КГБ = Клуб на Готините Баби - 78 :)

• 21 941
  • 449
  •   1
Отговори
# 300
Яжке, много се радвам за теб! Hug Разбирам те много добре, въпреки , че си давам сметка, че не е толкова важно как изглеждаш, а как се чувстваш! Радвам се не толкова, че ти постигна тази промяна(по-скоро се гордея с това), а че се харесваш сега! И мъничко, с обич ти завиждам! Hug Hug Hug
Лека и спокойна нощ и от мен мили момичета! Уж нищо, ама съвсем нищо не правя, а се чувствам уморена newsm78

# 301
Ей, браво на мене в най-веселото влизам. Пък и срещичка спретвате - там съм.
Петинка, добре дошла, чак през океана в бабиния клуб. Целувки на Митака и на тебе, на мъжлето също.
Танитка, чакаме те всички да пишеш!
Зиче, Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet newsm51 newsm51 newsm51
От вчера и аз съм на 90-дневната диета - дано устискам, че ми е слаб ангела откъм ядене - то нали това ни е останало.
Лека и спокойна нощ на всички ви. luvbed smile3524 newsm46

# 302
  • Пловдив
ЯЖКА ще чакаме снимчиците  Hug
Много се радвам че вече се харесваш макар че когато те видях за първи път пак си беше хубава и нашата Яжка .Ти си герой с това което постигна  Hug Hug Hug

Мараба браво на тебе ,ще се справиш няма да се предаваш само Peace...Виж момичетата какви резултати имат вече HugСамо това може да те стимулира  Hug Hug

# 303
Лека нощ и от мен.

Не ми се спи още ама ще си попрехвърля програмите по ТВ ,та дано се приспа Grinning
Че утре сутринта - пак рано ставане ooooh! ooooh!

Лека и спокойна !

# 304
  • София
Чакайте и аз да се похваля...Аз за сега съм свалила 6 кг. ама още доста се желае  Rolling Eyes скоро храна на мен не ми се полага  Crazy
Зиче, събирай там тайфата около теб и идвайте на гости  Hug място има и хладничко ще ви дам  smile3503

Лелее, винаги докато пиша и поне още две публикации излизат  Shocked или аз съм бавна или вие сте много активни  Joy
Моя малчо заспа, лека и спокойна нощ на всички, които вече нунят  smile3524
Аз довечера преди да си легна ще ви приготвя топло кафенце и закуска, да ви е хубав и прохладен деня   chef

# 305
  • Пловдив
Тука почна голяма буря и много силно гърми  ooooh! но поне да се разхлади малко времето  Hug
Гъбче лека нощ  Hug

ПЕТЯ ама дедко не ме пуска  Crazy че не може без мен  Hug Hug
Ти каква диета пазиш ,че тука момичете са все със различни  newsm78

# 306
  • Видин
Уууу, опуснах хората Flutter
Иначе съм първа китка на всички хора  bouquet
Това ми е в кръвта, пък нали си имам и двама танциьори вкъщи и даже сега тропнахме набързо
Елениното Grinning
Мен като Мони ме назначете зяпач или може един от танцьорите в групата Mr. Green
Сега ви казвам лека нощ и сладки сънища! Hug

Ето две мои любими хора:
http://vbox7.com/play:b7872639
http://vbox7.com/play:96daeff7

# 307
  • София
Зиче, правя диетата на д-р Емилова - сигурна съм, че всички я знаете  Peace

Доста ми е трудно, но лично при мен има невероятен резултат  thumbsup

Взимай и дедко и за него има място  Sunglasses

# 308
  • София
   Петя.ама това не е ли омекотения вариант на Лидия Ковачева?

# 309
  • София
Яжка, аз НЕ знам кой е омекотеният вариант на Лидия Ковачева  newsm78

# 310
  • София
     Консумират се до 700гр сочни плодове дневно и чай с мед.

# 311
  • Пловдив
ЖАКИ аз само Ганкиното мога другото не го знам  Tired Mr. Green
Ама е хубаво и игриво  Hug Hug
Петя аз от диети не разбирам нЪлллл съм проста и неука  Blush тъй че всичките ми са еднакви ,но по важното е че ти действа и има резултат.. Hug Hug Hug Hug Hug

# 312
  • София
Яжка, цялата диета е един месец - 20 дена глад(плодове, чай и мед) и 10 дена захранване  Naughty

Зиче, не ме разсмивай  Joy  Hug

# 313
  • София
Когато бях на 35-36г. гладувах 8 дни и на 8 ден отидох при Л.Ковачева.Тя ми препоръча да включа плодове/до тогава бях само на мин,вода/Но с първия плод апетита ми се върна и бях принудена да започна спешно захранването.Тогава свалих 8кг,но много бързо си ги върнах.

# 314
  • София
Леле колко сте изписали докато си попяхме с Йосиф Кобзон hahaha,много песни изпя, а на мен такъв климатик ми бяха надули, брррр, едвам се стоплих навън, не се шегувам, като при Петя беше, ама аз боса и по рокличка Mr. Green,за срещата в неделя в 18 00 пред ХАЛИТЕ Party,сега да ви развеселя днес пак си щракам на служебния комп в почивката от репетицията и мойте колеги ми викат -ти живееш във виртуален свят и аз -аааа, не е виртуален , в неделя ще се видим, те- ама как така, нали не ги познаваш.Да,казвам, но си пишеме, виждали сме се на снимки, те-ама откъде знаеш, снимките може да не са техни Peace,та така не можах да ги убедя tantrum,казаха ми-нямаш ли си приятелки та там търсиш,ами аз им отговорих -толкова години по цял ден само в мъжка компания, липсва ми женско приятество,най добрата ми приятелка е в Канада повече от десет години, другите се разпиляха,загубихме даже координати,е имам комшийки,ама Tired,
ЛЕКА НОЩ НА ВСИЧКИ smile3524
Петя, на теб и Митака приятен следобяд
Hug
http://www.riversongs.com/cards/beautiful.html
http://www.riversongs.com/greetings/falls.html
http://www.riversongs.com/cards/friendships-terrace.html
Последната ми напомня за Гърция Wink

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 00:50 от margita

Общи условия

Активация на акаунт