ЮЛЧЕ пляска със ръчички,че ще духа първите свещички!(тема 110)

• 10 537
  • 288
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Ми по-добре сякаш, ама знам ли Rolling Eyes Температура няма, свежарка е, но хремата му се промени - не тече напред като преди, а към гърлото и го кара на кашлица Confused Ще стане ясно...Благодаря ти, че ни мислиш Hug

Чета ви, тука съм, ама нещо не ми се пише Confused Вече залитам от умора, буквално, вие ми се свят Confused

Щом кашля е добре, значи минава хремата  Rolling Eyes Ама още поне 5 дни ................ Rolling Eyes
Сетих се като каза който е имал контакт с Ники на Трявна....еми те с Дени постоянно се "прегръщаха", а на Дени даже му течеше носа след пътя.Изглежда съм го простудила и е бил благоприятен гостоприемник за вируси, ама чук-чук, нищо му няма  Thinking Мисля, че не е било заразно или не сте били в този етап. Peace

Рапунцел, ти ли каза, че се притесняваш, че Ивето не иска да ходи newsm78
Не съм забравила за списака, до утре ще гледам да го драсна Hug

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 00:12 от ketito

# 286
Аелия, кой ви е виновен, че ги сгодихте на тая невръстна възраст? Аз само да кажа нещо и все нечия снаха съм закачила.  Laughing

Преди съм се ядосвала на забравени празници, на неказани думи, на некупени подаръци.. Сега поумнях и напомням, искам и си купувам. Взела съм си средностатистически мъж, който не ми чете мислите, не помни даже рожденните дни на децата и идея си няма какъв парфюм харесвам. За сметка на това ме обича и ме уважава, което ми се струва доста по-важно. Ама стереотипите от романтичните филми ни правят много лоши шеги.  Naughty

# 287
Десита, честито прохождане на Дани Simple Smile!
ketito, да, аз бях писала, че се притеснявам, че Ивето не иска да прави стъпки, но днес за първи път започна  Simple Smile . Чудя се дали има някакви упражнения, с които да я стимулирам по някакъв начин?

# 288

Общи условия

Активация на акаунт