КГБ = Клуб на Готините Баби - 78 :)

• 21 940
  • 449
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, толкова весело стана, че не ми се тръгва,
ама трябва да се преместя на другото работно място - в къщи.
Петя, теб ще те назначим Главен учител по народни танци -
да научиш американците на български хора.
Предлагам - Главна поетеса - Танита

ПРИЯТНА ВЕЧЕР И ЛЕКА НОЩ НА ВСИЧКИ!

# 286
  • Пловдив
ГЕРИ лека и приятна вечер и на теб  Hug Hug  bouquet  bouquet

# 287
  • София
Тук съм като Наполеон. Гледам на комп. 1001 нощи, слушам по ТВ  Перла и пиша тук.
Накрая нищо.
Петя, къде  беше изчезнала? Не ни забравяй.

# 288
НЕША, ХАЙДЕ - ПРЕСТРАШИ СЕ!

# 289
                 А мене ме пишете - главен пенкелер  Laughing Всичко мога и за това нищо свястно не излезе от мен!Едно нещо да ми се бе опряло и сигурно щях да съм суперспециалист ,а сега....детска учителка! Mr. Green При това квалифицирана! Mr. Green Пълен идиот!И така може  Laughing

# 290
  • София
    До сега бях с д-р Хаус . А Вие сте разтурили хорото. Аз съм като пън-нито ритъма хващам,нито стъпките зная.

# 291
Хайде стига сме тропкали хорца. .Аз ви казвам лека нощ.Да пазим сили за утре.

# 292
  • София
Лека нощ  на заспиващите.
Май ще бъде по-хладно тази вечер.

# 293
                    И аз ви казвам :

ЛЕКА НОЩ И СПОКОЙНИ СЪНИЩА!!!

Аз утре не съм на работа,ама нещо съм уморена и гушвам възглавницата!

# 294
  • София
Еее, аз съм тук бе сладурки  newsm53 при мен е едва 14:00 часа на обяд
Митака играе тук до мен, Зиче аз тренирам за танците  newsm68
Всъщност аз така и не разбрах за какво са тези назначения  newsm78, ама нищо важното е и аз да съм в кюпа, дет се вика  smile3502
Georgena, приемам назначението  Laughing само където американците не могат да си мръднат г.... от дебелина, какво остава да играят нещо  hahaha
Aisha, никъде няма да ходя и как ще ви забравя, просто няма начин Heart Eyes
moni4ka, ааа не може така да се цепиш от колектива, айде на хорото  Joy и сладки сънища  smile3524

офф, айде, че едвам удържам това шило в мен, ако имам правописна грешка е от Митака не от мен  smile3503

# 295
  • Пловдив
Айша аз от три четери години не гледам сапунки ,че ме натоварват и за това. Peace
ДИДИЯ ама си е хубава титлата ,ако че нищо на лице няма  Joy Joy Joy
ЯЖКА  ама няма значение ще се друсаш там и това е.. Joy Joy Joy Давай снимки да те видим с панталона... Hug Hug
МОНИ лека и спокойна  Hug Hug Hug
ПЕТИНКА топло ли е при вас ааааа newsm78 че тука не се трае ,в момента съм с къс панталон и по сутиен  Joy Joy Joy Joy
Назначенията са за майтап ей така да се намираме на приказка Hug Hug
А шилото го дай при мен да се запознаят със другото шило  Joy Joy Joy

# 296
  • Географският център на България-Габрово
Ех момичета разчувствахте ме с тези хора.12 години съм била танцьорка в ансамбъл "Сивек" в Габрово,и сега щом засвири музиката и сърчицето ми трепва,но уви само стоя на стола и гледам,пусто краката не могат вече.Но нищо душа да е широка и сърце да играе пък останалото ще се нареди някак си.Лека вечер желая на всички будуващи и лека нощ на заспиващите

# 297
  • София
Зиче, не е толкова топло както в България. В момента например пече слънце, ама си е хладничко, аз съм с дълъг ръкав и малчо е облечен.
Шилото ти го давам, ама само за малко - не мога без него  Two Hearts
Здравунчо заспа ли  Grinning

dunia53, и аз съм тренирала народни танци, но като бях ученичка - някъде 2-3 години съм играла, даже и пред публика сме излизали  Blush

# 298
  • Пловдив
ДУНЯ няма нищо мила ,важното е че сърцето ти играе  Hug Такава е човешката съдба за съжаление Peace
ПЕТЯ аз не го искам за винаги то ще лудна с две шила  ooooh! Joy само да го помачкам и да му се порадвам  Hug Hug Hug
Блазе ви за хладното  Hug  прати малко по скайпа  Joy Joy Joy Joy

ЛЕКА ДИДИЯ ЛЕКА ДУНЯ И НА ВАС  Hug

# 299
  • София
    Нямам фотоапарат,а и не зная как се качват снимки. Ако Софи дойде  в неделя ще ме снима.Не може да се каже,че съм много хубава,но положението е поносимо.Хората няма да се обръщат подире ми. Като зная каква бях-сега изглеждам чудесно.

Общи условия

Активация на акаунт