Twilight the series / Здрач сагата: тема 18

• 22 870
  • 459
  •   1
Отговори
# 225
Здравейтееее!  Hug
Аз се върнах най-накрая, изкарах страхотна почивка, на страхотни плажове sun, със страхотни коктейли cheers
Срам не срам ще призная, че съвсем се откъснах от манията, но сега наваксвам.

Тази вечер успях да изчета цялата предишна тема, даже и тази, а от утре започвам с fan-fictiona на Womanitka.
Радвам се, че ще има нещо ново за четене, така като гледам на всички ви харесва.   

Нещо няма много нови снимки на Роб, не е на добре, дозата не е достатъчна  Wink

# 226
Спойлер Зазоряване Роклята на Бела не ми се връзва с картинката. През 1918 роклите са по-къси според мен. Не бяха ли до около педя над глезените? Иначе и аз като  veselinka си я представам малко в стил Гордост и предразсъдъци. Дано не е с гуменки, имайте милост! Не че няма да е точно в нейният стил, но все пак.. Край

Зазоряване \спойлер\
Много , много се надявам Бела на сватбата си да е  с хубава рокля , все пак се предполага , че вкуса на Алис е много добър , дано да е така !
А  за обувките , май в книгата пишеше , че е с токчета , дано да не греша !  Peace
Ама ако се барне пак с някои гуменки ....  Sick  Край !

# 227
  • Варна
Зазоряване \спойлер\
Много , много се надявам Бела на сватбата си да е  с хубава рокля , все пак се предполага , че вкуса на Алис е много добър , дано да е така !
А  за обувките , май в книгата пишеше , че е с токчета , дано да не греша !  Peace
Ама ако се барне пак с някои гуменки ....  Sick  Край !
Абе тя и на бала в книгата е с една обувка на ток, ама във филма ма'а с гуменки  Joy Като четях Здрач все се чудих как ходи с една обувка на висок ток и гипсиран крак?! Ама никак не си го представям, просто е невъзможно.Освен ако Едуард не я носи през цялото време  Sunglasses
Womanitka, страхотно се справяш, много е вълнуващо!
Дами, лека нощ!

Последна редакция: пн, 15 юни 2009, 00:08 от Красе

# 228
Зазоряване \спойлер\
Много , много се надявам Бела на сватбата си да е  с хубава рокля , все пак се предполага , че вкуса на Алис е много добър , дано да е така !
А  за обувките , май в книгата пишеше , че е с токчета , дано да не греша !  Peace
Ама ако се барне пак с някои гуменки ....  Sick  Край !
Абе тя и на бала в книгата е с една обувка на ток, ама във филма ма'а с гуменки  Joy Като четях Здрач все се чудих как ходи с една обувка на висок ток и гипсиран крак?! Ама никак не си го представям, просто е невъзможно.Освен ако Едуард не я носи през цялото време  Sunglasses

Да , да права си ! Ама с тея гуменки ме разбива направо !   Mr. Green

Womanitka проздравявам те , новата глава е ..... без думи ме остави !
Много ми харесва стила ти на писане и новите неща , който си вкарала ! Браво , страхотна си !   smile3525

# 229
Много ми харесва стила ти на писане и новите неща , който си вкарала ! Браво , страхотна си !   smile3525

Карин мерси Simple Smile На моменти ми се струва , че прекалявам с обясняването Simple Smile А хареса ли ти идеята за справянето с жаждата Wink

# 230
Много ми харесва стила ти на писане и новите неща , който си вкарала ! Браво , страхотна си !   smile3525

Карин мерси Simple Smile На моменти ми се струва , че прекалявам с обясняването Simple Smile А хареса ли ти идеята за справянето с жаждата Wink

Да , много добре си го измислила , това между другото ми е любимата глава от Здрач и като видях , че в Следнощно слънце не е написана много се разочаровах , но ти ми събра точките направо ! Много , много ми харесва !  Hug  bouquet

# 231
Доброоо утроооо
Как е настроението днес?  Grinning

Имам предложение за литературния кръжок днес, тъкмо да помогнем малко на Уоманитка с фенфикшъна ...
Хайде да обсъдим Mind over Matter -главата от прибирането на Бела и Еудуард в къщата на Чарли, натам... май повечето сме споменавали, че е много хубава, но не сме я разпердушинвали с подробности, и ето сега повод- да мислим на глас какво е изпитвал и мислил Едуард (в кухнята, като й каза, че ако можеше да сънува, би сънувал за нея, без да се срамува...в стаята й, като я душеше и въздишаше... като я прегърна в леглото и й прошушна, че е лоша артистка..като се смути и й каза, че "това..няма да бъде възможно за нас двамата" или като се разпитваха взаимно дали са спали с някой преди това)
Някои от тези им стъпки и обрати в разговорите и докосванията малко ме изненадваха, докато ги четях първия път- щото двамцата май много бъро стигнаха до "втора база" дето се казва на английски- не че Бела е имала нещо против, но не мислех, че Стефени ще му вмени на Едуард такава инициативност или на Бела такова самочувствие да обсъжда параметрите на физическата им връзка няколко часа след първата им целувка (или аз съм била по-плаха като тинейджърка, или Стефени е била много отворена...)
Та, хайде...дайте мнение по цялата сцена в къщата на Чарли и как според вас се е чувствал Едуард (освен щастлив... щото с тази част Уоманитка ще се справи- но с нея все спорим за притесненията, слабостите и черногледството му)

Take it away... или по-скоро        Fire away (стреляйте на воля) Wink

# 232
Жена Simple Smile Мерси Simple Smile
Според мен е нямал възможност да мисли Simple Smile Най много да е мислил за неща където не искам да ги описвам  Embarassed Crazy Mr. Green И с каква сила да я прегърне. Дали няма да й докара грип да се мучне при нея леден и т.н.

# 233
  • Варна
Аз си мисля, че всичко е хормони и възбуда. Не са знаели как щв реагират телата им от физическото докосване и след като са изпаднали в откровения се намеси и този въпрос за секса. От личен опит знам, че веднага след първата целувка може да ти се приска и по-надалеч да стигнеш (е, тук се намесват вече спирачките, но при тях са различни от моите де). В крайна сметка той нали се настани в леглото й и щеше да остава, и нашата веднага отиде да се къпе, мие зъби, чак ношницата на Виктория Сикрет й се приска (е, тук супер много се смях, абсолютно излишен пасаж за въпросната ношница). Нормално е да й доидат такива мисли в главата, че ще се случи нещо повече. аз по-скоро си мисля, че на него не му е минало през главата как ще й подейства неговото присъствие в леглото й, че и на него. Какво да ги правим двама девственика  Heart Eyes, много са сладки междудругото.

# 234
Дневен Бюлетин
Новини :

Сканиране и превод(на английски) на статия в списанието "Грация" тук
Фотошутинг с Келан

всички виж тук
Клипче за Роб вижте
Трейлърът на The Haunted Airman тук

И едно ревю на филма от 2006г. тук
Интересно :
Twiligh tattoo(страхотно!)  
,по-голямо тук
Плакат на Новолуние Алис

повече тук
Арт на Бела и Едуард

повече от художника тук
Фен е направил собствен букмарк

,който можете да смъкнете и принтирате виж тук
Пак торти  Simple Smile
Предишните бюлетини тук

Последна редакция: пн, 15 юни 2009, 11:04 от Christabel

# 235
# 236
Cristabel   bouquet Hug
РАЗКОШЕН БЮЛЕТИН Simple Smile
И без допълненията пак е супер Simple Smile
Можеш ли обаче да дадеш линка към Плаката на Алис за Ню Муун Simple Smile Изглежда ми интересен ама нещо на линка не го виждам само един вълк Simple Smile А имам непоносимост към вълци да ти кажа . Joy hahaha

# 237
Добро утро  bouquet
Кошмарният уикенд свършииии, урааааааааа Laughing

Бтв The Proposal изглежда като мн сладък филм.
И жалко, че трйлърът, който са пуснали в киното е били 1:1 с този от МТВ.
Но аз все пак тая надежда есента поне да излезе малко по-различен.

Ех в тази тема май дори за най-големите дреболии ще си останем на лагери. Я да видим кой ще пуснае най-хубавото добро утро или най-прекрасната приятна вечер.............

# 238
Womanitka,специално за теб го оправих Hug
Благодаря за допълненията(както винаги Peace)

# 239
Бтв The Proposal изглежда като мн сладък филм.
И жалко, че трйлърът, който са пуснали в киното е били 1:1 с този от МТВ.
Но аз все пак тая надежда есента поне да излезе малко по-различен.

За Proposal се навих след като гледах едно клипче от уж зад кулисите - то си беше пълен майтап и пародия, защото Сандра беше лошата и властната надута звезда, а Райън игра себе си като невинна жертва Joy Страхотна динамика и химия имат двамата помежду си, пък и ми се е догледала комедия Sunglasses

Относно трейлъра - аз очаквах, че ще пуснат този и по-нататък ще го допълнят с нови неща. Напоследък това е тенденция при трейлърите, виж примерно с новия Трансформърс какво направиха Wink

Christabel, няма защо - нали идеята е четящите тук да имат възможно най-пълна информация Hug

Искам да отбележа, че съм влюбена в снимките от новата фотосесия на Питър - страхотни фотографии, цветовете също са невероятни... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт