Twilight the series / Здрач сагата: тема 18

• 22 774
  • 459
  •   1
Отговори
# 390
Момичета къде сте ?
Айде идвайте , че ще умра от скука тази вечер без вас !  Praynig

ние сме тук
кажи за какво искаш да си говорим... или да обменяме снимки Laughing като деца си обменят карти с герой

# 391
Така сега да ви обясня защо не пиша днес.
Мислех, че на всички ви е приятно да четете фен фикшъна който правим и който отнема доста време и доста повече творчество от това да се разровиш в някакъв си сайт за последните клюкини излезли в мрежата . Вчера сложихме линк към блога със фен фикшъна във известен форум из фен кръговете на Здрач маниаците. Имаше добри отзиви ... започнахме работа с една от модераторките по една идея за озвучаване и т.н. Аз писах писмо лично до администратора и до днес нямаше проблеми. Преди малко темата беша затрита като модераторката с която работех по идеите ми каза, че е постъпило оплакване от здрач - дамите от която едната е 21г от Варна и е една от създателите на здрач-лейди блога както и модераторка във форума който имах нещастието да посетя , че има ползвани статии от техния блог в нашия и затова иска темата да бъде изтрита.
1-во статите в мрежата са за всички и ако лейди ползват един и същ източник на информация с тая от бюлетините незнам още да са платили за тази информация , че да търсят авторски права.
2-ро абсолютна глупост е да лишиш някой от удоволствието да прочете един добре смятам написан фен фикшън защото ти с някаква мания за власт си мислиш, че щом си видял и копирал нещо то вече е лично и единствено твое.
3-то блога ни е най - вече заради фен фикшъна а не клюкарските материали който излизат из мрежата. Бюлетините са качени там за да има бърз и пригледен достъп до тях.
Ако имаха някакви претенции да ги бяха изказали тук или на скайпа на старо-ново ,а не да правят интриги с трети лица.
Тия дами даже незнам дали са мами абсолютно погазват правото на информация и личен избор на потребителите. Не уважавта чуждия труд и създават напрежение което лично на мен не ми е по вкуса.
Незнам защо гледат на всеки сайт до който имат достъп като на бащиния, но гарантирам, че навсякъде ще разпратя това като отворено писмо. Както на блога ще сложим и личните съобщения със обвинения за кражба от техния сайт.
Искам да знам какво значи да откраднеш от сайт и то сайт който зарежда информация от други блогове и форуми и сайтове за която не си плаща ?
Аз ли нещо не съм в час ?
Пиша това тук за да знаете защо за известно време няма да пиша повече ... и да кавам главите на фикса другаде освен където знам че са желани.
Приятно клюкареене и тежкареене. Както казах не са ми на годините и на ума. Много е лесно да си важен в нета.

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 23:47 от WomanitKa

# 392
Момичета къде сте ?
Айде идвайте , че ще умра от скука тази вечер без вас !  Praynig

ние сме тук
кажи за какво искаш да си говорим... или да обменяме снимки Laughing като деца си обменят карти с герой

Еми ето ви няколко снимки на моя любимец !  Heart Eyes
Сега е ваш ред !  Peace

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 23:32 от ●๋: KatRin ●๋:

# 393
  • Варна
Womi, какво стана? На малолетни тийнове ли попадна? Лудост някаква.. Не се ядосвай, не обръщай внимание на незначителни неща. Фикшънът ти е много добър, чиста наслада. Като се сетя на гадости попаднах снощи, малее, чак ме беше срам да чета  Blush
●๋: KatRin ●๋: твоя човек е много чаровен. Само не знам защо е толкова загрозен в Здрач. Днес ми направи впечетление, сле дпоредното гледане на филма. Дано в другите части е променен. Като гледам Едуард върви към разкрасяване определено, да се надяваме и за Емет  Heart Eyes

# 394
Womi, какво стана? На малолетни тийнове ли попадна? Лудост някаква.. Не се ядосвай, не обръщай внимание на незначителни неща. Фикшънът ти е много добър, чиста наслада. Като се сетя на гадости попаднах снощи, малее, чак ме беше срам да чета  Blush
●๋: KatRin ●๋: твоя човек е много чаровен. Само не знам защо е толкова загрозен в Здрач. Днес ми направи впечетление, сле дпоредното гледане на филма. Дано в другите части е променен. Като гледам Едуард върви към разкрасяване определено, да се надяваме и за Емет  Heart Eyes
Краси тийнове да 21 годишна и 23 годишна може и по - малко знам ли ... Борят са как да се изкарат най - можещи и знаещи пред другарката от ония дето все дигат ръка , а накрая се оказва че са преписали от другар4ето по 4ин.  hahaha

# 395
Womi, какво стана? На малолетни тийнове ли попадна? Лудост някаква.. Не се ядосвай, не обръщай внимание на незначителни неща. Фикшънът ти е много добър, чиста наслада.

Да , не се ядосвай ! Страхотна си и фикшънът ти е върха ! Продължавай в същия дух и не обръщай внимание на глупости !   Hug

Да , във филма е с черна коса и с много блед грим и не му отива въобще !  Whistling
Аз затова харесвам повече Келан извън филма !  Mr. Green Peace
Но се надявам да си права и в другите филми да се промени !  Peace

# 396
Казвайки го взех решение. Трябваше да се науча да бъда с нея. Трябваше да се науча да я докосвам без да я излагам на опасност всеки път или да я отблъсквам всеки път когато тя решеше да ме доближи. Поредната стъпка за да бъда с Бела. Поредното препядствие. Вдигнах свободната си ръка, другата удобно лежеше в нейната.Бавно и много внимателно долепих студената си длан до вената пулсираща на шията й. Вътрешно горях. Пръстите ми докоснали шията й пламнаха и запулсираха в ритъм с кръвта й която препускаше под тях. Болката в гърлото ми достигна до максимума почти като онзи път, когато за първи път седна до мен на чина по биология. Целия бях напрегнат от борбата която започваше. Сблъсака беше мигновен и както се надявах кратък.Болката в гърлото ми беше пометена от огъня идваш на талази от шията й по ръката ми. Инстинкта на хищника в мен беше победен за поредне път. Пулса й се ускори с докосването ми. Биенето на сърцето й беше толкова високо и забързано, че имах усещането , че дори тя със своя слаб човешки слух успяваше да го чуе. Гледаше ме смаяно и как нямаше толкова дълго бях отбягвал всякакъв допир с кожата й.
-   Виждаш ли – казах аз – Всичко е наред.
Ставах все по –добър в умението си да бъда с нея, но не ми бе достатъчно. Сега знаех как да балансирам двете стихии борещи се в мен. Пак се беше изчервила . Дали знаеше колко красив е отенъка на кръвта й под прозрачната кожа на бузите й.
-   Червенината по бузите ти е прелесна – прошепнах тихо неспособен да спра признанието .Исках да я докосна отново да обгърна лицето й с длани да усетя тази червенина под ръцете си.
Освободих и другата си ръка съвсем нежно и внимателно. Ръцете й освободени от усилието да държат моята се отпуснаха в скута й.
Дали беше разумно да го направя? Трябваше , а го и исках. Трябва да очертая границите за себе си. Убеден бях, че ако баланса по някакъв начин ми се изплъзнеше щях да успея да се отдръпна.
-   Стой съвсем мирно – прошепнах й. Тя дори не помръдна , не ми кимна в съгласие беше цялата скована от напрежението настанило се между нас.
Не исках да го отлагам повече, но трябваше да бъда много внимателен. Не трябваше да бързам. Гледах очите й ако видех в тях чудовището което бях съзрял онзи паметен ден когато тя влезе в живота ми щях да избягам от нея . А и така виждах реакцията й разгадавах мислите й по – добре.

ето ви малко щом го харесвате.  Mr. Green

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 00:12 от WomanitKa

# 397
aaa...така, както върви текста, ни подвеждаш, че се навежда да я целува...нарочно ли е? това ли мислиш да му вмениш- че е искал да я целуне, но си е променил решението в последния момент??

# 398
Не решението да я целуне е докато бяга с нея на гърба си Simple Smile
Ама това е идейно Wink дали пък да не я целуне Simple Smile

# 399

не, няма да променяш оригиналния текст!!! целувката си остава пред пикапа

но мисълта ми е, че разсъжденията му "Дали беше разумно да го направя?" и после "Не исках да го отлагам повече, но трябваше да бъда много внимателен"...навеждат на мисълта, че се готви за това- да я целуне... като във филма- напрежението помежду им

# 400
  • София, България
Малко любими мои снимки за лека нощ  Blush

# 401
Мона Лиза, тази третата- не е честно, сега Embarassed...на премиерата на Секс драйв са му най- сполучливите снимки

на втората- с Кристен...сега забелязвам чак- той има като че ли очна линия?... или нещо после са го фотошоп-нали

готвя нова тема...последно за анкета, за какво има настроение- коя е любимата ни книга ли?
но изключваме Среднощно слънце, нали?

# 402

но мисълта ми е, че разсъжденията му "Дали беше разумно да го направя?" и после "Не исках да го отлагам повече, но трябваше да бъда много внимателен"...навеждат на мисълта, че се готви за това- да я целуне... като във филма- напрежението помежду им

Опитвам се да спазвам насоките му с вътрешната борба ,. Надявам се да се усеща напрежение в редовете.
Искам да покажа колко много човек се чуства Едуард той самия иска да е човек ... Иска да може да я прегърне да я целуне с цялата си жар и стаст и да не се тревожи, че това ще я нарани .
Но самия факт че си помисли че Бела ще го целува вече е като фар че той самия го иска Simple Smile  Сега трябва само да предам добре пътя по който стига до решението Simple Smile

# 403
  • София, България
оо да , играл е фотошопа  Peace

ето и Кристен - ралични визии ... все я пренебрегвам   Blush

# 404

Опитвам се да спазвам насоките му с вътрешната борба ,. Надявам се да се усеща напрежение в редовете.
Искам да покажа колко много човек се чуства Едуард той самия иска да е човек ... Иска да може да я прегърне да я целуне с цялата си жар и стаст и да не се тревожи, че това ще я нарани .
Но самия факт че си помисли че Бела ще го целува вече е като фар че той самия го иска Simple Smile  Сега трябва само да предам добре пътя по който стига до решението Simple Smile

хм..знаеш ли, че може и да е искал да я целуне, но да си е сменил решението в последния момент... гледам сега в текста, че пише, че като се навежда към нея, рязко, но нежно си поставя бузата на вдлъбнатината под врата й... защо е било рязко?
хайде, да сънуваш по въпроса тази нощ

че вече ми е късно за още задълбочени коментари по въпроса

чакай да се поровя и аз за снимки с Роб... остана ли някой камък необърнат, се чудя...

Общи условия

Активация на акаунт