ЮЛЧЕ пляска със ръчички,че ще духа първите свещички!(тема 110)

• 10 569
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Джули, мерси много. За пореден път ми помагаш с ценна информация!  Hug Надявам се да няма проблем за отпуските и да си прекарате страхотна лятна ваканция!

Белинда, горкичкия Бобо  Hug Дано му мине по-бързо, изтормози се милото!

# 166
Лучия, съболезнования!

Белинда, скоро да минава, каквото и да е!

Не знам вашите деца как са с двигателните умения, но този моят Сами е неудържим. Иска само да ходи, държи се с едната ръка, вече стои и прав стабилно, но страстта му е катерене на стъпала. Днес измъчил майка ми до 4-я етаж и още искал нагоре. Също така се набира на катерушки. Равновесието в природата е спазено. С Момо такива емоции нямахме. Не мисля какво ме чака като проходи ooooh!

# 167
Лучия, моите съболезнования.

Рапунцел, мерси сега ще ги погледна.

Пак много болни бебета. стискам палци всички да се оправят скоро и мама и тате да ги водят на моренце, планина , и разни так хубави места.

Тука е страхотно, времето е чудно, хотела е добър, храната е ок...какво повече му трябва на човек.

после пак ще пиша, че ми пада батерията

# 168
Лучия, приеми и моите съболезнования!

Пак много болни, то и нашето е от тях... но скорошно оздравяване на всички Hug

# 169
  • Варна
Лучия и моите съболезнования.

Sela_wi блазе ви. Много хубаво да си изкарате.

Снимките от срещата много хубави са станали Wink Ама то и моделите ни са хубави.

Вчера Вики се криви на кухнята за пред хората, а днес всичко си омете. Голяма маймуна ми е.

А баща й тука ми е спретнал една огромна бисквитена торта. Ужас. Ми как да пазиш диета. Срамота. Embarassed
Хайде хубав ден ние пак изчезваме Laughing

# 170
http://july2008.multiply.com/photos/album/146/146#84
малииии кукличка  Heart Eyes всички бебоци са сладурести та дрънкат  Wink
Лучия  Tired Hug
Села-ви завиждам за морето абсолютно неблагородно  Mr. Green

преди малко видях че са ни избили двата горни зъба наведнъж  Crazy + втори десен горен от преди 2 дена....знаех си аз че ще избият всички наведнъж....

# 171
# 172
Привет, ние снощи се прибрахме, но днес имах работа, водих Анна на консултация и слава Богу най-после, след 3 месеца некачване е качила 500 гр. Не съм й променяла режима, все същото си яде. Малко увеличих количеството, но преди това тя не искаше да яде. Има зачервено гърло, горкото Tired И мен ме боли гърло.
Миналата ми седмица беше страхотна, с малки изключения, също така много се радвам, че се запознах с варненки Heart Eyes Пак ще се видим, да знаете Grinning  Сега ще кача снимки.
Сватбата мина горе долу добре, то по-скоро беше официална вечеря, започнала от обяд и така.

Joy Joy Joy

# 173
  • Sofia

Олеле, ще падна Joy Joy Joy
Сисони нали не се обиждаш, че ще се посмеем Wink

# 174
  • Варна
Оле, хванала си страшно смешен момент. Направо се заляхме от смях вкъщи.
Сисони, много ти е сладка малката. Hug

# 175
 Joy как искаш да качва детето ,ми то му се спи,не му се яде  Heart Eyes

Дуци,чакаме снимките  Party

# 176
  • София
Хахахахаа, това малкото ми напълни душата Joy

# 177
Спокойно на никого няма да се сърдя. Смейте се, то си е смешно, но Олето не можа да снима повече от смях. Нека да ви позабавляваме малко. Тя Никол има толкова странни изпълнения / не само за такъв тип заспиване/ ама немога да ви покажа всичко, че клипчетата ми са много големи. Веселете се няма проблем. Как да се сърдя като и на мен ми е смешна

# 178
Ето снимките от срещата, от тази до края са мои. Обаче аз една снимка нямам с вас cry
http://july2008.multiply.com/photos/album/146#104

Ето и малко от сватбата:

# 179
Ето снимките от срещата, от тази до края са мои. Обаче аз една снимка нямам с вас cry
http://july2008.multiply.com/photos/album/146#104

Аз пък даже се радвам, че мен ме няма. Затова пък Симона си има цяла фотосесия. Мерси Дуци и Таня, отивам да ги свалям.  Heart Eyes

Стана ми малко гузно обаче, че само мойто дете всички снимки са му винаги от количката. Ще кажат хората, че все вързана стои.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт