Twilight the series / Здрач сагата: тема 18

• 22 862
  • 459
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
1) Доколкото се познавам ще има да зяпам (ако съм с чоила само) и ще се разтреперя яко. Ще ме е срам да поискам автограф. Общо взето като видя накой по-известен на улицата гледам да не се издавам, че съм го/я разпознала, ама пускам скрити погледи. Виж ако бях тийн и срещнех идола си от едно време Слаш от Гънс...ммм, писъци и автограф задължително  Blush Но като цяло не знам как бих реагирала на Роб, едва ли мам база за сравнение, защото в Бг няма как да срещна някой от когото да искам автограф. Последно видях Симона от МИ 3 с родителите й, първо се зачудих откъде ми е позната, после само констатирах коя е колко е дребна. Хората се обръщаха след нея и толкова.
2) Алис е абсолютна манипулаторка. Лично ме н ме дразнеха партита. Бела не иска, тя се налага и после уауу, един куп изхарчени пари и показност. Иначе е забавна.

# 361
ами знам си, че нищо няма да се разбере от моите сутрешни писания  Sunglasses Нали е едната му сестра /мисля Елизабет/ е известна певица и композиторка / само в Англия, и само на тамошните тийнеджъри/, та трябва вече да са го минали това със славата на децата им.
Мислиш ли, че е чак толкова известна?...и че е била по-известна от него след участието му в Хари Потър? Според мен по-скоро това му участие и слава е трябвало да им дадат закалка ...макар че никой не е могъл да предполага, че така ще избухнат нещата....само Стефени може би е знаела...както и разни други от бизнеса... честно казано, като четях отначало интервюта със Стефени, в която тя казваше, че е питала Съмит преди излизането на филма дали са подготвили Роб, че "This is huge" и че според нея той не е подготвен, си мислех, че преувеличава....но сега виждам, че е била права (не в частта, че Роб не е подготвен, но за експлоадирането на интереса към него).... Вчера четох при Лейни един пост за Роб, в който тя обясняваше, че с колежките си имат различно отношение към него- едната смята че е перфектен,  а друга не го вижда като толкова привлекателен, колкото го изкарват (точния цитат е "if he was a regular guy he would not be as attractive as he’s been sold to be"- ако беше обикновено момче, не би бил толкова привлекателен, колкото го "продават"/пласират, че е...) и си е така, като си помислиш...хайпа около него набира сила, защото той е комерсиален- списанията с него на корицата се продават, филмите с негово участие се продават, госипа с него се продава... и всички, които имат интерес от продаването на тези развлекателни продукти, му надуват акциите допълнително... всички го хвалят като супер-секси, абсурдно красив и какви ли не суперлативи (не само феновете, но само като прочетеш епитетите от онлайн списания и госип сайтове от снимките в Ню Йорк)... и изведнъж той е най-красивия мъж на планетата (и Марс, и Юпитер, както се шегуват от Робсесдпатинсън.. Laughing)

... ситуацията е малко: "Абе тоя/тая го познавам отнякъде?" и после се сещах кой е? Така че, ако няма навалица около него като нищо ще се чудя дали не е някое старо гажде  Wink.
Mr. Green Laughing Laughing искаме снимки на стари гаждета!!! да видим приликата с Роб, щом може като нищо да ги объркаш...!!!

# 362
Дневен Бюлетин
Новини :
Снимки на Роб при снимането на Remember me
тук И пак Роб виж черно-бели снимки на Роб в Ню Йорк.
Снимките са от Remember mе виж всички
Кой показва среден пръст на Роб?
виж тук

Видео на Роб,снимащ в Ню Йорк тук
Снимки на Майкъл Шийн на летището в Л А
виж
Ashley Greene and Adrian Grenier виж повече тук
100 Monkeys  пеят с Джаксън
виж тук
Клипче на Питър относно баса виж

Статия на Twilight Examiner  за Cam Gigandet тук
Официалната книга на Стефани по сагата
тук

Майкъл Шийн ще играе лошият в Бонд филм прочети
Видео от Берлин,вижте знамената  Sunglasses тук

Тwilight има 12 номинации на   Teen Choice Awards 2009 виж

Звездите от Новолуние са заснели специално поздравително видео към италианските си фенове.Повече от 6000 фенове са чакали на горещото италианско слънце да видят звездите,а не са успели.Видеото ще се излъчва по кината преди филма My Best Friend’s Girl с Kate Hudson на 19 юни.
Интервюта :
Интервю с Джаксън
тук
Интервю с Питър виж

Еvan Rachel Wood говори за ролята си в  True Blood и за кой би спечелил битката-вампирите от True Blood  или тези от Зрач виж тук
Интервю с Ашли тук
Интервю с Тейлър на наградите на CFDA  тук
 Интересно :
Нов трейлър на Little Ashes  виж
Видео от Little Ashes тук
Предишните бюлетини тук

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 16:11 от Christabel

# 363
Мен Алис не ме дразни.
1-во тя не помни нищо от човешкия си живот. Нормално е да увлича по дрехи по купони.
2-ро какво за Поршето да не забравяме че Едуард щеше да крие Астан мартина си от Розали . Те явно така действат ако се ядосват ти трошат кола ако са ти благодарни ти подаряват кола  Mr. Green
3-то трябва да е манипулаторка как иначе ще съумява да наглася бъдещето за да е най - доброто за семейството. А за Емет всички го базикаха заради манията да побеждава . Даже Едуард знаете ... накара знаем кой да го победи докъто е по силен от него  Mr. Green това е закачка ... не е манипулация.
4-то за парите ами вие ако имахте нейната способност нямаше ли да се възползвате. При положение че като отидете на ново място почвате от гимназията няма как да се работи и т.н.

# 364
Не сравнявам нейната слава с неговата въобще, но в Англия жълтите вестници обръщат внимание на всеки "леко известен човек", така че те са имали някаква представа какво да очакват. Е вярно, че е трябвало да умножат представите си по 10000 за да получат истинската картинка. Аз отскоро съм обзета от Роб манията, мисля си, че когато филма е излязъл е било просто страшно, колкото и да си подготвен мисля, че преживяването е страховито.
А сега за старите гаджета - както баба ми казва: "Гладна кокошка просо сънува", та и аз така....
WomanitKa, аз и без нейната сспособност да виждам какво се случва на пазарите, само дрехи и харчене са ми в главата, така че ако бях Aлис, само гледайте!

# 365
Кристабел, мерси за бюлетина  bouquet

Веси, това за кокошката и просото не го разбрах (израза го знам, контекста ми се губи) Grinning
на мен ми се струва, че положението с Роб сега е по-зле от излизането на филма... сега сме 100 пъти повече фенове, всеки има чувството, че го познава, някои искат да се издокарат със снимка и разказ на някой блог...и затова преследването на Роб е много по-голямо и агресивно... Rolling Eyes

# 366
Привет Hug
Много интересен бюлетин днес Hug
staro-novo и въпросите са ти перфектни Wink
1.Ако видех Робърт,как щях да реагирам..и аз не знам,обикновенно действам на момента,според интуицията си.Но определено поведението ми щеше да е различно в зависимост къде точно го срешнах.Ако е на улицата,ограден от бодигардове и фенове,едва ли ще направя нещо повече освен да го погледна.Но виж,ако е в заведение или на малко по спокойно място,със сигурност щях да се приближа Laughing
2 Алис ми е любимка,манипулаторка или не,тя го прави с най-добри чувства.Бих искала да съм на нейното място.Очарова ме с ентусиазма си и оптимистичното си поведение.Харесвам такива хора Laughing

Колкото до старите гаджете,ей наистина имах едно много си приличат с Робърт,беше ми голяма тръпка,но никога не достигнахме до дълбоки взаомоотношения( той ми казваше,че съм наи-мистериозното момиче,което е срещал),бяхме от различни градове и се виждахме веднъж седмично,накрая замина в университет в София,аз останах във Варна и така...разтоянието си каза думата.Но винаги като се сетя за него ми става топло под лъжичката LaughingЖалко,че не съм запазила някоя снимка.

# 367
Ами, в смисъл, че ми се ще старите ми гаджета да изглеждат като РОб, но ако поне един изглеждаше така, нямаше да ми е старо гадже, а все още актуално...Абе днес май не ми е ден откъм писане, за сега само ще чета  Rolling Eyes

# 368
  • София, България
Christabel,  Hug
чуден бюлетин  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 369
Снимките на Роб посинен са много гадни  Shocked Добра работа на гримьорите, определено.

# 370
Снимките на Роб посинен са много гадни  Shocked Добра работа на гримьорите, определено.

да, дето една блогърка написа, по-добре от Здрач (или гримьорите от Здрач могат да се научат, или нещо такова)

явно образът му ще е някакъв trouble-maker... щом момичетата ще му показват среден пръст на улицата или ще е посинен, като че ли се е бил с някого... ще научим скоро като почнат да промотират филма и да ни дразнят кога чак ще излезе (и ако ни кажат, че ще има любовни сцени между него и Емили, дето той е поне гол до кръста...считай, че оттече.... Laughing)

# 371
  • Враца
(и ако ни кажат, че ще има любовни сцени между него и Емили, дето той е поне гол до кръста...считай, че оттече.... Laughing)
Това отдавна изтече като инфо. Какво ще видим от Роб в RM:
Цитат
* scruffy regular Rob
    * WET Rob
    * Rob shirtless a few times *wink*
    * Sex scenes that are more implied than graphic, if done well, they will be stunning
    * Rob smoking a lot
    * Rob saying Fuck a lot
    * Rob in a fight scene
    * Tender Rob
    * Funny Rob
    * Pissed off Rob

# 372
Точно на снимките с грима го смятам за много чаровен. Heart Eyes Очевидно снимат сцена и той омагьосва нещо героинята на Емили.  Wink Remember me ще включва и секс сцени, така че може би ще видим доста shirtless Rob. Бтв, отдавна изтече сценария на филма, та вече се знае напълно какви са героите на всички във филма. Героят на Роб мисля, че е наранен покрай трагедиите в семейството му и неприятностите, които си навлича, преодолявайки ги... Peace

на мен ми се струва, че положението с Роб сега е по-зле от излизането на филма... сега сме 100 пъти повече фенове, всеки има чувството, че го познава, някои искат да се издокарат със снимка и разказ на някой блог...и затова преследването на Роб е много по-голямо и агресивно... Rolling Eyes

Не съм много съгласна, че феновете са повече - повече са. Но голяма част от феновете му се радват отдалече и имат уважение към личното ме пространство. Дори от вчера се появи разказ на момиче от Нюйорския университет, където снимат, която е чакала асансьор с него, помолила го е мило за снимка, той й се е усмихнал и са се снимали, той я е попитал дали учи там и тя е казала, че дори сега влиза в час. А също и че на влизане се е чудила защо е тази шумотевица отвън... Посмели са се на хаоса. Така че има и хора, които не го преследват и достигат до него, не висейки по цял ден и обмисляйки пъклени планове как да го награбят...

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 15:32 от Sensoria

# 373
Но голяма част от феновете му се радват отдалече и имат уважение към личното ме пространство. Дори от вчера се появи разказ на момиче от Нюйорския университет, където снимат, която е чакала асансьор с него, помолила го е мило за снимка, той й се е усмихнал и са се снимали, той я е попитал дали учи там и тя е казала, че дори сега влиза в час. А също и че на влизане се е чудила защо е тази шумотевица отвън... Посмели са се на хаоса. Така че има и хора, които не го преследват и достигат до него, не висейки по цял ден и обмисляйки пъклени планове как да го награбят...
Бих реагирала точно така. Ако по някакви невероятни стечения на обстоятелствата имам тази възможност ще се усмихна, ще помоля да се снимаме и това е. Дори не съм сигурна дали бих споделила в интернет-пространството за тази среща или пък самата снимка  Peace

# 374
Аз не знам как ще реагирам ако видя Роб , но определено няма да му се нахвъля или да се развикам като луда !   Mr. Green
Абе аз да го видя , пак тогава ще  му мисля !  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт