък дано до довечера нещата се оправят.  ooooh!
Хубав ден и много слънчеви разходки ви пожелавам. Hug

Успях да резервирам почивка на море и ако не мине котка път в средата на юли заминаваме за Албена. Sunglasses Grinning newsm68

# 63
Благодаря момичета за хубавите думи...Пуснах снимките за да видите каква красота е там, направо страхотно в сравнение със София.
Кроки, с удоволствие ще ти звънна, за да се видим.
Ние тръгваме в сряда(17 юни) и ще сме до края на седмицата там.

# 64
Здрасти мами!!!

Минахме през педи-не е Варицела.Някаква гадинка я е полазила,най-вероятно паяк.
Хем се радвам,хем ми се щеше да е варицела,та да сме я минали докато сме още малки..........,но живи и здрави,когато тогава.
Само ми е чудно,как така ако е полазено,ще продължават да излизат пъпки и днес newsm78
Сутринта и излезе една на ръчичката.
Ето го обрива:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165490&pid=12930537
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165490&pid=12930538
Ако на някой му е познат все пак,може да сподели Thinking

Лу,от къде се снабди с тази екстра-ужасна работа.Дано минеш с без АБ PraynigСкорошно оздравяване ти желая.

Гале,в сравнение със София,където и да идеш си е направо супер PartyТо там стана гето,егати столицата.Опропастиха ни града Crossing Arms

Последна редакция: пн, 15 юни 2009, 13:53 от ***Ади***

# 65
  • Пловдив
Здравейте момичета.
Върнах се от 1-ва страница да прочета какво сте писали,че тези дни хич нямам време да погледна как сте.
Като гледам малко са похвалите и повече болестите,удрянията,ожулванията.
И ние сме така.Болни,ударени,а и какво ни се случи миналата седмица,няма как да се опише с думи.
Миналия четвъртък Стилиян се събуди по-рано от обикновено на обяд,и стана много особен.Гледаше уплашено,постоянно ми сочеше прозорците,обикаляше от стая в стая.Изкарах го на разходка,но по-късно като се прибрахме пак се повтори същото.Сграбчил ме и не ме пуска цяла вечер,не иска да яде и гледа изплашен прозорците.Сложих го да спи и си мислих,че на сутринта всичко ще е наред.Но в петък сутринта стана още по-зле.Събуди се с рев,не ми дава да отида до тоалетната,само пищи и стои до входната врата и чака да излезе.Обадих се на мъжа ми и той каза,че веднага си идва от работа,а ние да отиваме при лекарката.Отидохме,но на него видимо нищо му няма,само голяма уплаха.
После го водихме в църквата до нас,да му четат молитва п-в уроки и оставихме една блуза за 3-4 дни и от вчера му я обличам.Но той и там не стоя,започна да пищи и си тръгнахме.
След това ходихме и при една баба да му бае (аз хич не вярвам в такива неща,но на човек като му се случи нещо подобно,търси някой да му помогне,който и да е).
Сега е по-добре.Само сутрин плаче,като чуе камбаните от църквата,а преди много им се радваше.
Толкова го хвалих на всички,че свикна бързо без памперс и изведнъж спря да сяда на гърнето.С 1000 уговорки се съгласява да седне на тоалетната.Не знам просто какво се случи.Изведнъж стана друго дете.2-3 дни обикалях улиците с него,защото не искаше да се прибере в къщи за обяд,а камо ли да легне да поспи.
От вчера след обед пък му тече кръв от носа.Мислихме,че е от топлото,но днес не сме излизали и сутринта пак му потека.Педи каза,че е от сухият въздух на вън,и че няма нищо притеснително.Предписа Нисита гел и Вит.Ц.
И за капак аз от снощи съм болна с температура и втрисане.Днес съм малко по-добре,но Стилиян постоянно се навира да ме гушка и целува и в резултат,него го хвана разтройство.
Дано вече мине всичко,че ми писна от болести.Едно мине,друго дойде.
Хайде приятен ден на всички.
Ади на мен ми излизат такива пъпки редовно от яйца.Да не сте яли домашни яйца на село.Спомни си,дали не си приготвяла нещо с яйца.
Извинявам се за дългия пост.

# 66
Оххххх,Ди,какви са тези работи?
Стили в отделна стая ли спи?Да не се е уплашил от някоя буря,или да е видял нещо на прозореца,което да му се е сторило страшно Thinking

Не съм и давала нищо с яйца напоследък.Пи домашно козе мляко,но сварено.Но е пила и преди,не е за първи път. ThinkingЗнам ли от какво е newsm78

# 67
  • Пловдив
Не,при нас си спи.Заспива на неговото легло и през нощта го взимам при нас.
Преди няколко дни майка като вдигаше щората и се скъса връзката и щората падна много силно.Може и от това да  се е уплашил,но толкова дни да го помни  Rolling Eyes
И аз вече не знам,какво да си мисля.
А точно същия ден се видях с една недоброжелателка,която много ме мрази.Седна в кафето близо до нас и по едно време гледаше много гадно Стилиян.Може тя да го урочасала нещо.Но и си мисля,че кой пък ще иска да навреди на малко дете.
Дано не се случва на никой.Голям ужас преживяхме.

# 68
  • София
Di 83, аз бих отишла да му бае някоя баба от селото, за която си чувала, че може.Може да изглежда странно, но на мен са ми се случвали подобни неща с баткото. Изчистих къщата и напръсках със светена вода. Заведи го да му четат молитва за здраве, в краен случай освети къщата. Както и да звучи, най-важното е детето да е добре.

# 69
Пффффф,помни със сигурност.Ивон като се уплаши от нещо по 3 м го помни ooooh!

# 70
Ди, според мен се е уплашило детето.
Прочетох, че си го водила на църква .Това според мен е достатъчно..... на разни врачки и баячки, не им вярвам, да знаеш.....
Ади, дано Ивон се оправи бързо, но няма идея от какво е.....и на мен ми излизат едни пъпки от няколко дни по корема, но явно е от жегите....

# 71
Здравейте!
Ди и аз мисля ,че се уплашило детенцето .Лейте му куршум -убедила съм се с мойте деца ,че помага. Hug Hug Hug
Ади миналото лято моита голямата се беше вряла при едни кози.После имаше точно същите пъпки и педито каза ,че било ухапване от бълха.Не помня обаче какво точно ми изписа за мазане.Дано  мине бързо обрива.

Последна редакция: пн, 15 юни 2009, 17:14 от yanakr

# 72
Ди,много неприятно ooooh!

сега какво става около нас,днес го водих при личната да го види и да си поговорим какво ще правим с малкия заради тези спазми които прави.Лекарката каза,че били алергична реакция,но към какво? то е ясно ,че нещо отключва този спазъм,това го прави след като се разболее Tired изписа ериус сироп да подтиска тази алергична реакция Shocked добре бе,мама му стара,не трябва ли да се лекува,да се търси причината,кое,защо,какво? ще го давам сега този сироп докато свърши и после ще го заведа при хомеопат,не че им имам вяра но ще пробвам Rolling Eyes

# 73
  • В светлината на слънцето
Ди, и аз си мисля, че нещо го е изплашило.  Thinking А особено, ако е бил в просъница, стресът съвсем му е дошъл в повече. От баене и леене на куршум в такива случаи има полза. Хич не вярвам на подобни неща, но реално се сблъсках и се убедих, че помагат.  Peace Но трябва да намерите истински баяч или както там се води, а не от тези, които правят бизнес с чуждото нещастие. Стискам палци бързо да го преодолее. Hug
Ади, така като ги гледам пъпките много ми приличат на една, която имаше Теди миналото лято. Така и не разбрахме от какво насекомо беше ухапана, но направи някаква алергична реакция и пъпката (само една) изглеждаше по този начин. От "Токуда" тогава препоръчаха мазане с Фенистил гел и много бързо мина. Пробвай с него. Thinking
Морска, гадна работа.  Thinking Ериуса върши някаква работа, но ако не се разбере от какво е проблема незнам дали ще има полза. Бяха го предписали на Сашко миналото лято като направи слънчевата алергия на очите. Облекчи положението съвсееееем лекинко. Чак когато очната лекарка установи какво му има и предписа конкретно лекарство за конкретния проблем, се оправиха нещата. Доколкото знам обаче в тази възраст е още много трудно да се установяват алергиите. Май чак след навършване на 5 годинки може да се прави тест за алергии. Или пък да има ярко изразени симптоми, както беше при Сашо. Така че незнам дали би имало полза да го подлагате на нещо подобно, при условие че резултатите ще са спорни. Може пък хомеопатията да помогне повече в случая.  newsm78 Стискам палци Теди бързо да се оправя и повече да не се повтарят тези проблеми. Hug

Сега малко за нас. По-голямото диване (разбирай пострадалото) вече хич и не помни неприятната случка.  Twisted Evil И снощи в късните часове щеше да се пребие у нас от дивотия. Аман вече.  ooooh! Малката попивателна пък върши бели като за световно, чак пушек се вдига. Пак е на тема строителство и руши здраво стената. Вече е доста добре оголил изолацията. Мъжът ми вика като приключи с дупката там, да вземем да преместим леглото, че да свали и останалата част от изолацията - тъкмо няма да се налага да викаме майстори за ремонт. Mr. Green Аз трети ден продължавам ту да свалям, ту да вдигам температурата и направо вече съм като парцал. Tired Още стискам зъби и не посягам към хаповете, ама ако кашлицата ми се задълбочи (а май натам вървят нещата) ще се наложи да пия нещо, че нали съм карала двустранна бронхопнеумония и нещата могат сериозно да се усложнят. Ама засега съм упорита и не се давам. Naughty Добрата новина - твърдо ще ходим на море, днес ми пратиха потвърждението за хотела. Ще видим, може на път за Албена да прекъснем за един ден при някоя от лелите във Варна. Обещавам да се обадя, ако останем там, дори и за една вечер. Grinning

# 74
Лу,като дойдете в Варна задължително телефонче, да се видим Hug много си права за алергиите,малък е още,и пак казвам той прави този спазъм след като са тръгнали сополите и кашлицата.... ще го заведа при хомеопат Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт