Навън слънчице се смее, а на АВГУСТинчето му се дивее!

• 16 935
  • 295
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро!

Да почерпя рано сутринта за нашата годишнина от сватбата:

Бобче-благодаря за проявения интерес към неразположението на Перси. Ясно е, че аз няма да оставя така нещата, въпрос на време е. Ако продължи така, ще взема някакви мерки. Аз самата съм с алергия и е един малък ад, нон стоп, няма лято, зима съм с течащ нос всеки ден до обяд.
За заспиването-заспиваме гушнати, всичко трае около 10 минути, после го пренасям в леглото му.

# 106
Добро утро Simple Smile

Пиванова,честита годишнина Hug
Бобче,Йована е страхотна,а татко и какъв глас вади Crazy
Ирка,дано му няма нищо на Алекс,всичко да е на ред и по малко тревоги,идват хубави дни и празници Hug

Ади,наш Тедко,е същия,тръшкане,НЯМА,като каже и ми се смее и бяга от мен,вчера така ми изкара нервичките,че на няколко пъти яди бой в градината и беше наказан на пейката ooooh! вечерта протечи абсолютно по същия начин,казва си къде иска да ходи,наду ни главата след обяда да ходим в мола на ескалаторите,само крещи,мола,мола Crazy заведохме го,купих му книжка от хиполенд и 2 ризки от бенетона,хванах и аз най накрая намаление,обикновенно все пазарим когато няма намаление Joy bowuu
за здравето му какво да кажа и аз не знам Tired снощи дадох последния аб 5 ден беше,реших на своя глава да не го давам 7 дни.....продължавам с витамин ц противоалергичното сиропче,докато ни дойде часа за хомеопата Peace ами това е от нас Grinning

Тони и Тото,защо мислите че му има нещо на големия,може пък да му няма нищо,имаш си страхотни деца Heart Eyes тръгнеш ли по доктори от един на друг и така става един омагьосан кръг и не можеш да се измъкнеш и всеки казва различна диагноза ooooh! дано се разбере какво му има и да се свършват мъките ви,лято е,трябва да се радваме на хубавото слънце с децата ни Hug

п.с много се разписах Blush

# 107
  • София
Здравейте  Hug.
Пиванова, честита годишнина. Много любов и семейно щастие дъъъълги години.

Относно постоянното кихане, съвет не мога да ти дам, но Ники преди около месец започна точно така да киха, без да има други симптоми. Кихаше нон стоп, беше се видял в чудо и мислеше да ходи на лекар, но след близо 4 - 5 дни изкиха едно мъхче, наподобяващо на тези от глухарчетата Crazy. След като го изхвърли киха още ден два, но не така интензивно и спря. Стискам палци на Перси това кихане да е предизвикано от нещо безобидно и да не е алергия Praynig.
За заспиването, Аничка ми правеше такива номера преди известно време, беше някакъв ад, докато заспи, но сега отново си заспива като хората Grinning. Слагам я в леглото й и изчаквам, докато заспи.

Аничка от миналата седмица отказва да пишка навън Rolling Eyes. Дава ми да я изпишквам, дори един път се и изака, но не иска да пишка. Държа я 2 - 3 минути, но тя нищо не прави и като й омръзне става. Ако не й се пишка много, стиска и като се приберем вкъщи още от вратата сяда на гърнето, а ако не може да издържи докато се приберем се напишква. Вече два пъти се напишква навън, след като съм я държала да си свърши работата. Не мога да разбера, защо го прави Thinking.

Пожелавам ви приятен ден, въпреки дъжда   bouquet.

# 108
Пива, мила, честита ви годшнина !   bouquetНека любовта между вас никога да не остслабва ! Бъдете щастливи !
За Перси, ако продължава така да се чеше и сополяви, може би е добре да поискаш мнението на един алерголог  Thinking Знам че те правят тестове за различни видове алергии.
Морска, ти наистина си написала рекордно дълъг за тебе пост  Laughing Но на мен ми беше мноого интересно да го прочета  Winkчестити ризки на дечко, сигурна съм че си ги избрала чудни ! Надявам се и че е напълно оздравял, но ако има нещо хомеопата ще го види и ще ти препоръча някой лек, по неагресивен за организма му.
А моя голям син, не знам как точно да го обясня, не е като другите деца. Няма умствени проблеми, но говори неадекватно, заучени фрази, ни в клин ни в ръкав, дето се вика. Като беше малък не се забелязваше толкова - отдавахме го на възрастта. Но колкото повече расте, толкова повече разликата с връстниците му става голяма и се чувствам даже неудобно когато го слушам, неудобно и пред хората. Ето затова търсим, елиминирахме възможността за аутизъм и сега не знаем вече накъде. Има проблем и с ръцете-няма мускулна сила, не може дълго да държи един предмет и все му падат, не може да си закопчае или откопчае ципа, за копче да не говорим. И много други такива дребни на пръв поглед неща, които в ежедневието са трудно поносими, защото са постоянни...
Но стига толкова за нас. Blush
Бобче, мъжът ти верно има страхотен глас и аз всичко му разбрах  Grinning

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 14:02 от Тони и Тото

# 109
  • В светлината на слънцето
Пива, честита годишнина! Да сте живи и здрави и двамата, да се обичате, разбирате и още много такива хубави поводи да имате да празнувате! Чакаме почерпка и за златната годишнина! Heart Eyes

Бобче, прекрасна е Йована.  Peace
Тони, наистина не ви е никак леко. Дано лекарите установят най-после какво е и изобщо има ли нещо обезпокоително. Прегръщам ви силно.  Hug
За ваксините аз съм ЗА, тъй като има от някои наистина има голяма полза. Но пък съм против безразборното ваксиниране с всичко ново, което се появи на пазара. Мисля че умереността и баланса във всяко нещо е най-правилното решение. Мое мнение де. Иначе нито Сашко, нито Теди са имали проблеми след ваксина, да чукна на дърво.
Заспиването и при Сашко напоследък е малко проблемно. Отдавам го най-вече на жегата и тежкото време. То на мен ми е трудно да заспивам, пък какво остава за децата. Иначе не създава проблеми вечер: оставям го в леглото, той си играе (което ще рече кърти изолацията на стената ooooh!) и по някое време си заспива сам. Случва се да нададе вой, но то е защото иска нещо, до което няма достъп. Отивам, давам го и кротва.
Честно казано Теди е далеч по-проблемна откъм заспиване, защото напоследък се чуди какво да измисли само и само да не си легне навреме. Thinking
Новини
Първа: Сашо пее. Като казвам пее, имам предвид гамата. Мъжът ми започва: "До, ре, ми, фа....", и той повтаря след него. Има невероятен слух това дете, изуми ни.  Shocked Мъж ми като музикант, естествено много се кефи. Mr. Green
Втора: Моята кашлица вече е пневмония и нещата вървят към зле. ooooh!
Трета: И Теди вече е болна и с температура.  ooooh!
Хайде, лек ден на всички и чудесно настроение с много разходки. Hug

# 110
Здравейте ,банда
ще ме извините,но отдавна не съм навестявала темичката. прочетох само последната страничка Embarassed
Надявам се да ме извините....аа  и имам  новина за вас
бременна съм , в края на 3 месец съм вече. На 05.01 ми е термина  Blush
 при нас : Марти е на ясла от края на април. Добре му се отразява, не е плакал много бързо свикна. Мен ме притесняваше ,че заспива само с мен ,но там явно си имат подход, не е създавал проблеми.
 незнам дали от яслата или от един РД ,но се разболя преди две седмици,та още сме болни. Първо беше ринофарингит, после конюнктивит ,започна и да кашля много лошо. Наложи се да правим снимка,защото на слушалка нищо не се чуваше. В заключение пред бронхит сме били, та сега пием антибиотик . покрай него и аз започнах да кашлям ,но не смея нищо да вземам
Стига за нас,че досаждам вече
 Пиванова ,честита годишнина! Много здраве и семейно щастие  ви пожелавам!!!

Лулу, бързо оздравяване на вас
 Фр. Тони , дано установите причината , поне да се знае какво трябва да се предприеме,стискам палци
  фетица ,какво стана  записа ли Неди в 60 ОДЗ, ние също кандидатствахме за там ,но са ни малко точките                                                                                                                                                                                                             Бобче, много е сладка Йована, ех и ние сега една мома Laughing
извинявам се за дългия пост

# 111
Покахонтас, много се радвам за новото бебче, дано всичко е наред  Praynig и е сестричка  Whistling  Hug

Не го записах в 60-то ОДЗ, за сега ще си кара при майка ми, малко ни е далечко, но пък съм спокойна като е там и той е щастлив, има си приятелчета, лелите познава, мисля, че ще се шокира ако го преместя... Така, че освободили сме местенце за там, дано успеете да се класирате и вие  Praynig

Ох бягам да готвя, че цяла сутрин на кафенце с приятелки бях  Blush а у нас лудницаа  ooooh!

Лек ден   bouquet

# 112
Пива,ЧЕСТИТ СЕМЕЕН ПРАЗНИК!!!Желая ви да се обичате все така,и да прзнувате още много години  bouquet

Марти и ние имаме същият проблем с пишкането на вън.Дава ми да я държа,клечи,но не пишка.Имаме 2-3 успешни опита с хиляди примамки от рода на "Да напишкаме мравките" или "Виж и фонтанчето пишка",но нмера минава само по веднъж.Най-често стиска докато се приберем у дома,а напоследък и вода не иска да пие когато сме на въ.Явно вече прави връзка,че след пиенето идва пишкането newsm78

Охх, Тоно,ама никак не е лесна твоята.Дано по-скоро да разберете какво му/им е и вече да се поуспокоиш.Голяма прегръдка от нас HugИначе ти гледах снимките във Фейсбук-красота Heart Eyes

Морска и ние сме големи фенове на МОЛ-а.Ивон от няколко дни се е присетила,обаче тукашният такъв няма нищо общо с този за който тя си мисли.Ще я заведем днес де,че и без това тук вали от сутринта Rolling EyesДобре че,има един дъждовен ден в годината в Сандански,та да поизчистя цялата къща.7 големи стаи не са като 3-те ни кутийки в Сф Whistling

Покахонтас,честито щъркелче и на вас.Лека бременност с хубав и по възможност розов финал Heart Eyes

# 113
  • В светлината на слънцето
Прекрасна новина.  Grinning
Покахонтас, честита радост. preggo И аз се присъединявам с пожеланията за розово щъркелче на финала. Hug

# 114
  • София
Покахонтас, много се радвам и лека бременност ти желая! Hug Praynig Heart Eyes  bouquet

Лулу,дано се оправяш бързичко и каката и тя да не е лепнала гадния вирус който  в момента върлува  Twisted Evil

Ние с заспиването пр нямаме Simple Smile пу-пу заспива за 10 ина минутки в леглото но тр да съм около него или поне в стаята!
ДА се похваля с това,че най накрая успях да махна вечерното АМ и бибата Simple Smile мислех ,че няма да е лесно но той бибата сам ми побутваше и аз я махнах! Пием само от чаша и сламка вече от 1 месц близо абе пораства! Party
До сега все през биберон искаше!

# 115
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здрасти,

Такова спане му дръпнах, след като оставих Йована на градина, чак сега ставам  Grinning

Покахонтас, страхотна новина. Нека да е девойка този път, лека и приятна бременност   bouquet

Пиванова, честита годишнина, още много години, любов и хармония да има в семейството ви  Hug

Марти, Ади, да не би да се срамуват девойките да пишкат навън. Пробва ли ли сте да видите дали няма да се изпишкат в някоя тоалетна, например. Звучи смешно, но пък знае ли човек, какво им е в главичките  Thinking

Ох, и аз искам второ, момиченце ако може  Mr. Green, ноооо нещо не ми се бърза при мисълта, че трябва да се справям с две деца. Планитах по принцип бебеправене в края на другата година, нооо мъжо ме е заврънкал да правим в началото на годината. Много му се бърза на него, щото няма той да износва, ражда, кърми и недоспива  ooooh!. Ще видим  Thinking

Хайде, отивам да в идя на терасата става ли за печене  Mr. Green

# 116
  • София
Покахонтас, страхотна новина Grinning. Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност, а на финала най - здравото и красиво бебче newsm32.
Бобче, не се срамува, защото ми дава да й свалям гащите, държа я да се изпишка, с едно малко по - голямо момиченце дори заедно клякат, но не ще да пишка и това. Както писах в предния постинг или стиска до вкъщи или ако не може се напишква. Защо прави така, идея си нямам newsm78.
Тони, ти на какъв език говориш с децата? Чудя се дали ако им говориш на български и Виктор се бърка и затова да говори така Thinking. Дани много трудно проговори и според педиатърката и логопедката това било защото слушал едновременно два езика. Дано скоро намерите причините, че много ви се насъбра на всички Praynig.
Лу, бързо оздравеяване на теб и на Теди. Милото, не стига, че е контузена, ами и болна Sad. Браво на Сашун, за певческите наклонности  smile3501.
Димяни, браво, че сте успели да махнете АМ и биберона Peace.

# 117
ЛУ,бързо оздравяване Praynig
Покахонтас Hug честито мила,лека и безпроблемна  bouquet
Тони и Тото,за говора и аз като Марти,накланям за езика Crazy големия на колко е Rolling Eyes

# 118
Ехе, Покахонтас, честито бебче в коремче. Много лека бременност ти пожелавам, пък каквото дойде. И момченцата са сладки, само здрави да са  Wink
Марти, според логопеда два езика не би трябвало да са причина за изоставане с говора. Тя работи с него от 2 години вече и на френски пак не е адекватен. Сега е на 4 и половина. Но ще видим какво ще излезе до 6-тата годна, аз си се надявам да настигне връстниците. Thinking
Лулу, от болести не може да се отървете бе душа. Хайде да е за последно ! Praynig

# 119
Добър вечер  bouquet
Тони и Тото,незнаех,че сте имали съмнения за аутизъм,то и аз съм си мислила преди за Алекс,ама той пък е много комуникативен и търси деца да играе с тях,че го и зключихме като вариант и има силен зрителен контакт,което е важно при съмнение за тази диагноза.Много се измъчихте и вие с тези съмнения,най накрая да излезе всичко и да няма почва за притеснения повече.Ох незнам трудно е,само който има проблем с  детето си може да го разбере Tired....
Покахонтас вливаш в темичката ни страхотна новина,пожелавам ти здраво бебче и много радости с двете дечица...
Лулу,браво на Сашето,певец може да стане и да го слушаме след време и гледаме по МТВ Wink
А за болестите наистина много те подхванаха напоследък,да с е махат и повече да не те тормозят Peace Praynig
Марти и ние така взехме отскоро да правим номера и навън не иска да пишка всеки път,според мен го е срам защото ако чуе гласове или в близост минават хора почва да си вдига сам гащите и да не иска и стиска до вкъщи,няколко пъти не издържа и се нааква в гащите,което ме подлудява ooooh! Сигурно  са в такъв период в момента децата ...
Димяни честито махане на бибите и млякото и ние от 15 дни го отказахме по-съвет на логопедката(забавяло говора това),че и той го искаше само от биберон.Но от раз му го свалих и яде вече кисело само,адаптирано не
Бобче, Йована е скица,отдавна съм го казвала,голяма симпатяга ей,за набирането и моя юнак същия Joy
Морска,Честити дрешки на Теди...
А какво стана с Дивена пак потъна в неизвестност,да се отчете как е бебчето Wink Sunglasses
И Шоши,Гита,Мимсат,Везничка,Щипалката,Жужка,Валерия,Тиги и куп още мами ни забравиха Naughty
Забравих да питам,вашите деца духат ли си манджата  или там каквото ядът  ако е горещо,моя от 3 седмици го прави и е голям смях,набоде на вилицата горещ картоф и духа ли духа.... hahaha

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 20:54 от анаморф

Общи условия

Активация на акаунт