1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 86

• 21 450
  • 456
  •   1
Отговори
# 90
   Простете ме за невежеството,обаче ,за да напредва гласуването,се използва някаква компютърна програма,която не било никак трудно да се намери.Ако някоя от вас има представа как се тегли такава програма,ще е много по-лесно да гласувате.
   Аз ще се опитам да намеря някой да ми каже подробности.
   А иначе не сте сами-нали ви казах,че поне още 10 човека гласуват като вас-нон-стоп.

# 91
Heart Eyes
Toplam Oy:120106330
На коя страница са тези другите от АСИ? Rolling Eyes
Щракам и аз от известно време!
Помагайте!Не може другите да ни минат! Crossing Arms Толкоз труд , на вятъра! Naughty

Аси са на трета страница.Току що ме изхвърли след 1 час щтракане.След малко пак влизам.Ще давам докъто ме търпят до други ден сутринта преди работа.Давайте и вие.

# 92
Здравейте момичета!  Hug Не съм писала досега в тази тема, но и аз като вас съм влюбена в Шехито  Heart Eyes Crazy Поводът, заради който ви пиша е, че прочетох в един вестник статия за филма.
 Пишеше, че вчера екип на нова тв е отишъл в Турция, за да се срещне с Халит и Бергюзар и да обсъдят тяхното идване в България. До тук добре, знаем за това ...   Party обаче, в края на статията пишеше, че
започва снимането на 5-и сезон на филма  Shocked и дори, че в него Шехи и Онур ще са си заедно, но в последсвие ще попаднат в непредвидени ситуации, които ще застрашат живота им  Shocked

Може би, вие знаете за това, но аз не знаех  Shocked ако някой има инфо, дали наистина ще има 5-и сезон, моля да кажеееееее
                                Целувки на всички   bouquet

Последна редакция: сб, 13 юни 2009, 13:16 от marsy-darsy

# 93
Може ли да помоля Севи за превод, снимали са Берг за Мари Клеър, има снимчица и на Халит Heart Eyes Благодаря newsm51

http://www.huniliyiz.biz/index.php?e28963d71f9273cd78abadc2c960b … mp;topic=1523.945

# 94
Някой гласува ли с лаптоп?Имам чувството ,че с лаптопа става много бавно или може би е заради нета newsm78

# 95
Някой гласува ли с лаптоп?Имам чувството ,че с лаптопа става много бавно или може би е заради нета newsm78
Аз съм с лаптоп и с компютър. Не мога да кажа дали става по-бавно, но ужасно забива и трябва непрекъснато да го рестартирам.

# 96
  • планетата Земя и по точно до морето

Не мога да повярвам, че фенките ми намаляват и ще ме зарежат, когато можем да сме първи !
по една въздушна целувка за всички гласуващи фенки !!!         love001  love001  love001         

# 97
Оредяха ли ни редиците наистина  newsm78 От сутринта съм на компютрите, а разликата не намалява и не намалява.  smile3511 smile3514 Чак започвам да се отчайвам, но снимките, които пускате, действат ободряващо.

# 98
marsy-darsy , къде си го чела това  hahaha Joy
Мила, филмът свърши, поне твърдят, че е така и няма да има продължение, а дори и в един момент да решат да направят, би бил 4-ти, а не 5-ти сезон
по вестниците се изказват неподготвени, вчера свекърва ми се обажда, бърза вената, че гледа последната серия, така прочела в някакъв вестник  Whistling ooooh!

galka05 линкът не ми се отваря, но може да е само при мен, де

tsveti97 , аз по принцип гласувам с компютър и много ми забива с ентъра, та карам повече на ръчна  Mr. Green
сега съм на лаптопа и ентъра по-трудничко захапва, но пък после държи повече и няма проблем с рестарта
сигурно зависи и от нета и канал д, а и сега върви наистина по-бавичко от сутринта, може би гласуващите в момента сме по-малко, но няма да се даваме

Ari888   благодаря за стимула  Heart Eyes Heart Eyes, връщам се веднага

Hug newsm80 newsm80 newsm80 newsm10

# 99
Здравейте!
Никога не съм писала, но прекарах целия вирус заедно с вас. Благодаря, че бяхте толкова отдадени и ни информирахте за толкова много неща.
Вие сте №1!
Искам да гласувам. Нека някой ми обясни на лични ефективния метод.

# 100
  • Burgas
Как върви гласуванета,аз сега се прибрах и ще ударя едно рамо.

# 101
Вени,Пенда благодаря за отговорите.  bouquet.На всичкото отгоре не иска вече и страницата на Канал Д да ми зареди.И сега да не губа повече време в писане ,проблема ще гледам бързо да си оправя и пак на тръстиката.
Ари888 верните му фенки ще си гласуваме докрая ,пък каквото времето  покаже Wink

# 102
Аз съм с компютър и лаптоп, лаптопа май е по бърз и не забива с часове, докато компа все тябва да го наглеждам.

# 103
  • Стара Загора
днес при мен забива страшно много и наистина става много по-бавно. Рестартирам през 5 мин. newsm61 newsm61

# 104
При мен днес не забива,от сутринта гласувам,но резултата сякаш не се увеличава много,явно феновете на Аси няма да се оставят лесно  Sad

Общи условия

Активация на акаунт