1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 86

• 21 401
  • 456
  •   1
Отговори
# 225
Ей момичета Hug

Моят мъж ме отвлече вчера и не успях да се влюча много, много ама сега го пратих да рита топка и аз цоп тук при вас. чета, чета и ви се радвам. Вие сте като сладък мед за чая ми и органична захар за кафето ми тази сутрин. Един голям поклон за всичко което сте сътворили снощи а Онур ръка ви целува тази сутрин
Аша мила, радвам се че си жива и здрава а другото ще се нареди. Най много да прибавиш към колекцията си от бели косми...
Севи, както винаги чудесна и експедитивна с превода си  bouquet Какво бихме правили без теб newsm78
Това е интервюто с Халит в Кувейт...
http://www.youtube.com/watch?v=X7hiSkvH-qA
http://www.youtube.com/watch?v=QVB8KnZ8U0w

интервюто е на английски

Радост за мойте уши...ако имате нужда от превод ми кажете но зная че много от вас говорят английски.

Това е интервюто с Берг....
http://www.youtube.com/watch?v=TyGMIEJDS0Q
http://www.youtube.com/watch?v=pfK4O4OJbXk

Тук не мога да помогна защото тя не говори на английски....

Това е интервюто с Джейда

http://www.youtube.com/watch?v=19yofsIsV3k
Ура....пак на английски

Това е Тарду....

http://www.youtube.com/watch?v=nXS0yB2uNXQ

пак на турски

И краят на интервюто....
http://www.youtube.com/watch?v=_o1f3vREKz8

тук може би Ренате ще помогне освен ако някой друг знае арабски

# 226
  • на морето
Благодаря ви момичета за милите думи !   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Просто докато не стане , все се мислиш , че няма да ти се случи ...така че никъде и никога няма застраховани ....
И в един миг ...хоп... най - малко-  тотално ти се объркват плановете .../говоря по принцип/  . Така че , пожелавам ви най-искренно минимум такива "изненади "!!!
И се пазете !

VivasKat радвам се ,че си се разминала само със щети.Аз на този род неприятности гледам като на кармично равновесие...много хубаво не е на хубаво...... NaughtyЧе другото е непоносимо Praynig  bouquet

Скъпа , от края на миналия месец доста неприятности ми се събраха , та дано това да е последната капка на везната в отрицателната  посока ...  И сега , според твоите думи , го чакам това кармично равновесие да тръгне да се движи във възходяща посока ,че не знам вече ако продъжи още надолу какво ще стане ... Ама пък от кармата си не можеш да избягаш... / Като онази двойка германци, дето изпуснали полета си със злополучния катастрофирал самолет от Бразилия , и после на път за вкъщи катастрофирали с колата и ... пак  bishop / Та каквото ни е писано !

# 227
Аша, съжалявам за това, което си преживяла, важното е , че ти си добре, пък ламарините се оправят  Hug

Момичета, страхотни сте, отвяхме ги аси, само да не се отпускаме и да поддържаме темпото  newsm44 newsm44 newsm10 newsm10 newsm80 newsm80 newsm80 newsm80 newsm80

# 228
Халит част1:

Да аз съм романтичен. Живота е най-вече да обичаш. Това е част от моята филисофия.

Ж.: ВРЪЗКАТА С шЕХЕРЕЗАДА...ще се подобри ли?
Х.: Понякога е добре а понякога не...те имат и добри моменти и лоши. Това не е лесна връзка.
Ж.: Каква е тайната за успеха на вашият герой във филма?
Х.: Обичам героя си(и ние също) Когато ми дадоха скрипта и го прочетох, последната сцена на 1 епизод ми беше много трудна. Това беше причина да приема ролята. Сцената между Онур и шехерезада когато тя иска пари и той и прави предложение...това беше трудната част за мен и най бруталната. Обичам героя си Онур. Той е много разноцветен. целият екип (продуценти, сценаристи, артисти) се събрахме и изградихме този герой. Ако е успешен образ е благодарение на колективният ни труд. Всеки от артистите обича героя който играе.
Ж.: Очаквахте ли успех когато прочетохте скрипта за първи път?
Х.: В началото никога не знаеш какво да очакваш. Защото не е лесно да намериш подходящата публика в подходящото време(намериха го в БГ) пОНЯКОГА ХАРЕСВАш МНОГО ИСТОРИЯТА НО НЕ СЕ ПОЛУчАВА УСПЕХА КОЙТО ОчАКВАш. В този сериал аз имах усещането че е добър защото тематиката е много важна. Какво би направила една жена за живота на детето си? Ако въпрос на живот и смърт какво би жертвала за да успее? Още по време на второто ни събиране знаех че сериала ще е добър но никога не съм се надявал че ще имам толкова фенове по света.
Ж.: Как ви кара това да се чуствате?
Х.: дОБРЕ. мНОГО ДОБРЕ. Като артист ти си вършиш работата и хората я харесват и ти казват: Обичаме те и това което си направил.
Ти работиш много, опитваш се да дадеш най-доброто а понякога нямаш обратна информация затова когато имаш такава е все едно че някой те потупва по гърба и ти казва: Много добре. И ти се чустваш добре, горд с успеха.
Ж.: Връзката ти с шехерезада започва от най ниската точка и след това се развива и израства. Това ли е успеха според вас?
Х.: д АМИСЛЯ чЕ ТОВА Е чАСТ ОТ УСПЕХА. Това е любовен проблем а хората се интересуват от това.
Ж.: тУК НИЕ НЕ СМЕ ГЛЕДАЛИ 3 СЕЗОН. Бихте ли ми казали какво се случва?
Х.: не. Знаете ли че нито майка ми, нито брат ми или сестра ми знаят развитието? Аз на никой не съм казал.
Ж.: Само на мен кажете?
Х.: Не.
Ж.: Как ще се развие героят ви през този сезон?
Х.: Това е сезон за Онур с много добри и лоши моменти. Той има проблем с жените заради миналото и това се отразява на връзката му с шехерезада. Първата жена след всичко в миналото му е шехерезада и той има много въпроси в ума си защото тя не е открит човек а винаги пази тайни. След голямата сватба на края на 2 сезон те ще се помъчат да изградят доверие помежду си. Така че този сезон ще бъде най вече разговори относно връзката им а понякога изобщо никакви разговори помежду им защото шехерезада обича да бяга. Онур пък винаги се мъчи да и помогне и да я върне.
Ж.: Хората много често те бъркат с характера на героя ти. Това дразни ли те?
Х.: Да има много хора които мислят така. Понякога идват и ми казват: шехерезада не е за теб. Съжалява ме те. Отиди и я сграбчи за ръката и я заведи у вас в къщи. Изобщо казват различни неща като тези. Но на края те разбират че това е само сериал. Това е добро нещо хората да идват при теб и да говорят за характера който играеш. Те показват интереса и любовта си. Това е начин за диалог между нас и понякога след няколко коментара за сериала се завързва интересен разговор с хората. Това е много добър начин да се запознаеш с живота на хората а понякога никога не знаеш можеш да намериш и приятели.
Ж.: аКО НЕ СТЕ АКТЬОР какво друго бихте били?
Х.: зАПОчНАХ КАРИЕРАТА СИ КАТО ПЕВЕЦ. Може би бих бил такъв.
Ж.:Вярно ли е че не гледате телевизия?
Х. Да. Аз нямам ТВ в моята къща. Имам прожектор и синема. Гледам с прожектора сериите и понякога други сериали за да зная какво творят другите колеги но само това.
Ж.: Каква е разликата да играеш в театър и да се снимаш?
Х.: Много е различно. Обичам да се снимам но да играеш в театъра...първо е на живо и с публика. Играеш и виждаш реакцията. Като тенис мач е с много добри играчи. Но също много обичам да съм пред камерата и да се снимам.

# 229
Дами, справка до момента Mr. Green Още 200 000 точки и правим разликата 3 000 000 newsm08

Ани, мерси за превода Hug Hug Hug

# 230
# 231
Халит част 2:

Ж.: Имали сте възможност да се снимате в западни продукции. Каква е разликата между тях и турска продукция?
Х.: Най голямата разлика е че говориш на езика си, с твой екип в родината си. Много по лесно е да се комуникира с екипа. Особено с ТМС продуценската къща е много лесно да се работи. Интернационалните проекти са също наясно къде ще снимат, каъв е плана и го комуникират с артистите и какво се очаква от тях. За мен Директора е много важен и идеите които има. Проекта за мен е важен а иначе няма големи различия между турска и чуждестранна продукция.
Ж.: Бихте ли играли в романтична комедия?
Х.: с УДОВОЛСТВИЕ.
ж.: Какво би било ако седнехте с шехерезада и разрешите всичките си проблеми в един епизод?
Х.: ще бъде един много дълъг епизод защото имаме много проблеми за разрешаване.
Ж.: Това е последният ви снимачен ден.
Х.: дА. Днес е последният ми ден в Биняпъ.
Ж.: Как се чуствате емоционално?
Х.: Ами трубно е . Понякога днес се сещам за първият ден когато започнахме снимките. Беше преди 3 години но имам чуството че беше вчера. Когато за първи път прекрачих вратата на тази сграда си казах: Това място е на Онур и той притежава всичко тук. Когато дойдох и се качих по стълбите, завих по коридора и влязох в стаята си казах. Ето това е бюрото на Онур, химикалката на Онур.
Ж.: Някакви бъдещи проекти?
Х.: Да ще участвам във филм. надявам се да е ОК.
Искам да си почина за няколко месеца. Да гледам хоризонта, да почивам, да плувам и плувам....
Ж.: Добре. Няма да питам къде.
Край

# 232
# 233
# 234
# 235
Един чаршаф за всички гласуващи  Hug

# 236
  • Plovdiv
АААААААААААЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ,

АНИ , първа лягам на чаршафа!
Не можете да ме вдигнете до сутринта!
Да му мисли .... компа.
Асиииистенти не искам    smile3533  пред  мен.

Последна редакция: нд, 14 юни 2009, 21:13 от mar_tomova

# 237
  • София
Интервюто с Халит от коя медия е? Турска е сигурно...  newsm78

# 238
  • София и Морето от време на време
АААААААААААЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ,

АНИ , първа лягам на чаршафа!
Не можете да ме вдигнете до сутринта!
Да му мисли .... компа.
асиииистенти не искам    smile3533

Ха, ха мисля си, че искаш не искаш ще има асистенти........на тръстиката  Laughing

# 239
Привет, момичета.  Почти цяла седмица, с малки прекъсвания, не съм си била в къщи. Миналата неделя ви оставих с голяма преднина пред Аси, после виждам, че са настъпили драматични обрати, разликата е била стопена, но днес пак напредваме добре. Аз се включвах в гласуването, когато имах възможност и скромния ми принос дано е бил полезен.
Номера с ентера ми е ясен и действам по инструкцията на водещите специалистки. Няма ли най-накрая да свърши това гласуване. Канал Д явно ни гледат сеира и никой не знае кога ще дръпнат шалтера. За това не бива да се отпускаме, че и на Аси феновете не са по-малко луди.
Ани, чаршафа е супер и достатъчно голям, е, ако малко се посбутаме, ще се съберем в/у него бая народ. Само Марчето да не ме чуе,    newsm43 че ще има  #2gunfire #2gunfire fight    За преводите  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

asha, съжалявам за това, което ти се е случило и за неприятните емоции. Но има и по-страшни неща, които е можело да станат и слава Богу не са се случили. Така че, за нещо, което може да се купи с пари, не бива да се терзаем. Живота и здравето са безценни и те не бива да се губят при такива обстоятелства.

Общи условия

Активация на акаунт