1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 86

• 21 397
  • 456
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Добро утро!
Ани приятно изкарване на концерта!
Пожелавам на всички спокоен и ползотворен ден и успешна седмица! HugУСПЕХ! Peace Hug

Şehrazat & Onur - Binbir Gece
Görüntülenme 38664751
Toplam Oy:140 808 020  

Asi & Demir - Asi
Görüntülenme 38664453
Toplam Oy:136 624 735

newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

Последна редакция: пн, 15 юни 2009, 05:58 от Kati52

# 271
http://www.huniliyiz.biz/index.php?e28963d71f9273cd78abadc2c960b … mp;topic=1523.945

Продължавам с превода от ''Marie Claire''

Артистите от сериала  ''1001 нощ'' завършил  миналия месец  :Бергюзар Корел,Халит Ергенч,Джейда Дювенджи,Мерт Фърат и Йелиз Аккайа се  събраха  на едно място и направиха специални снимки за списанието ''Marie Claire''. Известните артисти отбелязаха че ''1001 нощ'' заема специално място в живота им и разказаха за новите си проекти , на въпросите за личния им живот отговориха искренно/откровенно/.

Халит Ергенч

От време навреме  се противих на действията на Онур в сериала , но винаги го разбирах. От реакциите на Онур към живота, от другите  взаимоотношения,освен моите познания за живота аз също  научих още много неща.
Вярвам че  за всяко нещо си има причина.Това може и да е някое събитие,или  някой човек...Важното е да се намери коя е причината.В името на щастливия живот намираме все някакви нишки/поводи/,и времето  минава в тяхното свързване/съединяване/.Ако ли не всичко свършва.Важното е докато свърши това ,как сте живяли...
Категорично вярвам в ЛЮБОВТА.За да може да порастне едно дърво ,най- важното семе е любовта.Ако няма любов семето става осакатено.И ако има  любов,означава че го има началото за да  може да се справим с последвалите многобройни проблеми.
Разбира се че любовта не може да е гарант,но за бъдещето е една много важна причина.
Филма ''деврим арабаларъ''/колите на реформата/ показва /казва/ много важни неща.филм който оставя в главите  ви  неудобни/обезпокояващи / въпроси,филм който ще ви накара да се запитате непремено.И сега има някакви проекти.Има един сериал върху който говорим/обсъждаме/.
За мен по- важното  е да мога себе си да покажа/докажа /че съм аз /че съществувам.,да мога да обичам...В ето такъв проект бих могъл да играя.

За Берг  е същото което ви преведох отделно преди.

Джейда Дювенджи

В 15 год. ми кариера ''1001 нощ'' е на първо място...Живота ми е в по различен период,вече в 30-те.Вече съм в състоянието на жена която е разбрала себе си ,омъжих се. В кариерата ми станаха такива неща които исках...
Когато бях успяла да спечеля /класирала/ за последното си желание, мислех отново да се явя на изпит в университета,но баща ми ми отвори една друга врата.Заведе ме в театъра''Дормен''.И по този начин играх в сериали,бях водеща,но все исках да правя нещата по- добре.По него време беше конкурса за красота.Тогава си мислех че ще взема микрофона в ръце и ще им покажа качествата си на водещ.Но станах трета.Влязох в ''Сутрешни захарчета''.
Искам играта ми да продължи докато умра.

Мерт Фърат /Бурак /

В игралното ателие играя в ''Тестостерон''.Има един проект за филм с Мелиса Сьозен,една любовна история между глухонямо момче и момиче което работи в център за покани/призиви,повиквания/...
Вярвам че на този свят съм дошъл за да греша.Това е причината да избера тази професия.Моя проблем е докато съм жив да мога да я върша тази работа.Може би пътя на това нещо минава ей оттука-да не притесняваме хората.

Йелиз Кайа /Мелек /

Актьорството  бавно-бавно напредва така както го искам .Аз всъщност много се страхувам изведнъж да дойда на дневен ред / да съм на показ /.Защото искам да живея личния си живот само аз...
Аз обичам да се возя  в  минибусовете,да се качвам в  автобусите,на корабите.Обичам да пия бира в ''Невизаде''.
Вярвам в любовта ,но не мисля че е здравословна.Любовта кара човешкото сърце да изпитва болка.
За мен по- важни са обичта и разбирателството.

край

# 272
# 273
Toplam Oy:141002420-binbir gece

Toplam Oy:136649906-asi

Това е за сега-успешен ден на всички момичета!

# 274
  • София
Sevi_nil  голямо благодаря  bouquet Hug

# 275
  • Plovdiv

Ето такова кафе ми е най приятно да пия сутрин!
Не само ме разсънва и ободрява , а дори ме кара да танцувам !
Три в едно!

Да е добро не само утрото, такава да е предстоящата седмица!

СЕВИ НИЛ    love001 Two Hearts  food010

# 276
от тук  3 :03 мин.   от линковете които анна е поместила -интервю на арабската телевизия с Берг

http://www.youtube.com/watch?v=TyGMIEJDS0Q

Берг----Онур и шехерезад ще бъдат ли щастливи ?
             В края на 3-тата година всеки това пита всъщност.
ако сега кажа нещо,зрителите ще изгубят интерес.затова предпочитам да не казвам нищо.но сигурно зрителите докато гледам ще им е интересно и ще им и приятно.ще се развълнуват.

шехерезада е само един характер/героиня/.хората ме спират по улиците и ми кават стига толкова,не бъди толкова твърда,не се ядосвай на онур толкова,помирете се вече.тъй като съм била много строга ми отправят някои забележки.но това е само една героиня.каквото е написано аз само това играя.прототип на турската жена ли е шехерезада. да шехерезада носи някои качества ,особености на турската жена,но мисля си че понякога може да бъде строга и това е свързано с миналото и.понякога се ядосвам на шехерезада.но после я оправдавам,защото тя е преживяла кошмарни неща.затова на въпроса ви мога да отговоря и с да и с не.но да ,много тр жени намериха нещо от себе си в шехерезада.
в началото ми беше трудно,много трудно.и още ми е трудно.защото аз когато я започнах тази работа бях на 24 год. ,сега съм на 27 г. но на 24  започнах да играя ролята на жена която има дете ,дете болно от рак,и за да спаси детето си изживя /преживява /нещо много трудно.но работих с много добър екип.много ми помогнаха.имах много хора които ми помагаха. имах актьор -водач,който не само в тр а и в европа е познат/името не и запомних тази която е играла лелята на онур /.и продуцента ни и режисьора много ми помагаха.но беше трудно.в началото шехерезада как трябва да върви,как се храни,как се облича,как се гримира,защо прави път по средата и разделя косата си,защо я прави на плитка,на всичко това имаше отговор.
мина и 3-я сезон ,но за всичко което прави шехерезада вътре в мен има отговори,после започна да става по лесно ,но никога не идвах спокойна на снимките,винаги имаше вълнение,винаги имах страх.как ли ще изиграя тази сцена.ще мога ли да покажа чувствата и , и  това което искат от мен,явно и това вълнение е причина вече 3 години да е интересна като героиня.пак много дълго стана.
живота ми много се промени.много.трудно ми бе да свикна.и все още ми е трудно.но се промени тази част от живота ми която се вижда.моя личен живот,моите приятели,моя начин на живот не се е променил.в началото имах много проблеми.следенето от толкова камери,всеки ден по вестниците да виждам новини свързани с мен,много от тях понякога бяха неверни /грешни/  ,не исках да кажа че са лъжи ,но е така.тези грешни новини много ме натъжиха/огорчаваха/.все още не съм им свикнала.затова си мисля като свърши сериала да замина на най отдалечената точка от земята.още от сега правя планове.но това е моята професия.и щом съм избрала да съм актриса,моите родители също са актьори,мисля че трябва да се справя/да изляза на глава /с тези трудности.но и в турция ,сигурна съм че и по  света е така .тъй като е популярно като култура  и разпространено и след като всяка седмица влизате в дома на хората,всеки в себе си понякога вижда правото да се намесва в живота ви.когато нямах опит в това ,много ме изнервяше .но вече имам по добра връзка с тях и сега в този период е малко по добре,но да живота ми много се промени.
за хора които от 3 г. работим заедно сме много добър екип.имаше моменти на напрежение,но те са малко,всъщност сме много превързани един към друг.аз съм измежду тях най младата ,най неопитната.и много ми помогнаха и затова те за мен винаги ще са на специално място и тази работа като завърши...

край на тази част с Берг.

# 277
  • София
Текущия резулт

Görüntülenme 38734473
Toplam Oy:141 357 520

Asi & Demir - Asi
Görüntülenme 38732983
Toplam Oy:136 710 067

# 278
  • София
Görüntülenme 38753114
Toplam Oy:141 500 000

Остават някакви 200 000  да стигнем 5 мил. преднина! Peace Hug

# 279
Добро утро, момичета - застъпвам Mr. Green Страшни сме тези дни, пак се получи милионна разлика Hug Hug Hug Севи, благодаря за преводите newsm51 smile3525  love001

# 280
Тръгвам на работа
Вярвайте в победата,така както аз ВЯРВАМ

newsm10 newsm80 newsm80 newsm80

# 281
  • Plovdiv
Има една приказка "Не дразни лъва , когато спи!"
Бъдете готови за голяма борба! Радвайте се много ,но тихо!
Нали не сте забравили какво се случва понякога с нас!
На тръстиката ви чакаме! Има работа за всички!
Пу, пу, пу, да не ни е уроки! Дано да издържим и победим!
С общи усилия рейтинг вдигаме!
    newsm10      love001      smile3525

# 282
Добро утро, красиви и работливи фенки на Онур и Шехи. Нощта е била тежка, но пък резултата е впечатляващ. Поздравления за вас,  които бяхте  нощна смяна newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525
 Крайно време е Канал Д да прекрати тази анкета, до кога ще ни изтезават.  smile3512При такава разлика е безсмислено да продължават. Идва ми да ги #2gunfire #2gunfire #2gunfire smile3511

sevi_nil, за превода  smile3508 smile3501 smile3525
 както винаги отзивчива и добра.
Момичета, да се впрегнем здраво през деня, че феновете на Аси и те лудват изведнаж и много бързо ни настигат.  travel
Ама Канал Д, спирайте вече анкетата  де, ама хаааа. fight fight

# 283
# 284

Общи условия

Активация на акаунт