Отговори
# 240
Платина, благодаря ти!   bouquet

# 241
Здравейте,
Имам въпрос - трябваше да подам молба за детски надбавки през месец юли, но съм изпуснала срока и ще подам сега прз август. Това значи ли, че няма да ми бъдат изплатени за 1 месец? Бруто доходите откога трябва да фигурират в молбата - 12 месеца назад от юли или от август? Благодаря предварително!

Доходи от август.2008 г. до юли.2009 г.вкл. Няма да се изплатят детски за предния месец, тъй като няма подадена молба от вас.

# 242
Здравейте,
Имам въпрос - трябваше да подам молба за детски надбавки през месец юли, но съм изпуснала срока и ще подам сега прз август. Това значи ли, че няма да ми бъдат изплатени за 1 месец? Бруто доходите откога трябва да фигурират в молбата - 12 месеца назад от юли или от август? Благодаря предварително!

Доходи от август.2008 г. до юли.2009 г.вкл. Няма да се изплатят детски за предния месец, тъй като няма подадена молба от вас.
Благодаря   bouquet

# 243
Май,нещо бавят надбавките този месец-
дотам ли я закъсахме с бюджета, че и детските да ни отрежат............ #2gunfire

# 244
  • Бургас
дотам ли я закъсахме с бюджета, че и детските да ни отрежат............ #2gunfire
Ей, като вземете да стреляте наляво и надясно с тия пистолети  Whistling
Детските ги превеждат след 18-ти, за какво закъснение и за какво орязване става въпрос ooooh!

# 245

Уважаема mozi, не вярвам паричките от детските да си ви единствен доход. Вчера беше 17-ти, понеделник и няма как да ги имате по сметките. За бюджета, да, на минус е и е възможно да се бавят помощите. Надявам се, че живеете в Бг и ви е ясна ситуацията с финансите в страната.
И отново ви моля, малко по-кротко със стрелящите емотикони. Не е необходимо да изразявате недоволството си по този начин.

# 246
Здравей те Мами искам да попитам някоя вече имали превод по детски надбавки аз днес проверих и нямаше а от Поморие казаха че може към края на месеца.Благодаря ви и моля да ме извините че не съм спазвала препинателните знаци Благодаря и ще чакам за одг  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 247

Уважаема mozi, не вярвам паричките от детските да си ви единствен доход. Вчера беше 17-ти, понеделник и няма как да ги имате по сметките. За бюджета, да, на минус е и е възможно да се бавят помощите. Надявам се, че живеете в Бг и ви е ясна ситуацията с финансите в страната.
И отново ви моля, малко по-кротко със стрелящите емотикони. Не е необходимо да изразявате недоволството си по този начин.
Защо трябва да са единствен доход,дали са или не,те са на децацата ни.Има хора,които са опряли до тях,така че всеки знае себе си.Също така всеки има право на мнение и реакция.

# 248
НАДЕЖДА ВСЯКА ОСТАВЕТЕ

Много се надявах, че новото правителство ще премахне тази ужасна несправедливост - детски да получават само тези, които отказват да плащат данъци. Сещате се, става въпрос за Прагът от 350 лв. БРУТО.

Но на 12 Август в Петрич, новата зам-министърка на МТСП, Валентина Симеонова от ГЕРБ, е заявила, че въпреки широката обществена дискусия за равенство при детските, това сега не можело да се направи, заради икономическата криза. Ако по нататък икономиката просперирала - можело да се мисли в тази насока.

"ТРАЙ КОНЬО ЗА ЗЕЛЕНА ТРЕВА"

Докато маммите не излезат на демонстрация пред правителството и парламента,
прагът няма да го махнат - вЕрвайте ми.

# 249
Аз също днес ходих да проверявам в банката,но утре ще ходя до социалните.

# 250
НА КОЛКО ДЕЦА СА СПРЕЛИ ДЕТСКИТЕ ?!

Това бе държавна тайна номер 1. Миналата година, на среща с Масларова в Карлово, тя каза че 1 240 000 деца получават детски. Сега новата зам-министърка Валентина Симеонова е споменала съвсем друга цифра, а именно - 828 276 деца средномесечно за 2008 г. Значи Масларова ни е излъгала с някакви си 410 000 деца в повече !!!
С голям труд успях да намеря и другите данни. Ето ги:

1) Общо деца до 18 г. вкл., на 31 декември 2008 г.    -  1 366 137
2) Средномечно получавали детски деца за 2008 г.    -     828 276
3) Деца на които са спрели детските за 2008 г.            -     537 861

Значи на над половин милион деца са спрели детските ! Но от родителите им продължават да смучат данъци !!

# 251
  • до реката
 Какво става някои има ли по си горна информация защо няма детски #Cussing out

# 252
  • Русе
http://frognews.bg/news_14503/Tehnicheska_greshka_ostavi_provint … iiata_bez_detski/

Ето това намерих  като инфо по въпроса със зкъснението на детските  #Cussing out

# 253
..................Също така всеки има право на мнение и реакция.

Не оспорвам правото ви на мнение, но го правете по цивилизован начин. Реакциите ви понякога не са като на интелигентни и възпитани майки.

# 254
  • Пловдив
Явно и Пловдив е към провинцията, защото и тук няма преведени детски Cry

Общи условия

Активация на акаунт