Twilight the series / Здрач сагата: тема 18

• 22 844
  • 459
  •   1
Отговори
# 255
Леле, колко много сте изписали за 2 дена Simple Smile След малко се връщам да чета, дано да успея преди да започне нова тема Simple Smile
За протокола - гласувах за Емет и Едуард. Емет ми е адски симпатичен, струва ми се, че с него всичко е лесно, приятно, като на шега. За Едуард - освен нездравата симпатия  Embarassed винаги съм предпочитала да ми е по-студено, отколкото топло Simple Smile

А сега нещо интересно - в събота ходих на автомобилното изложение в IEC и видях един младеж, който имаше прическа 1:1 с тази на Робърт Simple Smile Стана ми много смешно, защото съм сигурна, че този младеж до скоро със сигурност не е бил с такава прическа. Явно се надява някоя пияна мадама в някоя тъмна дискотека да се припознае  hahaha

# 256
Аз искам само да се намесТя по темата за Спойлер Зазоряване роклята на Бела, защото аз още докато четох за пръв път последната книга и ми беше в главата-не, че ще мога да ви я обясня, но за мен е една съвсем обикновена, дълга, сатенена бяла(отиваща съвсем леко към сиво) рокля по нея(Бела де). Без никакви фльонги, дантелки, камъчета и прочее. Както и да е, в главата ми е невероятна. ●๋: KatRin ●๋, ти хубаво викаш, че Алис има добър вкус, но дали той ще съвпада с вкуса на стилистите, това е въпроса.......нищо чудно в единия край роклята да е вързана на възел  Mr. Green Край.

Спойлер Зазоряване Аз си я представям много ретро - фина дантела и може би тук-там перли, много нежна и женствена. Може би в шампанско или нещо кремаво, а не класическо бяло. Най-вероятно ръчна изработка и естествено невероятно красива. Край

Не разбирам защо не харесвате стилистите във филма?  Thinking На мен ми допадат нещата, които носят актьорите в Здрач.  Heart Eyes Все пак действието се развива в малко градче, съвсем нормално е да не носят Армани, Долче и Габана и т.н. Пък и вампирите нали са под прикритие  Peace То самият гардероб към Здрач е от масови вериги - дрешките са по 10-20 долара... В статия от EW съм го чела. Някой от нещата са купувани от Портланд, където е сниман филма за да има достоверност, други са от личния гардероб на режисьорката, има само 2-3 неща, които са правени по поръчка. От тях е сакото на Едуард и то е доста скъпо, водят го едва ли не висша мода. Wink

За комбинацията - кецове и рокля съм съгласна, че не става, ама заради това съчетание не мисля, че трябва да се казва, че стилистите не стават Whistling

# 257
Привет.
Успях да прочета най-накрая и аз писанията на Уоманитка Wink Много добре си отразила чувствата на Едуард,направила си го да изглежда още по-съвършен Heart Eyes.Но и аз мисля,че едва ли толкова рано намира сили да се бори с инстинкта.Но добре си го измислила,това редуване на чувства би могло да помогне Wink Според мен той е ужасно песимистичен,бих искала да е такъв какъвто си го описала ти,много повече ми допада като образ.Но, ако всичко беше толкова лесно още от начало,нямаше да има и продължение,нали така Laughing

На мен въпросното сиво сако на Едуард от Здрач ми е адски любимо,направи ми голямо впечатление като го видях за първи път,тогава си помислих,колко добре му стой на актьора Wink

# 258
На мен гардероба на артистите в Здрач ми харесва , само не ми харесва сивото сако на Едуард , може да е много стилно , дизайнерско и скъпо , но на мен не ми харесва !  Rolling Eyes Все пак се води , че е на 17 години Едуард и не мисля , че едно момче на 17 ще облече такова сако , но това си е мое мнение де !  Peace

Спойлер Зазоряване Аз си я представям много ретро - фина дантела и може би тук-там перли, много нежна и женствена. Може би в шампанско или нещо кремаво, а не класическо бяло. Най-вероятно ръчна изработка и естествено невероятно красива. Край

Да и аз така си я представям , ама като пуснат филма , ще я видим !  Peace

Последна редакция: пн, 15 юни 2009, 14:53 от ●๋: KatRin ●๋:

# 259
Розали например е с много яки обувки когато Бела им отива на гости. И колието ми хареса. Това ли е между другото герба на сем. Калън или си е просто колие?

# 260
Розали например е с много яки обувки когато Бела им отива на гости. И колието ми хареса. Това ли е между другото герба на сем. Калън или си е просто колие?

Да това е знака на Кълън , всеки член от семейството го носи . Едуард , Емет и Джаспър носят гривни , Алис и Розали колиета , Карълайл пръстен , а за Есме незам !  Peace

# 261
На мен гардероба на артистите в Здрач ми харесва , само не ми харесва сивото сако на Едуард , може да е много стилно , дизайнерско и скъпо , но на мен не ми харесва !  Rolling Eyes Все пак се води , че е на 17 години Едуард и не мисля , че едно момче на 17 ще облече такова сако , но това си е мое мнение де !  Peace

Сакото го обожавам, пък и Едуард все пак не е обикновен тийн, та да не го облече... Той си е такъв спретнат винаги. Аз този модел с него го свързвам, страхотно е Heart Eyes

Розали например е с много яки обувки когато Бела им отива на гости.

Тя е с тези обувки в целия филм... Имам чувство, че точно от обувки са пестили. Май само Едуард и Бела имат по няколко чифта. Иначе Кълън са с едни и същи обувки през целия филм. Алис има много сладки пантофки. Джаспър е с едни леко каубойски боти Crazy Изключение е само бейзболната сцена естествено  Peace

# 262
Привет.
Успях да прочета най-накрая и аз писанията на Уоманитка Wink Много добре си отразила чувствата на Едуард,направила си го да изглежда още по-съвършен Heart Eyes.Но и аз мисля,че едва ли толкова рано намира сили да се бори с инстинкта.Но добре си го измислила,това редуване на чувства би могло да помогне Wink Според мен той е ужасно песимистичен,бих искала да е такъв какъвто си го описала ти,много повече ми допада като образ.Но, ако всичко беше толкова лесно още от начало,нямаше да има и продължение,нали така Laughing

Това ми оставя като чуство "Здрач" докато го 4ета. А и спокойно още не е разбрал че имат гости брата на Джаспар Wink

# 263
  • Варна
Лично не виждам гардероб в Здрач. Едуард със синята риза и въпросното сако през целия филм. Бела смени няколко блузки поне, тя по ми се връзва за тийн. Ама той?! Дори тинейджър би си сменил ризката няколко пъти. Да не говорим, че в книгата е като ходещ манекен  Mr. Green.  На мен ми хареса когато я покани да се видя със семейството, със синьото яке. Много беше сладък, че един такъв понесен на крилете на любовта.

# 264

Това сме пропуснали днес Embarassed Елизабет Рийзър става на 34г. днес...
Happy Birthday newsm59

# 265
"Та, хайде...дайте мнение по цялата сцена в къщата на Чарли и как според вас се е чувствал Едуард (освен щастлив... щото с тази част Уоманитка ще се справи- но с нея все спорим за притесненията, слабостите и черногледството му)"
Така след като си преговорих Mind over matter цялата сцена ми става още по-любима защото:
1. съдържа едни от най-красивите описания/обяснения в любов / ах това за сънуването..../
2. е изпълнена с онова чисто любопитство по отношение на обекта на твоята любов - задаваш въпроси, чийто отговори не биха ти харесали, но трябва да ги знаеш /за връзка между Едуард и Розали/ и искаш да знаеш всичко
3. цялото напрежение от невъзможността да преминат на следващата фаза от физическата им връзка, но това ги прави само по-близки.
В тези моменти, Едуард губи онзи всепоглъщаш самоконтрол / е не докрай/, но все пак е най-близо до онзи тийн, който е бил през 1901. Знайки своите физ.възможности, винаги ще има притеснения да не нарани Бела, никога няма да може да стигне докрая, а както ства ясно и за двамата любов и страст са едно и също. СПОЙЛЕР ЗАЗОРЯВАНЕ е като знаем нещата се променят тук и всичките им усилия се изплащат с най-голямото им съкровище. КРАЙ
Как се е чувствал - объркан, сбъскващ се с непознати чувства, прекалено сензитивен към всяка промяна в Бела, в къщата, и най-вече щастлив.

# 266
Така след като си преговорих Mind over matter цялата сцена ми става още по-любима защото:
1. съдържа едни от най-красивите описания/обяснения в любов / ах това за сънуването..../
2. е изпълнена с онова чисто любопитство по отношение на обекта на твоята любов - задаваш въпроси, чийто отговори не биха ти харесали, но трябва да ги знаеш /за връзка между Едуард и Розали/ и искаш да знаеш всичко
3. цялото напрежение от невъзможността да преминат на следващата фаза от физическата им връзка, но това ги прави само по-близки.
В тези моменти, Едуард губи онзи всепоглъщаш самоконтрол / е не докрай/, но все пак е най-близо до онзи тийн, който е бил през 1901. Знайки своите физ.възможности, винаги ще има притеснения да не нарани Бела, никога няма да може да стигне докрая, а както ства ясно и за двамата любов и страст са едно и също. СПОЙЛЕР ЗАЗОРЯВАНЕ е като знаем нещата се променят тук и всичките им усилия се изплащат с най-голямото им съкровище. КРАЙ
Как се е чувствал - объркан, сбъскващ се с непознати чувства, прекалено сензитивен към всяка промяна в Бела, в къщата, и най-вече щастлив.

veselinka Ти виждаш ли разлика от Едуард преди и Едуард след полянката в "Здрач" ? В смисъл виждаш ли някаква промяна в него и в каква насока , взел ли е някакво решение усещаш ли някаква облекченост в него. Някаква жизнерадостност която до тогава я нямаше ?

# 267
Момичета, излязоха снимки на Роб от снимачния процес на новия му филм буквално преди 10 минути! Hug

Ексклузивно: Първи снимки от снимачната площадка на Remember me!!!

# 268
  • Toronto
Супер са! Благодаря, Sensoria!  bouquet

# 269
Не, не ми харесва на снимачната площадка. На някои от снимките има едни развлечени пози и маниери...  Cry А те май само репетират/оглеждат обстановката...и той е прекалено отпуснат, даже не му отива

Тук е по-хубав- по улиците на Ню Йорк

На Robertpattinsonwho.com има още снимки и казват, че ще качат още...

Последна редакция: пн, 15 юни 2009, 18:22 от staro-novo

Общи условия

Активация на акаунт