КГБ = Клуб на Готините Баби - 78 :)

• 21 927
  • 449
  •   1
Отговори
# 180
  • София
      Пускам една песен- примамка. Когато пише Зиче или Танчето ще пусна още 5-още по-хубави.http://www.youtube.com/watch?v=CiJaF-iymOE&feature=related

# 181
      Пускам една песен- примамка. Когато пише Зиче или Танчето ще пусна още 5-още по-хубави.http://www.youtube.com/watch?v=CiJaF-iymOE&feature=related
                   Яжке,аз залепнах! Embarassed На примамката ,де!Любимия ми певец! Hug

# 182
  • София
     Хайде -още една http://www.vbox7.com/play:69687d89

# 183
  • Пловдив
ЗДРАВЕЙТЕ МИЛИ МОМИЧЕТА !
Първо искам да ви се извиня за НЕУДОБСТВОТО КОЕТО СЪМ ВИ СЪЗДАЛА!
Не исках така да се пише в темата но някои хора явно това не ги интересува и хвърлиха ръкавицата ,вместо да пише всичката помия на лични и да не занимава всички вас със обидите към мен, тя- по голямата /както казва сама за себе си и иска да и козирувам / реши че е  най -добре  да се изтъкне колко е олегнала  . Mr. Green
За това и аз и  отговорих в темата .
Много ми е болно защото никой не си е позволявал до сега така да ме обижда и то без да съм предизвикала отсрещния с нищо освен със мнението си.
Искам да ви изкажа най искренните си чуства и благодарности към ВСИЧКИ които ми писаха на лични и ми се обадиха по телефона и ми писаха на скайп  за да ме подкрепят.В такъв момент се виждат истинските приятели,за което много се радвам, че сте почти всичките, Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes с много малки изключения.
Ще чета какво си пишете ,защото ми липсвате вече  Cry И ако ми мине от помията която изпих може и да пиша някога.
АКО ПРОПИША ЩЕ Е САМО ЗАРАДИ ВСИЧКИ ВАС И ТЕЗИ КОИТО ИСКРЕНО ,ИСКАТ ДА СЪМ В ТЕМАТА!
Още веднъж  ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ПОДКРЕПАТА!

# 184
  • София
Зиче, ти си добър човек!  Hug  lovekiss

Да нагушкаш много Вики и Здравунчо от нас с Митака Hug  Hug  Hug

# 185
  • София
     Зиче,много благодаря за решението,което взе-да продължиш да пишеш при нас. Чакам и Танита-тя пише често след полунощ.
http://www.vbox7.com/play:fe54e807

# 186
  • София
Да докладвам - хапнахме, пийнахме с родата. Ани благоволи да се прибере по-рано за да види вуйчо и леля. Сега всички сме щастливи - Ани при гаджето/през 2 блока/, леля ми в нейната стая, а братовчеда държи да си спи в колата. У нас няма климатик, а в колата има. Предлагах му легло, ама си иска в колата. Криси и мама в болницата - изследват я през часове. Баба и наготви пиле с ориз, че го обича - да и занесат утре. Мислят утре да пътуват за Търново, аз ги каня да седят тук колкото искат. Ама магазина сам не може да работи и да печели. Както решат.
Зиче, Танита - в това горещо време всеки може да излезе от нерви. Простете си и забравете.
Толкова страшни и необратими неща стават - нашите са бели кахъри.
Четете, пишете - поне аз искам всички да сме тук - кой когато може.
Ето и аз сега  ви занимавам с моите неща преди лягане. Ама няма на кого да кажа.
Лека нощ от всички нас.

# 187
  • София
    Айша,убърках се покрай спора и не ти казах колко много се моля да оздравее малката душичка. Не съм чела нищо за болестта,но се надявам лекарите да имат начин да помогнат на детето.Спомням си преди време,че Хули дойде с молба да поткрепим една петиция за болните от тази болест.Аз обаче,нали съм неграмотна баба и не зная технически как става това-не гласувах.Сега имам огромно чувство за вина и като чета какво казваш ми става мъчно за детенцето.

# 188
  • София
Яге, с 2 думи заболяването е генетично. Лечението е поддържане и живот до към 30 г. Единствено спасение пресаждане на бял дроб. Ама кога ще намериш донор и дали ще го приеме организма. За това вече не им казвам - правете второ, а платете и осиновете бързо второ дете.  Ани като беше малка  - подписах при личната да не и правят изследване за тази болест. За сега решението ми е вярно. Просто аз знам, че генетично не съм свързана с рода ми.
Иначе - явно пра-пра дядовците са много грешни и има голямо проклятие над рода на майка ми. Такъв ужасен край на живота на много хора - не мога да повярвам, че е случайно.

# 189
  • София
    Чакам тук/ с една песен/ Танита,но нещо взе да ми се доспива.Мисля да лягам и дано утре като стана да видя,че е писала.
http://vbox7.com/play:f718b900
Лека нощ и сладки сънища!

# 190
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España

Хубав и усмихнат ден!

Зиче , радвам се , че си взела това решение ,
въпреки , че не съм от групата на тел. обажданията , скайпа и ЛС.  Hug

Танче , очаквам включване и от теб.  Peace

# 191
  • София
Добро утро!
Днес сме станали в 6.30  #Cussing out Ама като я сложих и заспав 22 ч...... У тях спи до 10ч., а тук ме разби направо.
А си мислех да си поджаткам тук докато спи! Напразни надежди.
Вчера беше супер в Драгалевци у Жабчето. Под беседката, кафенцето. Гери си се занимаваше сама, жалко че Краско го нямаше, ама следвашия път.
Днес сме на Ариана по план. Сега правим за закуска и като ми се обади бившата колежка се изстрелваме.
Айша, дано детенцето се оправи. Чудо може да стане, а и може да е друга диагнозата. Може само да се молим. Praynig
Зиче, благодаря че оставаш. Танче, хайде и ти, мила. Без вас не е същото, моля ви. Това са бели кахъри, недейте така по детски.
Дидиа, хайде и с теб да се видим с децата.

# 192
Добро утро.
Зиче радвам се за взетото решение от теб.
Яжка извинявам се ако съм обидила някой с писаното.
Никога не съм ви мислила за по втори тези които дойдохте по късно.
А токива добри хора като теб са винаги номер едно.  bouquet  bouquet

# 193
добро утро момичета !

Зиче - радвам се за решението ти ! Hug Hug Hug

Нека изпием кафето в очакване  денят ни ще е спокоен  и приятен !

# 194
Добро утро, момичета!  bouquet
Зиче, Танитка - недейте се нерви за дребни неща! Наистина няма защо да се хващате за изтървани неуместно думички!
На практика и двете мислите и казвате едно и също!  Прегръщам ви и двете!
При мен големи проблеми се появиха с ремонта -   оказа се ,че канала от тоалетната под нас има някакъв проблем с тръбите и като пуснем водата у дома в тоалетната всичко се изсипва в тяхната баня. Ужас направо! Сега не ползавяме тоалетна у дома. Дано днес като дойде нашият водопроводчик да намери начин да оправи нещата. Дано не се наложи да разбиваме банята, че си я направихме новичка мината година и стана толкова хубава! Ама трябва да се реши проблема! И вчера един съсед от съседния вход, от първия етаж, вдигнал скандал на нашите майстори, че като разбиват балкона у дома, падат камъчки на ламарината над техния балкон. Остава още съвсем малко да смъкнат при нас, за да започнат да го правят, а не смеят. А беше много зле - полуразрушена мазилката при нас и падаха парчета от време на време. Просто трябва да се оплави и колкото и да внимават като работят, няма как да не падне нещо. А те отцепиха долу с въже и стои един от тях да пази, да не мине някой.
Оплаках се. Дано без проблеми продължим! Извинявайте, че ви занимавам, ама много ме притесняват тези проблеми!
Желая на всички хубав и спорен ден!

Общи условия

Активация на акаунт