Любители на котки - тема 25

• 21 821
  • 391
  •   1
Отговори
# 300
galentinass Алф го кастрирахме на 11 месеца, не знам дали не е късно, но така се получи. Сега си е същия - лудува си, спи и яде - малко го ограничавам, но няма промяна в поведението Grinning
Твоя Томас ми направи голямо впечатление още първия път като го показа Heart Eyes Искаше ми се и ние да си имаме още един пухчо - същия като вашия Hug Heart Eyes Hug снимай го често и пускай снимки да му се радваме - особено докато е малък Heart Eyes Hug и Алф ме е събуждал да яде, затова го хваля сега като лежи мирно и ме дебне да не испусне ставането ми Laughing
Ted_cat снимките са много яки наистина  bouquet Да те питам Бени колко кг е, че ми се вижда надебелял Laughing Гушки от мен Hug Heart Eyes
blizna4e и на Алф му харесва пералнята и има снимки в нея, дори като по-голям, но не са на моето рс. В по-старите теми сме го показвали Wink Зари расте наистина бързо и има уникален чар Hug
*Didi_Hris* гушки и на твоите пантери Hug Heart Eyes Hug
Месечинка виторога хаха Кетя как спинка Heart Eyes най- ме кефи доволната й физиономия на терасата Laughing Heart Eyes Hug

Алф тази сутрин за събуждане се стовари върху мен Laughing и почна едно осърдно близане Laughing голяма е образ - толкова се близа, че накрая беше мокър Laughing а аз събудена Laughing

# 301
Айсис исках да те попитам Алфчо на какава възраст го кастрирахте? Чета из нета различни отговори кога е най-добре newsm78
За оставането да се наспя до късно Blush нали сме бебе още рано-рано ставам да го храня/ако не е Томас ще ме събуди детето да яде...та 2 бебета си имам/.

ето кой се разхожда по конспекта ми
комсматко
още 1 снимчица
искам да те питам от къде го имаш- мн. интересен цвят е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
аз нямам време да пиша...

# 302
 Hug всички котета са страхотни, страхотно е да гледам снимки, пускайте още Heart Eyes
iguanka Томас го взехме от магазин....не от развъдник/от развъдника ми искаха 900лв/..и съответно от магазина за д а получа родословието му трябва да посетя техния ветеринар Crossing Arms..не го направих отидох си при тези от кооито съм доволна...нямам родословно дърво/казаха ми само датата на раждане/,аз толкова харесах котето, че не ми се разправяше че по закон трябва да ми се представи документ за произход и тъй нататък..ама не ми и трябва де....Томасито е за домашна употреба
Айсис Благодаря ти за инфото за кастрацията.

Томас е вкъщи от 23ти т.е от няколко дена, беше с хигиени навици, веднага започна да си използва котешката тоалетна, свикна бързо и с детето, играят 2та.Детето го товари в 1 самосвал и го разхожда из цялата къща.

Месечинка виторога   в зимната градина е страхотно..а тези летвички нарочно ли са поставени в саксията?С каква цел...някой косматко да не рови ли или просто така декоративно. Heart Eyes

Последна редакция: сб, 27 юни 2009, 10:44 от galentinass

# 303
iguanka вие в частната вет.клиника ли кастрирахте Алф? Колко ви взеха там? Да уговорим час на Зорко, да му резнат мартениците Twisted Evil

# 304
  • Варна
galentinass, щом сте си харесали Томи и аз си мисля, че родословието няма никакво значение Hug А летвичките са точно заради Кетя - много обича да ровичка големите саксии. Не с цел да ги ползва  като тоалетна, ами ей тъй, да извади една шепа пръст, пък аз после да мета Crazy Затова съм ги наслагала, иначе хич не ми харесва така, а и ми пречат като поливам, но какво да се прави, голям любител на саксиите е моето кебапче Laughing

# 305
galentinass , това със самосвала си го представих  hahaha Калина така разнася Зари в една количка за кукли, а по интересното е че Зари няма нищо против.
Айсис, преди да кастрираш Алф, беше ли се разгонвал вече ?  Thinking
Ние сега се върнахме от вета, точно преди да завали.Бая бързане му ударихме  ooooh! Добре че сме на две крачки.Зари този път се уплаши и мяукаше от клетката.Добре, че уличните кучета са се изпокрили, че не ми се мисли с тая мяукаща котка......Като и биха инжекцията много врещя и се мята, доктора видя зор и я би на три пъти, с почивки.Каза, че буцата на главата е цицина.И как не, тя като беснее и се удря навсякъде.Купих и една опаковка Роял Кенин /не знам така ли се пише.../ Доктора каза като навърши 6 месеца да я кастрираме.
 В общи линии съм доволна.Котето е ваксинирано, добре е.Аз пък викам на доктора - “ Котето ми не е много хубаво, ама е със страхотен характер“ а той вика “ Напротив, котето ти е красиво и е с уникална шарка !“ Та така, да се похваля де  Mr. Green Сега беснее тука и ми скача по клавиатурата......

# 306
iguanka вие в частната вет.клиника ли кастрирахте Алф? Колко ви взеха там? Да уговорим час на Зорко, да му резнат мартениците Twisted Evil

Blush абе дали да не попитам някой модератор дали ще се сметне за реклама да поставим на първа страничка, кой къде ходи на ветеринар newsm78 така всеки ще се ориентира и може да пита съответния потребител за отзиви...а дали може да направим и списък на 1ва страничка  "Потребител-име на животно-рождена дата, пол" така хем по - лесно  да се ориентираме...кое космато сладурче на кого е, как се казва и на каква възраст е  Blush извинете ме ко ми е нахален въпроса де....да не кажете сега "тая вчера се появи и вече акъл дава" Embarassed

# 307
Даваш страхотна идея ! И аз съм За да се напишем кой кой е и какъв звяр гледа.Списъче на първа страничка .

# 308
galentinass аз подкрепям идеята  Peace
аз ще ти отговоря, че сестра ми учи за изпит и не знае Laughing аз го водих - не съм сигурна дали е частна клиника, ще потърся визитката и ще пиша - кастрацията излезе 55, 60 лв. Доволна съм от отношението на лекарите, затова решихме там да го кастрираме. В другата клиника - голяма и много посещавана изобщо не ни обърнаха внимание и дори ми казаха, че ще мога да го взема след половин час Shocked В тази беше под наблюдение цял ден...
Айсис, преди да кастрираш Алф, беше ли се разгонвал вече ?  Thinking
...
беше разгонен и от както го кастрирахме един път пак ми налита на ръката.

# 309
Даваш страхотна идея ! И аз съм За да се напишем кой кой е и какъв звяр гледа.Списъче на първа страничка .

ми хайде тогава пращаите ми на лични да не спамим тук темичката -потребител-име на животно-дата на раждане ако се знае-къде посещава ветеринар,ще направя списъчето и ще го пратя на твореца на 1ва страничка да го качи Simple Smile
Аз сега ще пиша на модератор да попитам за клиниките дали може да се пишат.

Айсис   Embarassed и аз искам да знам къде е кастриран котарака.Благодаря предварително  bouquet

# 310
  • София
Здравейте и от мен, днес сте много активни smile3501, ами на мен много ми се искаше и снимка на котето да има освен останалото Rolling Eyes, по точно името на котето и като цъкнеш негова снимчица, снимките в пералните са страхотни, дали да си покажа и аз мъжо, ще потърся снимка Wink

Последна редакция: сб, 27 юни 2009, 13:38 от margita

# 311
Спокойно може да добавите списък с координати на ветеринарни лекари и кабинети.

получих отговор хайде народе позволено е пращаите на ЛС данни...може само имена на д-р, клиника име без телефони,адреси...както решите де

# 312
До сега се рових в нета да намеря името на клиниката по адрес и намерих страницата, но ми се струва, че ще излезе като реклама, така че може на лични, ако искате да го пратя Peace

galentinass аз по-късно ще пратя, че сега ще се оправям за плаж Grinning

# 313
  • Варна
В София пак ли вали? Тук такова слънце се е облещило, а аз се чудя ходи ли ми се на плаж или ме мързи newsm78
Близначе, Зара е страхотна, стига се връзва на разни неразбирковци Party Ти като нейна мама трябва навсякъде да разправяш, че е красавица Hug

# 314
Да, вали в София....сега спря де.Месечинке, аз съм същество без грам самочуствие и навсякъде разправям аз колко съм грозна, камо ли за котето.... Blush Но трябва да поправя това ми поведение.
Радвам се, че ни дават карт бланш за кабинетите  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт