Twilight the series / Здрач сагата: тема 18

• 22 759
  • 459
  •   1
Отговори
# 450
Не твърдя, че лъжеш.
И все пак пускането на лични разговори ми се струва грозно.
Това е моето мнение, не го налагам никому.

# 451

Да знаем, но целта е да не я спамим.

# 452
Сенсордия не виждам преведени статии от теб в блога с ФФ .
Има само една и превода е на кристабел ? може би аз не виждам ?  newsm78

# 453
Не твърдя, че лъжеш.
И все пак пускането на лични разговори ми се струва грозно.
Това е моето мнение, не го налагам никому.

Както виждаш после изтърквам целта беше да видите че не си измислям .
Ядосана съм заради молбата която ми споменаха да се затрие темата ми. И то от човек който няма апетити към книги или ФФ на Здрач.
Че е казано че сме едва ли не крали от блога на лейдитата , което знаем добре 4е не е така. Мисля и трите и хриси и кристабел и мона се справят доста добре с английския нямаме нужда от чужди преводи.
Не вярвах че може да се падне до там да лъжеш и да обвинявашнякой в кражба по незнайно какви причини . Каквито и спорове да сме имали не вярвах че може да се стигне до там .
Голяма съм наивница  ooooh!

# 454
Току що ме "информираха", че цитатът за съгласуването се е отнасял за др нещо и е изваден от контекст напълно.
А това не е ли грозно?
Да вземеш нечии думи и да ги "нагодиш" както ти е удобно?

Мн сложно стана всичко, много уплетено, преплетено, заплетено и т.н.
Честно казано виждам, от твоята гледна точка, защо се чувстваш... така както се чувстваш и дори те разбирам.
Обаче разбирам и другата гледна точка.
Проблемът е, че никога няма да се разберем за основните си убеждения и подбуди и.... оттам нататък и за нищо друго.
Всеки е прав за себе си и.. така до края на света.

# 455
Въобще не става въпрос за блога, а за първите бюлетини тук, за които имахме спорове. Спирам да пиша, очевидно ще си пишеш едно и също. Решението е взето от администратора, такава е политиката на онзи форум. Няма общо с лейдис.

# 456
Искам да знам защо е излъгано че има кражба от блога ви ?
Защо се казва че са решили да си правят фф на 25 май като това е просто едно девойче което си си мисли разказчета даже днес е писала че повече спи и нещо я домързява ? Ролевата игра я гледах изрично е упоменато да не използват в нея имена на герой от Здрач ФФ не видях.
Факт е че Сенсордия днес е помолила да ми затрият темата защото блога с ФФ има ползвани статии от вашия блог а това е лъжа .
Факт е че темата е затрита след молбата й .
Е това вече е грозно.
Контекста като го четох даже аз не го рабзрах, а и сериозно мислех че и ти си в прословутия форум.

# 457
Въобще не става въпрос за блога, а за първите бюлетини тук, за които имахме спорове. Спирам да пиша, очевидно ще си пишеш едно и също. Решението е взето от администратора, такава е политиката на онзи форум. Няма общо с лейдис.

Слушай нямаше линк към БГ мама изобщо и никъде не е споменавана. Така че няма как да навържат нещата. Хайде моляти се полека с кладенците дето ги търсиш. Имаше линк само към новия блог с ФФ. Никъде нито дума за бюлетини стари а и старите бюлетини не са качвани във блога с ФФ.

# 458
Знаеш ли спирам няма да падна до нивото ти.
Яд ме е само че не разбираш идеята на всичко. За разлика от теб аз съм жена с доста ангажименти и намирам време въпреки всичко за да направя нещо което да зарадва хората фенове като мен. Доста симпатизанти имам вече . Сформирахме добър екип за сметка на безсъните ми нощи и моя здрач вдовец, но на едно 21 г. момиченце какво да му обяснявам , че всяка вечер сина ми спи до мен а аз пиша на компа за да може да зарадвам някой ? Няма да разбереш.
Да обидно ми е защото това беше удар под кръста.. дано скоро  не те посекат тебе така.

# 459
  • Враца
Аз пък искам да минете на лични, на скайп, на мейли, на официални писма, ако щете на рисунки!
Моля ви, оставете тема на феновете, не пренасайте всичко това в новата тема!

Общи условия

Активация на акаунт