КГБ = Клуб на Готините Баби - 78 :)

• 21 930
  • 449
  •   1
Отговори
# 165
Айша, дано това сладко ангелче да има късмет -
боже, колко е несправедливо!
Таня, добре дошла при нас! Тук обикновено е весело
и приятно, не се стряскай - последните емоции са временни -
така си мисля аз и се надявам силно!
Дидка, много ми хареса новия ти аватар - ЧЕСТИТО!
Жабче, радвам се, че и твоя пътен лист е разписан вече!
Ще чакаме обаждания и снимки от испанско!
Маргита, прегледах набързо темата за тортата на дъщеря ти -
май ще взема да я направя и аз, хареса ми.
Римар, как върви отпуската?
Шпунц,  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes  Hug
Янче, чета книгата на Лили Иванова и много неща научих за Кубрат -
прави ми впечатление, че с много голяма любов пише Лили за родния си град.

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 17:28 от Georgena

# 166
Привет момичета, какво става?  newsm78 Защо се карате... newsm78
Приготвих ви малко сладко, да се подсладите и успокойте... newsm78

Танита, мисля че сме работещи баби... newsm78 И не всяка може по всяко време... Praynig Всяка от нас си има по някакъв проблем на главата... Praynig Не е нужно да се нападаме... Praynig Това е моето мнение, може би не трябваше да го казвам, че съм нова но.... newsm78
Зиче, върни се в темата, без теб няма да бъде същото.  newsm45 newsm45 newsm45 newsm51 newsm51 newsm51
Айша, много ми е жал за  малкото момиченце, дано да се оправи. Peace
Лягам си, защото не мога да седя, много ме боли целия гръбнак.  newsm78
Шпунц, благодаря за сладоледа, черешка е много сладка, да я изпапкаш. Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 17:28 от Джейда*

# 167
  • София
То за хремата има лафче, с доктор седем дни, без-една седмица Laughing, Жабче дописах нещо в предния ми пост Hug

# 168
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Марги , нямаш ядове. Ще ми бъде приятно.  Hug
Ще ти дам телефона и звънкай.  Peace
Само да не е тая неделя , че съм и на сватба и на погача на бебе ,
та незнам как ще ги съчетавам.  Rolling Eyes
Иначе съм свобода.  Simple Smile

# 169
# 170
  • Кубрат/ Пишурка

Жабче,смърках и на памук слагах и лучен сок слагах... #2gunfire #2gunfire #2gunfire Друг път само като си обтрия носа отвътре с ракия два-три пъти и ми минава,а сега цяла седмица ме мъчи! Свинският грип ли ще ме хваща,що ли  newsm78

# 171
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Joy Joy Joy Да бе свински , биволски нещеш ли.  Mr. Green
Явно синузите са това , ще се оправиш.  Hug
Що не вземеш някакви капки ,белким мине по-бързо.  Peace

# 172
  • София
Янче ,има едни Виброцил, като е по дълго само те ми помагат, с антибиотик са ,само нещо ако имаш алергии, но те за всички лекарства се отнасят Peace,алергиите

# 173
  • София
Криси вече е в детска клиника в София. Приели са я и ще мислят как да я стабилизират.
Сега друго няма да пиша, но за карането снощи искам да цитирам мнението на Янка от предната стр. И моето е същото. Да се забрави всичко и пак да си пишем всички. Иначе, ще излезе, че се караме като младите снахи. Ама ние не сме от тях, нали.
Сега братовчеда и леля ми са тук и ще съм с тях.
А среща - Симеоново - Драгалевци - ако може и мене да извикате. Нали и аз съм с бившо място в Симеоново.

# 174
Криси вече е в детска клиника в София. Приели са я и ще мислят как да я стабилизират.

Ох, дано!!!!!!!!
Дано се оправи милото детенце!

# 175
  • София
       Добър вечер!
  Снощи не ми се пишеше,а сега като прочетох какво сте писали- искам да ви кажа само с няколко думи какво мисля.Обаче,не мога да намеря думи от възмущение...
  Мони и Жабче,искате да не пиша на лични на Зиче,но аз искам да и кажа мнението си. Как да го направя щом се е изтрила дори от първа страница и вече не влиза тук? И Танита я няма...А аз да говоря сама със себе си? Защо не ни изслушат поне-нали им бяхме приятелки.
   Ето това имам да кажа:
   Познавам лично и двете ви - срещали сме се Обичам ви и двете. Мисля,че дори си приличате по характер.Не мога да си представя да ви няма.Ще ми липсва и Танита с нейните стихчета и весели истории и Зиче с ведрото настроение и хубавите първи страници. Чудя се от къде тръгна всичко? Мисля,че някъде назад остана нещо неизяснено между вас и така се натрупа напрежение.Ако трябва да съм откровена-харесах предложението на Танита за среща между двете.Мисля,че много големи приятелства са започвали с конфликт.Големи жени сте и двете/да не казвам-дърти/,не ви прилича да се джавкате тука и да правите сеир на дечурлигата...Пишете си на лични,на скайп,по телефон ли..,на среща ли...-но не ни оставяйте така.
   Вечер бързах да се прибера и да ви чета,а сега ....
   Мони,зная кои са основателите на темата,но така като го повтаряш и се чувствам втора категория човек.
   Шпунц,винаги съм оценявала логиката и ума на шопите Hug Hug Hug

# 176
                   Ехоооо,за драгалевската среща и аз съм на линия  Laughing Утре съм първа,четвъртък съм у дома ,петък цял ден и .....отпускаааааааааа до 1 септември! newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 Само дето мога да дойда с повече от една внучка  Mr. Green че ще ги гледам всичките,ама деди ще ме пусне градска.
                   Днес бях на родителска среща и.....ей,че нахъсани учителки!Тежко им на дечицата! Laughing Едната учителка се оказа първата следобедна учителка на майката на Мими.Другата измъкна зад гърба на колежките резултатите от външното оценяване на 4 клас и показа завидни успехи - математика от 26 деца - 22 отлични,български - 24 отлични, природата-25 отлични и социалния - 19 отлични. Laughing Колежките и останаха като гръмнати като извади протоколите от тестовете.Тя си направи рекламата , а те не бяха се сетили.А бе и там цирк!Ще му мислим на септември!
                   Айша,дано стабилизират детенцето  Praynig  Praynig Praynig
                   Шпунц,сладоледчето ни охлади,а Джейда ни вдигна адреналина със сладичкото  Laughing Ще гоним май дедковците! Joy Joy Joy
                   Яжке,ти пък ме върна на първа страница !Как така са се изтрили? Я да ида да видя!И ако е вярно ....слушайте Яжка и се връщайте! Peace
                   Зичееееее,връщай името и снимчицата,че така ни е празна темичката! Cry

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 22:44 от Didia

# 177
  • Кубрат/ Пишурка

Я да се връщате и двете! Стига детинщини! И двете сте ни скъпи и мили!Всяка си е с нейните достойнства!Махнете отрицателните работи!Чакаме вииииииии!

# 178
  • София
      Алооооу,учителките! Не ме дразнете с тия ваканции.... Аз колко съм за ваканция....ама нъцки!

# 179
      Алооооу,учителките! Не ме дразнете с тия ваканции.... Аз колко съм за ваканция....ама нъцки!
                Ей,Яжке,да не ми се разсърдиш,ама толкова съм капнала,че реших да споделя радостта си от наближаващата отпуска! Laughing То аз пак ще гледам децата в къщи ,ама поне не са 30! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт