Любители на котки - тема 25

• 21 810
  • 391
  •   1
Отговори
# 315
  • град-държава
Здрасти от мен момичета,  Hug

идеята на galentinass   е супер,аз нещо не разбрах  Embarassed само информация за ветовете ли да пускаме...днес много ми е мудно и след поне още 1 кафе  ще се вкюча  по-активно  и да не съм съвсем капо :

# 316
ahasver , стопли ми душичката с тия снимки  newsm51
Освен за ветовете, пусни инфо и за име, пол, възраст и дата на раждане на котето. Peace

# 317
ahasver  Hug страхотен е косматкото и как позира Heart Eyes
пращаш ми  на лични за списъчето.
1.име на котето
2.пол
3.рождена дата на котето/ако незнаете дата просто година или ориентировъчно месец/.
4.ветеринарен кабинет,клиника която посещавате/незабравяйте и да пишете в кой град е/

а близначе ме е изпреварила аз докато отговоря Embarassed

# 318
Арчи бързо е свикнал с новия дом май.  Много е хубав!
gelentinass, да не ти препълним само пощата    Laughing
Още една снимка от нас. 
Как им беше хубаво на моите котаци преди да си дойдат децата ... мир и тишина, сега не мога да се откопчат  Tired

# 319
  • София
Eй, за 2 часа излязох и вие сте изписали 2 страници. Grinning А какви готини снимки, какви готини мъже! Тед, мъжът ти да не е браточед на онзи. Wink

# 320
  • Варна
Нико малко ошашавен вид има hahaha Ама е голям сладур с тоя белия мустак Heart Eyes

# 321
На кой да е  братовчед мъжа ми, на онзи от Симеоново ли? Не е  Mr. Green нямаме никаква роднинска връзка, а от миналата година и аз съвсем нямам връзка с тях, заради един инцидент, ама не е за форум случката.
А ти каква връзка имаш с изборите, я признай  Grinning
Месечинке, на Нико чара му верно е в белите мустаци  Laughing
Днес ходих до магазина за месо и  взех телешка кайма, та намазаха и косматите топки, така се наядоха, че сега никак не им е до игра.

# 322
  • София
Теди, симпатяга е половинката ти, Близначе и твоята Heart Eyes, ей аз съм родена в Симеоново и Калина на Близначе, все хубави хора  Rolling Eyeshahaha о умря циганката дето ни хвалеше та Joy
Ето ни с половинката Wink
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13180427

# 323
  • София
Тед, не съм Емел Етем под прикритие. По-млада и по-хубава съм.  Joy
Държавен служител съм, нямам връзка с изборите и нямам право да имам. Щях да участвам в избирателна комисия в чужбина, но много слабо върви подготовката ми за изпита на 8-ми юли и поради тази причина се отказах да ходя. Напоследък умът ми е зает с това и не ме бива да се забавлявам, знаейки колко учене ме чака. Та, понеже хората около мен постоянно правят планове за преди изборите и след изборите, просто по навик казах, че съм ангажирана до тогава.

Ама каква съм обяснителнаааааа. ooooh!

P.s. И що ми го прати онзи?

Редактирам: за да бъде по темата, писанията ми за изборите са свързани с факта защо не мога да присъствам на среща на коткофорума, организирана преди изборите.

Последна редакция: нд, 28 юни 2009, 00:08 от Емел

# 324
margita, виждала съм те ! Познавам те !!!  Shocked   newsm44

# 325
  • София
Маргита така си е хванала мъжа, все едно да се знае, че е нейният. Grinning

Аз, за жалост, няма кого да покажа. Sad

Редактирам: за да няма жалби, че пишам извън темата, ми се ще да редактирам поста си така:

"Маргита така си е хванала големия домашен любимец, все едно да се знае, че е нейният. Grinning"

Последна редакция: нд, 28 юни 2009, 00:10 от Емел

# 326
Аааааа, онзи ли, чак сега зацепих.
Онзи е Жоро, той е фотограф любител като мене, инак инжинер, ама живее в Стара Загора. И понеже много го харесвам като човек, ми се иска да се ожени за добра и хубава жена.... та в таз връзка ти го показах, ама ти май не го хареса.
А онзи от Симеоново е друг, той е приятел на мъжа ми и бивш хазяин на Близначе.

# 327
  • София
В Симеоново ли си ме виждала, то като си ходила на пазар все покрай нашата къща си минавала Peace
Ще потърся снимка на къщата, да видим знаеш ли я Peace
Ето я
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13181241

Последна редакция: сб, 27 юни 2009, 14:04 от margita

# 328
  • град-държава
Оплакнахме окото на Тедин гръб  Mr. Green

Последна редакция: сб, 27 юни 2009, 22:32 от ahasver

# 329
  • Варна
margita,
щерка ти много прилича на теб Grinning Емел, и ти ще имаш, не се тревожи Hug
ahasver,
много готина снимка Simple Smile В нея ефектът е търсен, но ми напомни на една дето мъж ми ми я прави на една поляна с божури, ама да вземе да не види, че един изсъхнал клон ми е точно пред лицето Crazy Карай, нали божурите се виждат Laughing

Общи условия

Активация на акаунт