1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 86

• 21 365
  • 456
  •   1
Отговори
# 375
100% съм сигурен, че интервюто ще бъде пуснато в четвъртък преди финала на сериала в България или в петък - след финала му, защото все пак според мен Бергюзар и Халит ще коментират и финала на филма, та заради това да не се издават случките от края на филма - а и за да се задържи зрителското внимание

# 376
  • Варна
много тъпо беше това
доста глупав начин да ме накарат да им гледам предаването

# 377
Смотана работа. На мен още в петък ми мина мисълта, че сигурно след последния епизод ще пуснат интервюто

# 378
Много ме дразнят с това "Онур и Шехерезада". Аз тях ги гледам в сериала, искам да видя Берг и Халит

# 379
Момичета, пропуснах, Гала какво каза, как оправда това, че няма да го дават.
Междудругото не се учудвам вече от Нова, много тъпо,никакво уважение към зрителите  ooooh!

# 380
  • София
Не мога да повярвам...нямам думи просто. Дано някой запише интервюто като го дадат щото аз повече Гала няма да гледам Crossing Arms
Насочете си яда към гласуването...чукайте 41-10 и си мислете че е Гала

Тая НТВ и по-точно Гала #2gunfire, заради тях ни отнеха толкова много преднина, поредното подхлъзване Peace

# 381
Много ме дразнят с това "Онур и Шехерезада". Аз тях ги гледам в сериала, искам да видя Берг и Халит
И мен ме дразни това, поне веднъж можеше да ги нарекат с истинските им имена. Това е и един вид неуважение към самите актьори.

Въобще, пародията е пълна  Laughing

# 382
sevi_nil  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
newsm51 newsm51

за гала нямам думи  smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511

момичета, сега имаме да наваксваме  newsm80 newsm80 newsm80 newsm80 newsm80 newsm80 newsm80 newsm80

# 383
  • Sofia
ееехх, момичета не се ядосвайте, че как иначе ще направи Гала такъв рейтинг на предаването си като днес  Mr. Green

# 384

И мен ме дразнят,почвам да си мисля че дори незнаят истинските им имена,направо са смешни тия от нова  newsm11

Севи ,благодаря за превода мила  newsm51 newsm51 newsm51

# 385
  • Варна
От сутринта чакам интервюто и точно между 11.30 и 12.00 ч. имах работа и не можах да гледам, но както разбирам, май не съм изпуснала нищо...

# 386

Şehrazat & Onur - Binbir Gece
Görüntülenme 39267922
Toplam Oy:143215061
Oy verin   
1   2   3   4   5   6   7  bouquet  bouquet  :bouqМоля ,по често подсещайте с Линка!!!
Приятен ден !!

# 387
От сутринта чакам интервюто и точно между 11.30 и 12.00 ч. имах работа и не можах да гледам, но както разбирам, май не съм изпуснала нищо...
Със сигурност

# 388
 Здравейте!  Hug

Някой ще ми обясни ли какво представлява това гласуване и за какво е? Давайте да помагам и аз...
 А относно предаването днес  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire... Няма какво да коментирам #Cussing out #Cussing out

# 389
  • София

Здравейте!  Hug

Някой ще ми обясни ли какво представлява това гласуване и за какво е? Давайте да помагам и аз...
 А относно предаването днес  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire... Няма какво да коментирам #Cussing out #Cussing out

ЕТО ЛИНКА
http://www.kanald.com.tr/FotoGaleriler/GaleriDetay.aspx?GaleriId=715

Заповядай, гласуването е за най-обаятелна екранна двойка, това са

ОНУР и ШЕХЕРЕЗАДА, на стр.41 и избираш 10 точки и така продължаваш 41-10 доколкото можеш, колкото повече толкова по-добре! Успех Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт