1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 86

• 21 460
  • 456
  •   1
Отговори
# 150
  • Стара Загора
Бог да я прости ! Cry

# 151
Благодаря ви, за съпричастността, мили, мои!

Сама съм у дома, а  имах нужда да  споделя мъката си! Още веднъж - благодаря ви и

извинявайте! 

# 152
Şehrazat & Onur - Binbir Gece
Görüntülenme 36044669
Toplam Oy:127842618

Asi & Demir - Asi
Görüntülenme 36047613
Toplam Oy:127394649

# 153
  • София

Görüntülenme 36092519
Toplam Oy:128 005 560

Asi & Demir - Asi
Görüntülenme 36091240
Toplam Oy:127 638 886

# 154
  • планетата Земя и по точно до морето

Toplam Oy:128 002 680
 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm10
Ама докога ? Почна да ми писва ! Канал Д  #2gunfire #2gunfire #2gunfire      

Кой си легна да си каже !  hahaha  През последния час загубихме 100 000  smile3518  От Аси явно няма да лягат скоро ! А ние ?   newsm78

Последна редакция: нд, 14 юни 2009, 01:31 от Ari888

# 155
Благодаря ви, за съпричастността, мили, мои!

Сама съм у дома, а  имах нужда да  споделя мъката си! Още веднъж - благодаря ви и

извинявайте! 
Огън  Hug Hug Hug  Бог прибира деца при себе си, защото има нужда от ангели ! Аз не винаги разбирам божия промисъл ! Мир на душата и и милост за живите и близки !   Hug

# 156
  • София
[/quote]

И  на мен!  Канал Д ни гледат сеира и се гъбаркат с нас! В един момент по тяхна преценка , зависи кои са първи 41 или 3 и могат да спрат гласуването! Все едни ще са първи, ама кои! newsm78
От както пускат анкети, не съм забелязала да има такова препускане и в пъти разлика от другите!

Позволявам си да пиша защото съм пуснала в ход един гост-лаптоп Peace Hug

Ари който си е легнал няма как да каже!

# 157

Огън  Hug Hug Hug  Бог прибира деца при себе си, защото има нужда от ангели ! Аз не винаги разбирам божия промисъл ! Мир на душата и и милост за живите и близки !   Hug

И аз в много случаи не го разбирам...  При някой хора Бог е много щедър, а при други...  Снежина, така се казва момиченцето, което вече е на небето, има брат на 27 години, който е болен от ДЦП и е на инвалидна количка с придружител. Никога не е стъпвал на краката си, а родителите му обиколиха света, за да търсят лек...
Наистина не разбирам, защо Бог ги подложи на толкова страдания?!

# 158
Горе виждам част от обичайните заподозрени ! Ari888, Kati52, mari_nk   Joy  
Другите са скрити нейде из тръстиката ! Ама ние вместо да правим неща подходящи за това време на нощта цъкаме като откачени !!!!!! И накрая даже по един локум от Онур няма да има  Joy   Аз май няма да устискам пак до ранни зори ! Толкова ми се спи вече, че въобще няма значение с кой  hahaha Joy         

Огън извинявай ама покрай това гласуване и безсъние откачихме ! В този момент това ти се вижда сигурно толкова маловажно !  Hug

Последна редакция: нд, 14 юни 2009, 02:57 от Ari888

# 159

Toplam Oy:128 002 680
 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm10

Кой си легна да си каже !  hahaha  През последния час загубихме 100 000  smile3518  От Аси явно няма да лягат скоро ! А ние ?   newsm78

Скоростта ни наистина намаля. За час вече правим 500000, вместо милион точки. Все още водим, но могат да ни "отнесат" за минути. Канал Д не само ни гледат сеира, но и подклаждат огъня. #Cussing out
Ари на война всички средства са позволени. Подхващай феновете на Аси и не им давай да допират до компа. Joy

# 160
  • София
Kati52, Ari888, mar_tomova, mari_nk и 1 Гост преглежда(т) тази тема

Ние сме най-големите откачени мазохистки, които съм срещала!!!!!!  Twisted Evil

# 161
mari_nk точно сега ще имам сила да им кажа само добър вечер и лека нощ ! Много ме е яд като ни изпреварват ! Не ми харесва гледката на бягащите задни части на феновете на Аси !  Hug

# 162
  • Plovdiv
Не спя незнам вече коя нощ. Не пиша тук , защото съм с един комп и да не губя точки.
А точките намаляха ,защото имах две момичета помощнички на които казах да си лягат.
Все пак и утре е ден. А канал Д  държи отворена още една класация вече месец. И там
следя  да не ни иненадат. Чета ви на бързо за да съм в час.

ОГЪН, мойте съболезнования ! Мъката ти е голяма и хубаво правиш , че я споделяш!
Когато човек знае, че не е сам понася ударите на живота малко по-леко.
Бог да прости момичето, мир на праха и!

Praynig Praynig Praynig  bouquet  bouquet  bouquet

# 163
  • София
Görüntülenme 36263381
Toplam Oy:128 731 110

Asi & Demir - Asi
Görüntülenme 36262841
Toplam Oy:128 531 283

Аси започнаха да забавят!

Аз ви казвам лека нощ  до утре с нови сили!
Оставям на автопилот един лаптоп!  Peace Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 164

Огън извинявай ама покрай това гласуване и безсъние откачихме ! В този момент това ти се вижда сигурно толкова маловажно !  Hug

Няма нищо, Ари, и аз гласувам. Предните дни го правех, за да помагам, а сега пак  за да помагам и за да се поразсейвам.

Общи условия

Активация на акаунт