ЮЛЧЕ пляска със ръчички,че ще духа първите свещички!(тема 110)

• 10 527
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Здравейте мамита.
Дони, Боян определено има музикален талант. Много професионална стойка на пианото Laughing

Честити ходещи крачета на мама Иви.

Аелиа, страхотно кръщене. Много ми хареса обстановката.

Честито на рождениците! Да са ни живи и здрави!

Чакам Вики да се наспи и отиваме на консултация. После ще се отчета.

# 241
Честита първа годинка на малките рожденици   nbirthday :
Успях да разгледам снимките от срещата във Варна и от кръщенето на малкия хубавец на Аелия - всички бебета са много пораснали и ужасно сладички Heart Eyes

# 242
  • София
Аелия, наистина много си отслабнала  Flutter Обаче голяма лудница наистина  Simple Smile

Боян, наистина му идва много отвътре това със свиренето - все едно цял живот на пиано е свирел  Heart Eyes

Ели, гледам, че и ти се появяваш в темата за Гърция  Simple Smile Нещо конкретно имаш ли предвид. Ние сме в чуденка все още обаче днес вечерта трябва да решавама вече. Александра Бийч на Тасос беше първоначалното ни намерение, а сега по-скоро е Касандра Палас или Портес Палас на Халкидики. Някой ако има преки впечатления, нека ги сподели  Peace

# 243
Честито на рождениците!
Успях да видя и клипчета и снимки от кръщенета, сватби и тн - чудни!

Вижте каква покана спретна мъжа ми за РД-то на Яна, едното е отпред, другото отзад  Grinning

http://images.deshtovidi.multiply.com/image/1/photos/1/1200x1200 … amp;nmid=60963430

http://images.deshtovidi.multiply.com/image/1/photos/1/1200x1200 … amp;nmid=60963430

Разпечатано изглежда много яко!

# 244
  • Варна
Купих подарък на Дидка бандитка: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=310146962 … ms=tab%3DWatching
Остана и да дойде. Който е ползвал може да каже дали е добро Simple Smile

Честити рожденници. Да са здравички и засмени!

Дони, страшен пианист Simple Smile

ДеЩо, много оригинална покана :–)

# 245
ДеЩо, не знам с кой акъл я пускаш тая прекрасна покана, като сега всички ще гракнем, че искаме такива Mr. Green
Или поне аз hahaha

Ели, изобщо да не ми ги бяха връщали. Тамън ги бях позабравила и сега като ги видях пак се вкиснах, приличат на куче с подкастрени уши cry Мъжът ми вика да не ги обувам, вика знаеш ли кой ги е слагал.

Записах Анна на кухня от понеделник. Не е захранена с прясно мялко, нито с яйца, но лека полека ще я захраня направо с манджите им. Каквото остава Пепи ще яде на първо време.

# 246
ДеЩо, страхотна покана! Но най-важното е, че има деца и родители навитаци, с които да направите тържеството! Вчера разтребвах библиотеката и видях, че имам една книга "300 игри", по-точно идеи за игри с няколко деца.
При нашата изолация обаче, ми е доста трудно да я приложа. Да ти я пратя?!?

Тони, страшно колело. Ах, тоя ибей...  Wink

# 247
Дуци, мъжа ми няма време от работа, иначе би правил с удоволствие такива неща, май го кефи. Гледа да ги изпипва и би му отнело ден в най-добрия случай, за да си измисли идея, да подбере и "изреже" снимките и тн

Доне, писах ти на лични. Навитаци има, ние сме се запознали покрай Яна и приятелките и с няколко семейства  - те играят, ние по кафетата или пейките редовно, има няколко наши приятели с техните деца и така - към двайсет и няколко възрастни  и 15 деца, ако успеят да дойдат всичките.

Купонджийската част я измъдрих, ама с какво ще ги храня големите - още не знам. И за това събирам идеи.

Уф, Елена откакто се събуди не е спряла да мрънка, пък носа и тече ли тече.

След малко ще кача една снимка да видите едно детенце каква шикозна количка буташе  Laughing

# 248
Ей тази и следващата снимки http://deshtovidi.multiply.com/photos/album/1#30
Майката каза, че това е нещо като саксия за цветя, купила го е от магазин в Германия за 19 евро
Детенцето си я буташе супер много, пълнеше я с пясък, возеше си лопатките, много беше сладурско

Мога ли да давам френско грозде и касис на Елена? Или поне сок от тях? Имаме на село  newsm78
А малини?

# 249
Ей, страхотна количка!
Малини не давай още, хем имат семки, хем мъх. За френско грозде не знам, май и то е семчесто.

# 250
  • София
Нинче,отидете на Тасос...острова е доста по интересен от Халкидики,това разбира се е лично мое мнение и 2-ри път на Халкидики няма да отида Peace

# 251
ДеЩо, много оригинална покана, страшно ми хареса Simple Smile. Количката също е интересна и хубава.

Илия от няколко дни яде от нашата храна. Аз готвя само за мен и Алекс и се съобразявам с подправките, които слагам и соля само нашите порции. Мисля пюретата да останат за разнообразяване на менюто, но не и да ги давам всеки ден.

Днес зверчето ме подлуди Tired. След традиционното ставане в 5 часа, спа още около час и след това се започна едно мрънкане, тръшкане, прозяване, смучене на пръста, нервничене. Слагам го да спи, той започва да се дере, изправя се в леглото и заспива прав, бутам го да легне, той пак започва да пищи. Накрая заспа между мен и Алекс и спа точно 40 минути. Сега е свеж и напълно отпочинал, а аз съм като парцал. На всичко отгоре имам да преведждам тази вечер и не знам, ако пак започне с капризите как ще се оправя Rolling Eyes.

# 252
  • София
Ох, чета ви, но нямам желание да пиша. Sad Елена преди седмица вдигна температура и носът и текна. Братовчедка ми е лекар и като ги прегледа и двете каза, че Вероника е по-зле  Shocked , а ня нея по нищо не и личеше - няма температура, няма хрема, гърло не я боли, не кашля... Както и да е. Вероника вече си изпи илачите и слава богу няма оплаквания, но Елена продължава да точи сополи, а днес започна и да кашля при следобедния си сън.  ooooh! Корема ми се е свил на топка от притеснение.

Сисони, Никол е уникална!
Гледах и други снимки, много са хубави всички и деца и мами, а Боян не можах да го чуя как звучи, но изглежда като професионалист.

Малини и ягоди не давам, но праскови(обелени) вече няколко пъти хапва. От утре е на кухня, да видим дали ще и хареса. Аз също не съм давала жълтък, нито прясно мляко, както и риба и черен дроб.

# 253
  • София
Честити ходещи крачета на Мамаиви  smile3539

Дуци, направо ме разби с това за чехлите  #Crazy Егати бързата камериерка.Сега ако кажеш, че и бакшиши сте оставяли. Баси, чехлите са много готини  Rolling Eyes

ДеЩо, мъжа ти е голям майстор, страхотна е  Peace

Да ви кажа , голяма беля с това море  ooooh! Маги свикна по цял ден в къщи и сега пищииииии  ooooh! иска постоянно на двора  . Ама аз искам да си оправя къщата м...а му Crossing Arms

Белинда как сте?

# 254
Кети, бяха готини искаш да кажеш Confused
Да, баба ми единия ден й е оставила бакшиш, защото беше болна и си седяла в стаята, та се срещнали. А всъщност камериерката изглеждаше готина, оправяше всичко супер, ама каква излезе ooooh! Всъщност не знам тя ли е била.

Общи условия

Активация на акаунт