Навън слънчице се смее, а на АВГУСТинчето му се дивее!

• 16 934
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
Тони и аз мразя да не знам какво има или пък да трябва да чакам-изобщо най-мразя да съм в неведение.
Радвай се поне,че не сте си в Бг,защото тук със сигурност щаха да ви подмятат от този на онзи лекар и накрая-нищо.Там поне със сигурност има много специалисти,а и държавата финансира подобни изследвания.Много са сложни изследванията на гените,хич не е лесно,но все някога ще "му сложат име".Много се надявам да е скоро,за да се успокои душичката ти.
То си е жив късмет да имаш такива хлапета като твоите-кога ли ще ти сотане време да си помислиш за каквото и да е newsm78 #Crazy Laughing

Ние до сега бяхме на вън.На центъра имаше програма за децата-детски групи пяха,тромпетисти,тъпани-гръмна ми главата,обаче Ивон е очарована.Танцува,търча,игра.Сега се надявам да спи Crazy

Хайде,отиваме на баня Peace

# 91
Добро Утро,по едно кафе от мен за хубав ден...

Ние вчера бяхме пак по-лекари,заради вестибуларния апарат в мед.център Здраве ходихме на невролог,според нея не е толкова от него,колкото това замайване и губене на равновесие да е от леки епилептични припадъци.Във вторник другия ще ходим на ЕЕГ,за да се види със сигурност резултата,че ми писна и на мен от това ходене по-неизвестното,наистина е ужасно,ако има някакъв проблем да го установяват вече или поне да кажат,че му няма нищо и да проговаря кога иска,не така напред-назад Tired Най интересно ми екак ще удържим да стои спокойно докато правят това изследване,ако не го приспиват,той ще изпадне в истерии и не го виждам наистина... ooooh!
Тони и Тото разбирам те много добре,наистина се надявам и при вас да излезе най накрая някакъв ясен резултат,че си ужасно това незнаене ..
Ади,хубаво,че пъпчиците са завехнали и Ивонката е  добре Peace
Слънчогледка,ако си в София да чукнем среща и други майчета ако искат,отдавна не сме събирали децата,предлагам в Южния парк, Peace
Допис,че малкото ще ми счупи клавиатурата да я бута...

# 92
Добро утро!!!

Оххххх,Ирка......от къде се струпа всичко това newsm78Стискам палци,да няма нищо вярно в тази диагноза с Епилепсията PraynigНямам думи просто......и нищо да ти няма ще те разболеят нешите лекари ooooh!

# 93
  • В светлината на слънцето
Добро утро  Grinning
Тони, Анаморф, стискам палци да се разбере най-сетне какво им има на дечковците и нещата да влязат в релси. Убедена съм, че всичко е наред, но е важно и лекарите да го кажат най-сетне. Hug
Слънчо, дано вече сте преборили гадната температура и Майчето да се радва на българските приключения и емоции. Grinning
Срещичка и аз бих искала, дано съм здрава дотогава. Че иначе не е работа.
При нас нови подвизи няма. Засега. В петък ще ходим да сваляме конците от брадата на Теди. Ако дотогава сама не го направи.  Thinking Чудим се вече как да я укротим, за да опазим до петък шевовете. ooooh! Малкият продължава да работи по стената. Вече има към половин метър обелена и изчовъркана изолация. Работливо момче, няма две мнения. Mr. Green Моята кашлица маааалко взе да намалява. Шшшшт, да не чуе рогатия. Надявам се до края на седмицата нещата вече да са се променили към по-добро. Praynig
От мен хубав, весел и слънчев ден на всички. Hug

# 94
  • вкъщи
Ирра сигурна съм,4е нищо му няма на Алекс.Мони също така залита и пада понякога,и гледам,4 еи други по буйни и емоционални деца са така.Заведи го на хомеопат,много влияе на характера като цяло.Аз мога да кжа,4е след последното лекарство сякаш има ефект,ве4е не се тръшка,а на моменти е даже кротък,но д авидим до кога.

# 95
Напълно съм съгласна за хомеопатията.Аз с нетърпение чакам Милото да донесе новите капки и да започваме да ги пием,че тея нерви и това постоянно "Не" не се траят.Мисля,си обаче,че тази рязка промяна в поведението на Ивон е благодарение на последният Пентаксим.Сутринта като гледах и "На кафе",там обсъждаха "За и Против ваксините" и да ви кажа все повече се убеждавам,че при нас това се получи от ваксината.То просто не е обикновенният инат който проявяват.......Той и хомеопата ме предупреди,че най-вероятно така ще стане,но........Гледайте повторението,ако успеете,от 16 ч по Диема Фемили,беше много интересно.Ирка,описваха и доста от нещата които то описваш сега,пак като резултата от Полиомиелитната ваксина.

Иначе се поразходихме на вън,но е адска жега.Дано дойде малко хладинка от някъде,че незнам как ще се спи newsm78

# 96
Ади има тема за за ваксините, тук във форума.
И аз съм твърдо против тях, но с мъжа ми не постигнахме консенсус и в крайна сметка за негово успокоение ги бихме...
 Обаче и Кал е много нервна и агресивна, като и бият поредната....
Хапе, крещи, щипе докторката и последният път я нарече маймуна.... hahaha hahaha hahaha
Ние винаги преди ваксина пием хомеоптични капки, защото крака и се подува, отича, нервна е , получава разстройство....абе с две думи, не и е добре.....

# 97
Все едно за Ивон ми говориш-ние също пихме капки веднага след ваксината,но хомеопата каза,че трябва да минат поне 3 м за да се уталожи напрежението.То са нерви,то е крещене,бутане ooooh!И така вече 1 м.Просто нямам друго обяснение освен ваксинта.Тя стана коренна противоположност на себе си.То си личи,че не е просто инат,а някакво постоянно вътрешно напрежение,което незнае как да побере в себе си или как да го изрази,или де да знам и аз какво,ама луднах вече Crazy

# 98
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здрасти.
Да се разпиша преди работа, че последните дни само ви чета. Една седмица ме е завъртяла, само със втори смени и с един почивен ден утре, отели ми се вола, нооо няма как.

Тони, Ира, стискам палци бързо да се разбере какво им е на малчовците, дано им няма нищо  Hug

Морска, оправи ли се Теди  Heart Eyes

С тези хомеопати, ме карате все повече и аз да се замислям и ще взема да отида и да запиша Йована при някого. Тя пък все ми се влачи с едни сополи, тъкмо отминаха и айде пак наново. Ама така е с градините. Неприятното е, че неспокойно спи вечер, понеже и се запушва носа, иначе не ме притесняват толкова. Дано да е последни якучешки които вече се вижда и до някой друг ден ще избие.

Иначе Йована досега не ми е показвала реакции от ваксините, но пак е същия цирк в къщи. Нерви, крясъци, напук ми прави- ужас. Явно е период  newsm78
Тук все още чакамд а дойде лятото, днес е към 18 градуса и е супер време, а аз трябва да се завра ня работа. Дано по, ако плановете ни успеят, да можем с малката да летим за Сърбия в края на август. Ще ходим на сватба на племенника на мъжо и за пръв път ще се видя на живо със свекитата  Crazy.

Пускам едно видео на моята маймуна, че отдавна не съм я показвала.

http://bob4enka.multiply.com/video/item/6/078.AVI

ДО после   bouquet

# 99
  • София
Здравейте  Hug.
Ира, дано следващия вторник вече имате яснота и притесненията ви се окажат напразни.
Тони, мила, въобще не ни натоварваш като споделяш това, което те притеснява Hug. Нали затова сме се събрали да споделяме и това което ни притеснява и това което ни радва. Жалко, че така се стичат обстоятелствата при вас Sad. Пожелавам на двамата сладури от тук нататък да са само здрави и единствените ти притеснения да са наплюваните килими Wink.

Марти, като казваш "на 150 км от Страсбург" , за Германия или за Франция става въпрос ? Да не сте били студенти там ? Мен така ме издуха вятъра някога и пуснах корени.

За Германия става въпрос. Не сме били студенти там, но прекарахме няколко години във Фрайбург. На 50 - ина км. от Франция. Живот и здраве след 7 - 8 години пак ще се върнем, но искаме хлапетата малко да по отраснат и да се научат да говорят, пишат и четат на български, защото за нас това е важно Peace.
Бобче, голям образ е Йована Joy.
За хомеопатията, на няколо пъти се навивам да ги лекувам, но ме спират цените на прегледите Rolling Eyes. Не знам дали аз попадам все на такива, които правят по - скоро бизнес, отколкото лекуват, но за първичен преглед двама ми искаха 55 лв. и за всеки следващ по 20 #Crazy.
За ваксините, много ме е страх от болести и ги ваксинираме и със задължителните и с не задължителните. Досега нито при единия нито при другия е имало някаква реакция от тях Grinning.
За среща, съм "за", стига да е тази или другата седмица, защото от 29 - сме на море

Приятен ден на всички   bouquet.

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 16:15 от Марти

# 100
Привет и от нас!

Ира-стискаме палци наистина тревогите да са напразни!
Марти-чудесно решение за връщането в Германия, въпреки че аз живея в България на моменти много съжалявам, че съм останала, при положение, че имах такива възможности да замина. Но здраве да е, никога не е късно за нищо.
Бобче-ама вярно си е, Йована е страхотна, опасна мадама!
За ваксините-нямало е до сега сериозни последствия, единствено, че няколко дни след това е бил раздразнителен.
За хомеопатията-съм с две ръце за, единствено, че прегледите станаха наистина безбожно скъпи.

Ние сме добре. Перси постоянно киха и го сърби нослето, изпадам в див ужас, а хрема няма. На моменти се замислям, дали не е провокирано от зъбите??????????????? Thinking

# 101
Здравейте,

Днес беше голям задух и тук. Цял ден се потим, а като отидохме в парка следобеда, едва не се разтопих и не станах локва  Laughing Малее, как ще се живее цяло лято не знам  Sick
Бобче, не бях я виждала в действие, но е страшна тази малка хубавица ! И как всичко разбира като и се говори ! Да я гушнеш и цункаш нежно от мен. Heart Eyes
Морска, Тедито оздравя ли вече ? Дано ти отмина и тази грижа.
Анаморф, тръгнали сте и вие по дългия път на догатките и многобройните изследвания, за елиминиране на това или онова. Единственото, което мога да ти пожелая е да му се постави в най-скоро време точна диагноза. За един родител е много напренато да не знае какво ще донесе бъдещето, как ще се развият нещата. А как точно губи равновесие малкият - пада ли, бута ли се ? Опитвам се да азбера защо лекарите предполагат епилептични припадъци  newsm78
Ади, за едно нещо съм признателна на тази чужда за мен държава - че имам достъп до най-големите специалисти без да се налага да използвам връзки и без извадя от джоба си и едно евро.Мисля, че ако не бях тук никога не бихме могли да платим всичките скенери, изследвания на очите, че и сеансите даже. В момента, само за едното дете, здравната каса изплаща около 1000 евро месечно на центъра, който се занимава с него  Shocked Толкова е горе-долу заплатата на мъжа ми, можеш да си представиш.
Марти, ако бих могла, бих направила същия избор. Но моя мъж трудно би живял в България и децата ми за жалост ще си останат неграмотни,колкото и да се напъвам.  Outta Joint
Толкова за сега, повече в утрешния епизод.
Лека вечер на всички. Hug

# 102
Анаморф, мила  Hug Искренно се надявам да е фалшива тревогата  Praynig Praynig Praynig Praynig

Фр. Тони аз ви загубих края с диагнозите  Sad Дано тотално да изчезнат съмненията и подозренията за болести  Praynig Praynig Praynig и при вас и всичко да е наред, само положителни мисли ти пращам  Hug Hug Hug Целувки за сладурчетата  Heart Eyes

Бобче супер супер сладка дъщеричка си имате  Hug Hug Hug Hug Целувки и от мен  Heart Eyes

Ние сме добре, Неди на ясла, аз по магазините и по кафетата  Crazy Вече съм във ваканция, свърши ми даскалъка Wink и пей сърце  Whistling Другата сряда заминаваме за моренцето, нямам търпениееее  Crazy

Лека вечер и много здравенце за децата  Hug

# 103
Добър вечер,мами!!!

Бобче,Йована е страхотна. HugГледах и другото клипче,където още прохожда-истински бонбон.
Все да те питам и все забравям-какво стана със сестра ти?Намери ли си лекар?

Ивон пак заспа с караница. Crossing ArmsАко не и се скарам,става по милион пъти,върти се и така 1 час ooooh!Аз ли нямам търпение да я изчакам да заспи,та да си почивам или тя ми се подиграва Thinking

# 104
  • Stavanger,Norway/ Varna
Мерси момичета  Hug

Ади, сестра ми е добре, по мои напътсвия си пие фолиевата и си има лекар, но не я питах кой. Нямам време напоследъл да поговоря с нея, с тия втори смени.

Тони, при вас поне с добри специалисти може да се похвалите. Тук за деца до 12 години, всички прегледи са безплатни, нооо така наречените специалисти са зян. Кой от кой по- голям.  ooooh! Направо думи нямам. ПОследните дни пак изцепки имаше с едно от момичетата в норвежката ни тема, чакаща всеки момент да роди второто си дете и да назначат операция на първото. То, такава простотия и непукизъм като тукашните- никъде не съм вижадала.  ooooh!

Ади, Йована е съшата със заспиването. Ако аз не я сложа да спи и до утре сутринта ще седи, незнам откъде толкова енергия. И се почва едно въртене, ставане, стига се до крясъци от моя страна. Оставя ли я сама в стаята пък, надава вой до небесата.  Rolling Eyes Станала е и голяма кокона. Избира си дрехите, трябва да е на опашка вързана, с новото яке задължително. Значи, сутрин докато се изнесем от къщи за градина, минава цяла вечност.

Пиванова, вече на няколко места чета, както и по телевизията в предаването на Опра, май беше, гледах, че повечето алергии при децата, се повлияват много добре от дву- три седмична диета, намаляваща приемането на млечни и глутенови продукти. Защо не пробваш с Перси  Thinking. Между другото, имам приятелка тук, нейния сладуран е с два месеца по- малък от Йована и той е така, както ти описваш състоянието на Перси. Трбва да я питам тези дни дали му е провела диетата и дали се е повлиял  Thinking
Иначе, дано не е сенна хрема, че аз от много малка си страдам от това и е нещо ужасно  Rolling Eyes

Хайде лека  Hug

Общи условия

Активация на акаунт