Епилепсия-тема 8

• 47 984
  • 626
  •   1
Отговори
# 150
dineva_ta ,много се радвам за постиженията на Мими! Hug Heart Eyes

А аз утре вечер ,ако имам време преди тръгване ще ви пиша нещо ,което отново ме хвърли в размисли!
Само да мине Петя консулт при друг невролог ,не нашия ! #Crazy

# 151
здравейте Hug
вече сме втора седмица на рехабилитация (по 2 пъти седмично) и познайте какво става - един час, докато траят заниманията рев оглася околността. ама магарешки и на два гласа Cry Cry. естествено рехабилитаторките не могат да си свършат работата  Sad казват, че на нашите бебета ще им трябва повечко време за адаптация с обстановката.
всички от персонала там са толкова внимателни, търпеливи и слънчеви... като добавим към това и моето желание да видя децата ми да тичат към мен - трябва да се получи. ама кога - не се знае  newsm78
пожелайте ни успех!
поздрави на всички, търпение на майчетата и успех в лечението на дечицата Hug

# 152
Здравейте Диневата много се радвам за сладурката че има желание да учи,успех и дано да навакса пропуснатото. Peace
Галини ще дойде и този ден когато ще тичат към теб,само търпение и воля миличка най-искренно ти го пожелавам.   Hug

# 153
dineva ta много се радвам за вас,все така да продължава и да наваксате пропуснатото. Hug Hug
galini от сърце ви желая по-бърз напредък, само се въоръжи с търпение. Hug Hug

# 154
galini, търпение и воля, всеки нов ден ни носи новости, нека бъдат само хубави, мислено сме с теб   Hug  Hug  Hug

# 155
  • гр.Гоце Делчев
Диневата радвам се за вас,че напредвате.Галини не ти е лесно ,но ще стискаме палци малките скоро да проходят и да ти правят бели.Ванмче на вас успех миличка.

# 156
Горещо "благодаря" за подкрепата Hug Hug Hug
Ще се радвам на съвети как точно да отвикна малките да са спокойни само когато са закопчани за мен или поне съм им пред очите. Знаете - нашите деца са специални и съвети от вида "ще поплачат една седмица и ще свикнат" не работят  Sad. Всеки емоционален дескомфорт може да им докара гърч.
Успех в лечението на всички - малки и пораснали дечица Grinning

# 157
галини, да ти кажа че няма да стане да свикнат без теб, сигурно ще ти прозвучи страшно. И аз вече съм се уплашила - моя Илиян, хем е малък още, а вече не иска изобщо да стои без мен. Всички около нас се сърдят, а аз нямам миг покой. Дано като порасне да се поотпусне ...

# 158
Галини,всички малки деца са "залепени"за майки те си.Особено пък момченцата.Но повярвай и това ще мине когато поотраснат.Просто е времено и даже и при много нормални деца се забелязва.И мойта щерка си мина по реда.Спомням си как дежуреше пред банята и ревеше.

# 159
Здравейте,Мами никога не сам писала,но съм чела много от нещата във форума!
Имам няколко кутии от лекарството Сабрил 500мг,ако някоя от вас има нужда от тях за малкото Слънчеце да пише.
Знам колко е трудно да си го набавите,така че.......!

# 160
  • гр.Гоце Делчев
Честит имен ден на всички именници и една виртуална почерпка от мен Wine Glass beer3 beer

# 161
Добро утро и честит празник на всички именници ,с пожелание за много здраве,много щастие и много късмет и слънчеви дни в живота. cheers

Галини и при нас имаше такъв момент малкия беше залепен за мен буквално като гербова марка  но сега  дойде погуши се и се отлепи. hug

Диневата браво на малката  дано все така върви и има  този мерак за учене. smile3501

И аз след обяд ще отида да  го видя  че ми липсва вече една седмица е на гости при баба си и дядо си и вече ми домъчня за него.

Лек ден и дано седмицата мине  без проблеми и болести.

# 162
Здравейте отново!Доста се изписали за няколко дни!!Благодаря за съветите и добрите думи на всички  Hug.Надявам се да ме извините ако съм била понякога остра .Минахме при Делиганева.Диагнозата ни е Роландова епилепсиа-т.е. доброкачествена ккоята се израства с възрастта.Почти 100 % наследствено от мен  Sad.Изписа ни Депакин 300 по 2 т на ден след 15 дена въвеждане по схема.Още не съм го взимала.Каза ми че е добре да се диспансеризираме но вариантите Ралчева и Щилянов отпадат .Ралчева по лични съображения , а Щилянов доколкото разбах от личната  щял да откаже.Тя ми спомена за Радушева ,което за мен е много приемлив вариант стига тя да се съгласи.Не съм добре запозната с процедурата -имат ли право да откажат диспансеризация и изобщо как стоят нещата.
Искам да Ви питам възможно ли е като страничин ефект това лекарство да предизвика нови гърчове защото така пише в листовката?Делиганева ми обясни че това е възможно най-лекия вариант и все пак как да лекувам нещо с лекарства които го предизвикват.Голяма противоречие  bouquet

# 163
Зизиволи, ние пием депакин хроно 500 но да чукна на дърво не е имало такъв проблем пием го доста време вече вярно дозата ни е малка за килограмите но  не сме имали  такива странични ефекти,

# 164
Зизиволи, ние пием депакин хроно 500 но да чукна на дърво не е имало такъв проблем пием го доста време вече вярно дозата ни е малка за килограмите но  не сме имали  такива странични ефекти,
Оф дано,ужасно се притеснявам да не му навредя повече отколкото да му помогна . Praynig

Общи условия

Активация на акаунт