ЮЛЧЕ пляска със ръчички,че ще духа първите свещички!(тема 110)

• 10 530
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте!  HugРазгледах много хубави снимки!
Честита годинка на мъниците! bdbaloni Tada newsm38
Мамаиви, честити ходещи крачета!
Роси, страхотно кръщене сте спретнали!  Peace И на нас ни предстои, но не знаем още нито, как, къде, кога? ooooh!
Дещо, поканата е супер! Peace
И Емо от понеделник е на кухня. Не съм му давала прясно и кисело мляко, яйце въведох. Давам му и белени праскови и банани, много му харесват.
Някой може ли да ми каже поръчвал ли е от торти Росита и доволен ли е? Praynig Praynig Praynig Спешно! Рових  в темата, но много противоречиви мнения. А и пищялко не ме оставя, като види, че тръгвам към компютъра, почва да реве. Харесала съм една торта Гарфийлд. Ако знаете мейла им, че този, който е в сайта е грешен.  Praynig

# 256
  • София
аз не харесвам нищо на Росита  Rolling Eyes

# 257
  • София
Ми по-добре сякаш, ама знам ли Rolling Eyes Температура няма, свежарка е, но хремата му се промени - не тече напред като преди, а към гърлото и го кара на кашлица Confused Ще стане ясно...Благодаря ти, че ни мислиш Hug

Чета ви, тука съм, ама нещо не ми се пише Confused Вече залитам от умора, буквално, вие ми се свят Confused

# 258
Момичета, моето дете реши да ми направи подарък за вчерашния празник, който имахме с мъжа ми /годишнина от сватбата ни/, тъй като милия ми съпруг не благоволи да ми поднесе дори и едно цвете, за което съм му страшно обидена  #Cussing out. Обаче сладкото ми детенце ме изненада с прохождане.  Heart Eyes Вече си имаме краченца.  bowuu newsm44 newsm68

Страшно се радвам и обидата ми остана на заден план. Само че не мога да го разбера. Знам, че работи до късно и няма време за покупки пък е и невероятно изморен след това, знам, че не сме никак добре от към финанси, но аз никога не съм му искала материални неща. Щеше да бъде достатъчно да ми купи сладолед например или плодове - знае, че ги обичам. Просто един жест. С триста зора го накарах да ме изведе на разходка около квартала на родителите му /там спахме/. Знам, че и аз не бях подготвена, но поне бях решила да се понаглася по-секси от обикновено и въпреки наличието на менструация той си получи своето удоволствие..... #Cussing out Не е честно.....
Оплаках ви се....

Празничните изненади му куцат много.... За тези неща разчита на мен. А той е човек с невероятно въображение... Не го разбирам. Тъпият живот така ни смачка, че останахме без всякакво настроение за тези неща.... #2gunfire

Сега да поздравя рождениците  newsm59  party023 nbirthday newsm67 Да са живи и здрави!

Страшно хубави снимки видях.

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 20:58 от Desita Dimova

# 259
Четито прохождане и на Десита .
Всички болни вече да оздравяват, ми то лятото дойде, ако сега не сие отървем от сополите, кога?
Благодаря на всички, дето са  съпреживели с мен екшъна с Пирогов. Внимавайте с това пъхане в уста, става за секунди просто!  Лепилото беше намазано на стола (падаха му краката понеже), аз седях на стола, тя отдолу нещо попипваше и шаваше и в един момент вече си беше напъхала пръста в устата и облизала.
Тръгнали са поне 3 зъба да избиват едновременно, много е неспокойна, кисела... Хваща се, изправя се, сяда сама, ходи покрай неподвижна опора. От 1-2 дни като я извеждам на каишките в градинката прави по някоя крачка сама, аз държа отзад само за всеки случай, но още сме далеч от истината.
Тони барабони, и аз като колегите съм изненадана, че още е жив. С това прогнозата не става кой знае колко по-хубава, обаче. Стволът е с площ на 5 ст. монета и оттам минава всичко надолу и нагоре като пътища, важни вегетативни центрове и няма празно място, всичко, до последната част на милиметъра е важна и действаща зона. Възможно най-лошия вариант. Но всеки си е с неговия късмет, може пък и чудеса да стават, дано.
Аелия, вярно много деца наведнъж на кръщенето, би ми било неприятно толкова много.
Джули к, ще чакам да кажеш повече как е минало.
Пътуваме може би в събота, последното уточнение утре сутринта.

# 260
честито на днешните рожденици  newsm67
Десита,честити ви краченца  Hug
Белинда,да се оправяш вече Hug
Кети,днес много си подранила с писането  Mr. Green

# 261
Десита, не се ядосвай, душко. Такива са мъжете.
Ще гледам тоя моя в подписа да го възпитам другояче, ама гена си е ген Clown

Ра, лек път и ще те чакаме на есен с песен Mr. Green

# 262
Десита, честити краченца! Мъжете да не ги коментираме, че темите ще тръгнат скорострелно. Но вие поне отскоро сте женени, би трябвало да помни такива дати.

Сами напредва с краченето, днес ме заведе до външната врата и тропа по нея - да го извеждам. Няма глупави хора Mr. Green

# 263
Десита, честити краченца! Мъжете да не ги коментираме, че темите ще тръгнат скорострелно. Но вие поне отскоро сте женени, би трябвало да помни такива дати.

Сами напредва с краченето, днес ме заведе до външната врата и тропа по нея - да го извеждам. Няма глупави хора Mr. Green

Дени, не че не помни. Много добре знае коя дата е. Женени сме от две години, но сме заедно от 8 и половина и това не е оправдание. А, и както казах по-горе аз не искам невероятно скъпи подараци, а някакъв жест, мила дума... Това ми е достатъчно, колкото и странно да звучи. Но не би...

Сега обаче се замислих, че вероятно грешката е в мен, защото досега за тези години наистина не съм поискала нещо голямо и материялно, а може да е трябвало, за да му дойде акъл в главата... newsm78

Другото, което ме дразни в моя мъж: Всички доходи /заплати, извънреден труд, дебитни карти с кодовете/ ги държа аз. Той е този, който ми иска пари ако ги е свършил. Това хубаво, ама като му кажа хайде сега ми купи това или онова и той казва: Знаеш къде са парите вземи си го сама!  ooooh! То ако беше там въпроса нямаше да го карам. Нали целта е да ме накара да се почувствам жена.  Crossing Arms

# 264
Десита, честити крачета, той малкия мъж е отсрамил големия  Hug

Ние вече се върнахме от приспивната разходка, направо ми е чудно как толкова рано.

Нормално ли е детето ми да плаче всеки ден? Знам, че я мъчат зъби, знам, че развалихме режима със спането и кой знае още какво не правим като хората или просто я тормози нещо, което незнаем и се чудя дали не плаче прекалено много и какви мерки трябва да се вземат. Страх ме е да не се травмира нещо знам ли? Да уточня, че плаче главно вечер.

Христуш, как е Ивето?

# 265
Честити ходещи сладури! Браво!  smile3539  smile3501
Дуци, това ме разби със сандалите  Shocked Каква простотия ooooh!, а и очевидно хотела не държи достатъчно на облужването #2gunfire И Сами тръгва на кухня от понеделник без да съм въвела прясно мляко и яйца. Ще гледам да внимавам и постепенно да опитва новите неща, но си иска манджичка детето. Не мога повече да го залъгвам с разни пюрета Confused
Дони, вие нещо да не ми сваляте снахата, а? newsm66 Laughing
Деска, много добре те разбирам  Hug Просто някои мъже са такива, нямат навика да правят елементарни жестове и изненади Tired А и ежедневието наистина е трудно. Дано скоро се подобрят нещата, а ти гледай по-важните неща в него междувременно, за да не ти става мъчно.  hug
ДеЩо, поканата е невероятна! Направо ми останаха очите и сега ще трябва да си блъскам и моята глава да направя някакво блеедо подобие. Crossing Arms
Оле, абе сигурно от умора плаче детето. Недей така да се вкарваш във филми. Зверилий ако го видиш какво е чудовище като е уморен ooooh!
Наде, аз ако знаех че ще е такава лудница никога нямаше да отидем в този манастир  Naughty Ако можех да повторя бих го кръстила в нашата църква при отец Иван. Той е много добър свещеник, има вяра и е добър човек. Плюс това е супер удобно, близо и със сигурност много по-спокойно. После сядате на почерпка във Friends и със сигурност ще сте много доволни.  Party
Ра, приятно лято ви желая, без притеснения от никакъв характер и разбирателство с родителите  Peace

Аз съм пълен парцал - болна, безкрайно уморена и със зверско главоболие  Tired Не знам енергията ли ми свърши, обаче имам чувството че ако не успея да си почина, ще умра Cry Вчера бях при личната и тя ми каза ако не се оправя до 3 дни да пия антибиотик.  Sad Посред лято болна и то за втори път. Такова чудо не ми се е случвало никога.

# 266
  • София
Тези деца в тази възраст наистина се променят с часове  Simple Smile. Дея става все по-интересна с всеки ден. Стария й номер е като я сложа да легне да спи, тя да стане и да обикаля около леглото и аз като вляза да й се "скарам" тя да ми се хили насреща. Или като лази и стигне до уредбите и аз й кажа "не" и тя ме поглежда хитро и пак се хили и казва "да" и на мен понеже ми е много смешно така и повтарям многократно "не" и тя отговаря с "да". Спомням си, че и Билянка правеше този номер. Някой път пък повтаря след мен. Вече си подаваме топка съвсем съзнателно и може да се играе с нея, като с голямо детенце  Heart Eyes Сестра й е много доволна от всичко това  Simple Smile Естественно има и безброй други неща.
Иначе аз съвсем от скоро я водя за ръчички да ходи, защото исках първо да я почуствам, че е готова за това, като почне да си обикаля стабилно кошарката за игра и леглото. Вкъщи й е любимо да щъка насам-натам, но по-скоро сама си се придържа и придвижва насам натам. От скоро лази много в стандартната поза за лазене, а преди това го правеше като пехотинец, а аз си мислех, че направо ще проходи, като кака си. А заспиването й става в супер поза напоследък - ляга по корем, надига се с дупе, като за "старт" и така заспива с дупето нагоре  Heart Eyes

Кали, благодаря за съвета за Тасос. Честно казано от вчера пак се върнахме на вариант Тасос, но още чакаме едни оферти и тогава ще решим  Simple Smile Вие къде в Тасос отсядате?

Бързо оздравяване на всички болни  Hug

Деси  Hug

# 267
Desita   Hug ako  се върнеш назад в темите , ще видиш , че на 17 .02 и аз се оплаквах като теб от същото  Twisted Evil. Какви са такива за някои неща не мога да разбера.............ако датата  е рожден ден на приятел няма да я забрави ..............но първата и втората годишнина що да не ги пропусне (само че при нас годеж-сватба няма), а сме заедно от 11год.

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 22:41 от iucka

# 268
Десита, Юцка, свиквайте, мили Wink Знам, че не бива, но примирението побеждава горчивината. Все някога....

# 269
  • София
Десита, Юцка, свиквайте, мили Wink Знам, че не бива, но примирението побеждава горчивината. Все някога....

Ох, това наистина звучи тъжно, но май си е самата истина ...уви.

Общи условия

Активация на акаунт