Ние правихме питка доста след 40-тият ден,но без да ходим на църква и да спазваме някакви традиции.Просто се събрахме на хапване и пийване и имаше питка от която всеки отчупи топна в мед и пожела нещо на малката. хаха malachika да съм спокойна,че няма да остане стара мома.Това ми харес.А за излизането - на 5-тия ден вече бяхме на разходка
не издържах вкъщи .
и браво на мъничето

Дъщеря ми беше така като бебе не се изхождаше до седмица и като напълнеше памперса черпех всички 

Голям късмет извадих. Прибрах се точно за нощното хранене и от тогава Гого не спря да мрънка и реве. Ей сега заспа а аз вече еди път събудена не мога пак да заспя 

. Ама ще пробвам да видя в някой горещ ден дали ще намеря разлика. Дано това да помогне. 
Ще си чакам бебето да порасне и да го заведа при баба му, тогава ще съм си спокойна у дома и ще си спинкам. Въпреки, че не знам дали ще се случи скоро, а толкова ми се ходи някъде и ми се пийва нещо, че вече колко време не ми се е случвало 

излезе навън на 5-тия си ден, а до сега сме се разхождали над 10 пъти... ами явно не съм спазила традициите, но аз и не съм по тях. 

бях забравила какво е да си пиеш кафето на спокойствие . Препоръчани теми