Twilight the series / Здрач сагата: тема 18

• 22 761
  • 459
  •   1
Отговори
# 405
  • София, България
Ето и тези и се спирам  Flutter

# 406
оо да , играл е фотошопа  Peace

от тази, до сегашната й визия на rockNroll chick има колкото от тук до луната....я виж какъв крак вади

апропо като казах сегашната визия, се сетих за завъзаните й тениски и как някой в темата тук изкоментира, че сигурно и в Зазоряване ще го има тоя момент...  Laughing  Laughing
умрях си от смях- забравих да го изкоментирам навреме тогава

# 407
Уаууу за крака Simple Smile до сливиците Simple Smile сега да ви пусна няколко мой след малко Simple Smile

# 408
Така сега да ви обясня защо не пиша днес.
Мислех, че на всички ви е приятно да четете фен фикшъна който правим и който отнема доста време и доста повече творчество от това да се разровиш в някакъв си сайт за последните клюкини излезли в мрежата . Вчера сложихме линк към блога със фен фикшъна във известен форум из фен кръговете на Здрач маниаците. Имаше добри отзиви ... започнахме работа с една от модераторките по една идея за озвучаване и т.н. Аз писах писмо лично до администратора и до днес нямаше проблеми. Преди малко темата беша затрита като модераторката с която работех по идеите ми каза, че е постъпило оплакване от здрач - дамите от която едната е 21г от Варна и е една от създателите на здрач-лейди блога както и модераторка във форума който имах нещастието да посетя , че има ползвани статии от техния блог в нашия и затова иска темата да бъде изтрита.
1-во статите в мрежата са за всички и ако лейди ползват един и същ източник на информация с тая от бюлетините незнам още да са платили за тази информация , че да търсят авторски права.
2-ро абсолютна глупост е да лишиш някой от удоволствието да прочете един добре смятам написан фен фикшън защото ти с някаква мания за власт си мислиш, че щом си видял и копирал нещо то вече е лично и единствено твое.
3-то блога ни е най - вече заради фен фикшъна а не клюкарските материали който излизат из мрежата. Бюлетините са качени там за да има бърз и пригледен достъп до тях.
Ако имаха някакви претенции да ги бяха изказали тук или на скайпа на старо-ново ,а не да правят интриги с трети лица.
Тия дами даже незнам дали са мами абсолютно погазват правото на информация и личен избор на потребителите. Не уважавта чуждия труд и създават напрежение което лично на мен не ми е по вкуса.
Незнам защо гледат на всеки сайт до който имат достъп като на бащиния, но гарантирам, че навсякъде ще разпратя това като отворено писмо. Както на блога ще сложим и личните съобщения със обвинения за кражба от техния сайт.
Искам да знам какво значи да откраднеш от сайт и то сайт който зарежда информация от други блогове и форуми и сайтове за която не си плаща ?
Аз ли нещо не съм в час ?
Пиша това тук за да знаете защо за известно време няма да пиша повече ... и да кавам главите на фикса другаде освен където знам че са желани.
Приятно клюкареене и тежкареене. Както казах не са ми на годините и на ума. Много е лесно да си важен в нета.

Ако обичаш, не пиши невярна информация.  Rolling Eyes Бгтуайлайт е отделен и независим сайт със самостоятелни решения и форум, те са запознати отдавна с отношенията ни тук в темата, тъй като са партньори на Лейдис. Темата ти с фенфика беше изтрита след като това беше съгласувано с админите, тъй като сайтът има протекционистична политика, тъй като  се правят първи крачки към собствен фенфикшън, а и с оглед на раздела за Роуплей, а ти е споменато за старите ни отношения по незнам какви причини.  Не намесвай Веси, тя е избрала да е Швейцария в случая, съответно просто я оставете на мира и не я занимавайте с това да е между чука и наковалнята. Peace

За протокола - линк към тв … 90;ук - стои от повече от седмица и не е затрит както виждаш. Peace Т.е. против фенфикът ти нямам аз лично нищо, същото се отнася и доколкото знам за екипа. Достатъчно доказателство е, че стои повече от седмица там мисля Peace

Относно правата върху статиите, които споменаваш, преводачът има права върху превода си.

Искам и да помоля за нещо - айде да не се препитваме и разпитваме и търсим обяснение по скайп за всеки проблем, преставете си, че нямате скайпа ми.

Наистина ми писна с тези спорове и засяганки от всякакви неща, просто не ми е дотова в момента.  Confused При следващо подобно обвинение, ще викам модератор чрез функцията Информирай модератор и всички модове във Бг мама ще получат известие. Просто е ужасно, че темата се товари с негативите на нашите взаимоотношения, да не говорим, че става въпрос за други форуми и блогове. Peace

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 00:45 от Sensoria

# 409

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 00:46 от WomanitKa

# 410
Роб през 2006 г...

с тази цигара и тази китара... Sick
а ако беше избрал кариерата на музикант?...нямаше да се познаваме, девойки!! нямаше да я има тази тема, нямаше да се засечем

сега ще потърся някоя по-хубава

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 00:48 от staro-novo

# 411

А ти защо сама се навираш между шамарите  newsm78 Да съм споменала име ? Да съм дала ник ?
Да съм казала име на форума даже или на вашия блог ?
Както казваша дядо ми :
"Гузен негонен бяга "
де го чукаш де се пука.
Имам хронология на скайп и това което ми е казала мадамата. Интересно само ти се оприличи в писаниците ми  newsm78

# 412
И още нещо, "ние" не сме някакъв клан, не си съгласуваме всяко действие, намерение, мисъл и т.н.
Ако има някакви оплаквания, да се намери кой конкретно е "виновен" и от него да се търсят обяснения.
Какво е това слагане под общ знаменател и държане на групова сметка.
Аз лично в BG Twilight дори не съм стъпвала.

# 413

Да, каза

оплакване от здрач - дамите

Някак "кодовото" название не беше твърде кодово.

# 414
  • София, България
Искането към админа е било от името на вашия блог да изтрият темата за фен фикшъна , защото блога на който бил качен , бил крал от вас материали. И това не е слух, а го каза модераторката по скайп ( която между другото работеше с нас по фен фикшъна)
Това е кратко и ясно  

# 415
О дааа само двете си пишете по 10 часа всеки ден на скайп и едната няма никаква идея какво прави другата.
А и за кой става дума се разпозна сам. Не съм го посочвала .
Искате ли да ви дам разговора с мацката да видите и го е получила на лични защото е от екипа ... Обвинили сте че ползваме статии от блога ви.

АЗ също съм ЗДРАч-дама Simple Smile да ти кажа Simple Smile

# 416
Искането към админа е било от името на вашия блог да итрият темата за фен фикшъна , защото блога бил крал от вас материали. И това не е слух, а го каза модераторката по скайп ( която между другото работеше с нас по фен фикшъна)
Това е кратко и ясно 

От името на целия блог не знам да е имало каквото и да било.
Не помня да съм се подписвала нито с химикалка, нито с кръв ако щете, нито пък с електронен подпис някъде.
Стига с това ВИЕ.

# 417

А ти защо сама се навираш между шамарите  newsm78 Да съм споменала име ? Да съм дала ник ?
Както казваша дядо ми :
"Гузен негонен бяга "
де го чукаш де се пука.
Имам хронология на скайп и това което ми е казала мадамата. Интересно само ти се оприличи в писаниците ми  newsm78

Запозната съм достатъчно отблизо щом отново ми търсиха сметка в скайп.

Искането към админа е било от името на вашия блог да изтрият темата за фен фикшъна , защото блога на който бил качен , бил крал от вас материали. И това не е слух, а го каза модераторката по скайп ( която между другото работеше с нас по фен фикшъна)
Това е кратко и ясно 

Затова има инфо само админа, не мислиш ли? Редът в онзи форум не е както в малките форумчета...

# 418
  • София, България
Казвам вие , защото модераторката така каза - че е действано от името на вашия блог

# 419
О дааа само двете си пишете по 10 часа всеки ден на скайп и едната няма никаква идея какво прави другата.

Да, и ако някой ми каже на скайп - аз отивам да обера банка, значи го е съгласувал с мен?!
Да знам вече и да внимавам да не си говоря с лоши хора...

Казвам вие , защото модераторката така каза - че е действано от името на вашия блог

Проверявайте си по-подробно инфото.
Че нещата станаха достойни за съд за клевета Mr. Green

В крайна сметка: ако може по-малко с ВИЕ-то и повече с индивидуализирането, както й се проверената информация.. а не разчитането на теории за конспирацията.
Че ми омръзна да ме обвиняват за това и онова, при положение, че цял ден съм се занимавала с др неща.

Общи условия

Активация на акаунт