Twilight the series / Здрач сагата: тема 18

• 22 761
  • 459
  •   1
Отговори
# 435
  • София, България
Какво общо има Бони с бюлетните? и какво общо има бг-мама с блога  на който са качени бюлетините?

# 436
Деничка аз знам кой е човека и знам , че нямаше сега да си тук и да пишеш ако не беше информирана. Не ми пречи ... Извинявам ти се лично ако бъркам и не знаеш за какво идва реч.

# 437
Деничка аз знам кой е човека и знам , че нямаше сега да си тук и да пишеш ако не беше информирана. Не ми пречи ...

Нямаше да съм тук сега ако нямаше опция "нови отговори на моите публикации" и не бях зарината с нови такива от тази тема....
Сериозно се замислям дали да се записвам в следващата, за да избегна "проблемът".
Както и десетките мнения за въпросния фен вик, от които откровено ми писна.
Аз съм фен на оригинала и не съм се записала в официалната фен фик тема (с автор - който и да е - не дискриминирам), поне последния път, когато проверих, беше така.
И все пак не отричам, че съм била "информирана", но информарина не означава съгласувала и т.н.

# 438
  • София, България
Аз знам каква е бла целта, да изтрият темата на Бони, ама кой да знае, че тя си пише с модераторката ? И става една гадна засечка ... иначе момичето нямаше да има инфо защо как и заради кой ..
спирам да пиша по темата  Peace
четящите тук са достатъчно грамотни да разберат къде е истината. Няма да споря в новата тема  Peace

# 439
пуснах нова тема

да давам ли линк или имате още за дописване тук Grinning

П.П> Новата тема е тук
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=406444

но спора може да си го довършите тук, ако искате....

# 440
  • София, България
пуснах нова тема

да давам ли линк или имате още за дописване тук Grinning
давай, давай

# 441
Дописваме няма нужда да разваляме новата.

# 442
Сенсория до вчера не си правиха собствен ФФ и на момата в лично твор4ество дето списва там не са й махнали темата. Молбата е отправена от модератора списващ във вашия блог ДНЕС . Не преди седмици ДНЕС . На сайта беше сложен Линк към Блога на хриси не към мамата изобщо не виждам връзката. Ама щом ще спорим !

Всъщност идеята за фенфик на бгтуайлайт е от 25 май. Просто някои потребители се активизираха за идеята в последните дни Peace

# 443
Деничка както казах извинявам се ако не си била съгласна , но лично пак на скайп се вметна че вие си съгласувате всичко кой къде пише и какво прави и т.н.

Извинявай ако не става дума за тебе.
Не виждам защо и по каква причина някой си мисли че фен материалите за роб и сагата са лично негово притежание ? Че и да използва епитети като кражба ?

# 444
Сенсория до вчера не си правиха собствен ФФ и на момата в лично твор4ество дето списва там не са й махнали темата. Молбата е отправена от модератора списващ във вашия блог ДНЕС . Не преди седмици ДНЕС . На сайта беше сложен Линк към Блога на хриси не към мамата изобщо не виждам връзката. Ама щом ще спорим !

Всъщност идеята за фенфик на бгтуайлайт е от 25 май. Просто някои потребители се активизираха за идеята в последните дни Peace

Да си пише мацката не ми пречи но не виждам да го е решил екипа а самата тя.
И остава въпроса защо е имало молба от въпросната ДАМА да ми се изтрие темата ?!
ЗАщото аз писах и на админа онзе ден вече и нямаше проблеми за темата .

# 445
Деничка както казах извинявам се ако не си била съгласна , но лично пак на скайп се вметна че вие си съгласувате всичко кой къде пише и какво прави и т.н.
[21:52:12] sensoria says: при нас са координират нешата кой къде пише
[21:52:14] sensoria says: и прочие

Първо не  смятам за редно да се изнася лична кореспонденция, това дори не е  кореспонденция до теб, второ в конкретния ми пост става въпрос за Бгтуайлайт и затова, че се знае къде пише екипа. Ако кажа повече изнасям вътрешна информация от бгтуайлайт така че спирам.

По въпросите с админа се разправяй с него аз не съм админ.

# 446
Ама ти сериозно искаш да се изкараш повече блондинка от мен.
До в4ера нямаше грижи , но днес идва молба от теб да ми затрият темата защото ползва блога твои статии . Айде сега остава да кажеш и кой статии са твои точно ?

# 447
[21:52:12] sensoria says: при нас са координират нешата кой къде пише
[21:52:14] sensoria says: и прочие

Ох с тези лични скайп разговори дето се пускат......
Ми грозно ми е.
Много при това.
А за съгласуването, не знам в какъв контекст е казано, за да коментирам, както и кога е казано... или защо е казано...
Не съм го казала аз при това.
Към днешна дата съгласуваме кой какво слага в блога, за да няма дублиране.
Аз лично съм толкова заета, че съгласувам май добро утро-то и лека вечерт-а си.
Което ми напомня, че в момента вместо да чета по бизнес право се занимавам с меко казано маловажни неща, които трябва да зарежа...

# 448
Аз не лъжа и не крия нищо. Така че нямам притеснения за ЛС или скайп.
А на кой какво му е грозно ... предлагам факти за да няма строшен телефон и посредника е л...о.
Грозна е постъпката днес .
Грозно е че се е говорило за кражби при положение , че нито е плащано за снимки и материали нито има някакви авторски права над тях.
Грозно е да лишиш няколкото които може би са щели да оценят труда ми и да им хареса защото всички сме фенове някой повече на клюки други на книги трети на филм всичко е за феновете не е бащиния или наследство. Колкото достъп има един до информация толкова и друг.

# 449

Общи условия

Активация на акаунт