Навън слънчице се смее, а на АВГУСТинчето му се дивее!

• 16 919
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
Морска-да, аз също бих го завела на хомеопат, дори и по-бавно ще намерят истинската причина и ще проведат адекватното лечение! Стискам палци бързо да се оправите с проблема!
Ди-оф, много неприятна история. Важното, е че каквото се е искало от вас, сте го направили. Мокри го със светена вода по-често и дори му сложи на ръчичката синя или червена гривничка.
Лу-милата, тези болести само ни преследват. Дано бързо да стъпиш на крака и да се радваш на хубавото време, макар и топло! Прегръдки от нас!
Ади-най-добре почиствай пъпчиците със спирт, а после мажи с алергозан, много бързо ще завехнат и ще минат!

Ние сме добре, лудуваме. Перси вече има и първия си кучешки зъб, крайно време беше.

Спокойна нощ на всички!

# 76
Привет от БГ, момичета мили Grinning

Минавам сега набързо, че да не изпусна темата. Сега ще чета Simple Smile
За нас да кажа - пътувахме почти нормално. Цяла нощ преди пътуването Мая беше с висока температура, стигна до 39,8 и едвам я свалихме. Като видя самолета, изпадна в див ужас, голямо пищене изпищя, като се качихме вътре и мислех да си се върнем, да не летим. Но някак си успях да я забаламосам с едно списание и се успокои, заспа. Вече почти свикна с обстановката тук, припомни си кой кой е Simple Smile
Странното е, че причина за температурата засега няма. Избиха два кучешки наведнъж и се чудя дали може заради тях да е било всичко, ама не ми се вярва и утре ще ходим при друг лекар.
Надявам се всички да са здрави и весели.
Целувки и до скоро!

# 77
Слънчогледка ,добре дошла на българска почва! Hug
Морска ,хубаво решение си взела!Може да отидете при Д-р Хаджиева или мъжа ,при който ходи Иви ,щом не си доволна от Костова. Simple Smile Много е неприятно това със спазъма.И Лъчо правеше така преди и все му изписваха противоалергични. ooooh!
Ох ,стана много късно ,мисълта ми спи и забравих какво щях да пиша. Tired
Ааа да ,Ди83 ,хомеопатията на вас особено много може да помогне.Сега чета вкъщи един наръчник по хом. и виждам доста предложения за стрес и тревожност.Ох ,стискам палци да изгоните "лошото" от вкъщи час по скоро!
 Лека нощ!

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 01:40 от крокодил

# 78
Жени,как така правеше спазми,и той правеше бронхит ли?,разкажи ми на кратко какво се случваше с Лъчката?ако искаш на скайп Peace

# 79
  • Пловдив
Здравейте.
Днес сте се изгубили по разходки.И ние бяхме на вън и Стилиян така ме измори.Гоних го по пързалки,люлки и пясъци.Сега заспа.При него всичко е наред.Показва щората,вдига я нагоре,пуска я надолу,като че ли сам си преодолява страховете.
Морска на моя приятелка детенцето(което м/у другото е августинче 07)има същите проблеми като при Теди.От алергична реакция получава спазми,не може да диша и развива бронхити.По едно време всеки месец пиеше антибиотик.Казали са им,че е много малък и не може да се тестува от какво прави алергия.И са ги посъветвали да опитат с хомеопатия.
Лулу важното е,че Теди е забравила лошата случка.А те малките,бели ще си правят,няма как,деца са.Кой знае и ние какви сме били на тяхната възраст.
Ади позавехнаха ли пъпчиците?
Моите излизат всяко  лято ,горе-долу по едно и също време.Още като ученичка ходих по лекари заради пъпките и ми повтаряха едно и също:''Нещо те е полазило.''Е,може ли всяка година по едно и също време да ме лази нещо?И спрях да ходя по лекари.Но всеки път като ми избият се замисля и се сещам ,че съм яла нещо с яйца.Ето миналата седмица пак имах и се сетих,че ядох супа топчета със застройка и така не може добре да се обработи яйцето.
Може да се тестувам,но нещо не ми се обикалят поликлиниките.
Слънчогледка добре дошли в БГ.
Приятен ден от нас.

# 80
Слънчо,добре дошла и приятен престойв джунглата LaughingДано Мая вече  е забравила за Т Hug

Ди,позавехнаха пъпките.Явно найстина е било някоя буба,най-вероятно паяк,те правят такива огромни плюски ThinkingТи явно си имаш алергия към яйцата.Тя не ми се е изривала досега от храна,дано и да не се изрива Praynig

Браво на Стли,че се справя сам.Ивон като се уплаши от нещо е ужас.Сумати време се обяснява как не е страшно,после малко,по-малко започваме да го пипаме и така докато не се престраши-обикновенно седмица,две са и нужни.

# 81
  • София
Здравейте  Hug.
Вчера цял ден нямах Интернет и на всичкото отгоре и работа нямах и докато спяха децата умрях от скука.
Ади, дано бързо минат пъпките на сладураната Praynig.
Ди, странна работа Thinking. Хубавото е, че Стилян е започнал да преодолявая страха Grinning.
Слънчо, добре дошла на родна земя Hug. Ти в кой град се подвизаваш? Ако си в София да вземем да се видим.
Сладкишче, Кал е много сладка Heart Eyes.
Морска, дано намерите причините за тези алергични спазми Praynig.
Лу, стискам ти палци бързо да оздравееш Praynig.
Пиванова, честито зъбче на Перси. Още малко останаха да пробият Grinning.

Благодаря ви за хубавите пожелания за пътуването зад граница! Hug
Марти ,ти по какъв повод беше там? Simple Smile
Кроки, живеехме на около 150 км. от Страсбург и имахме възможността да отидем до там.

На Аничка кашлицата и хремата почти й отшумяха  Grinning. До края на седмицата обаче ще й слагам капки и спрей по препоръка на лекарката.
Приятен следобед  bouquet.

# 82
Ди,полезна информация ми даваш,аз записах час при хомеопат на 30 юни сме там,тогава ще мога да пиша повече Peace

# 83
Ди,полезна информация ми даваш,аз записах час при хомеопат на 30 юни сме там,тогава ще мога да пиша повече Peace
В хомеопатията е истината.
Дано и лекарят е добър специалист.

Сладкишче, Кал е много сладка Heart Eyes.

Благодаря.  bouquet

# 84
Здравейте и от нас  Hug,

В хомеопатските въпроси няма да се намесвам, че нищо не разбирам от тях.  Blush
Марти, като казваш "на 150 км от Страсбург" , за Германия или за Франция става въпрос ? Да не сте били студенти там ? Мен така ме издуха вятъра някога и пуснах корени.
Морска,дано хомеопата успее да ти обясни причината за спазмите и дано да се окаже нещо нормално. И в това отношение нищичко не знам  ThinkingНо, стискам палци !

# 85
Френско Тони,какво стана на невролога?Нищо не казваш.Надявам се всичко е ОК Peace

# 86
Ади, мило, рекох си да не ви занимавам пак с нашите истории.
Невролога ни изписа отново кръвни анализи и за двамата - за големия веднага, а за Антон след 3 месеца. Ако стойнвтите на ензимите са високи, ще ни изпрати на електро миограма.Ако се окажат нормални-елиминирали сме още една възможност.

# 87
Уфффффф,пак ли ще чакате....Не знаех,че  баткото ще водите,мислех само Тотончо TiredИ какви са тези приказки-много ясно,че ще ни занимаваш.Утре ако на някоя от нас се случи нещо,кой ще занимаваме,нали пак нас си.Такива приказки да не чувам NaughtyАйде,дано е наред изследването на баткото,а за Тотончо,ще чакаме след 3 м. Hug

# 88
 Hug
То и мен устата вече ме заболява да приказвам за нашите мизерии. Много дълго се лутаме, 4 години. Да ти кажа, може и странно да прозвучи, иска ни се да открием вече. Каквото и да е, ще го понесем, но да му сложим име. Rolling Eyes И ако е "нищо", пак ясно да ни го кажат. Такива работи. Проблеми си има във всяко семейство, тъй че не се натоварвайте с моите, аз само споделям. Wink

# 89
Привет и от нас!

Френско Тони-оф, колко неприятности си имате и вие на главата, само притеснение и нерви. Силно се надявам и вярвам, че няма да има никакви проблеми, децата ви са прекрасни и мисля, че има една "сила", която да ги пази и закриля. А що се отнася да проблемите, те са навсякъде при нас и около нас. Нужно е да сме силни, да покрепяме децата си и никога да не се предаваме! Стискам палци още един път и вярвам, че всичко ще бъде наред!
Марти-радвам, се че кашлицата при Аничка вече е преминала, това са хубави моменти за усмивки, поне аз съм щастлива, когато детето ми е здраво, както и всяка майка.
Слънчогледка-добре дошли! В кой град сте? Надявам се температурата на малкото слънце вече да е отминала!
Ди-Стили е силен и ще се справи със страховете си, вярвам в това!

Общи условия

Активация на акаунт