Епилепсия-тема 8

• 47 978
  • 626
  •   1
Отговори
# 165
Честит Имен Ден на всички именници,много здраве,щастие и късмет!
 newsm51 newsm51 newsm51
И една почерпка от нас,че с нашия батко също сме именници. cook  beer cheers
zizivoli ние вече 2г. сме на Депакин и не сме имали проблеми,освен че Кали спря да се храни,което беше учудващо,защото най-често срещания страничен ефект бил повишаване на апетита newsm78,а другото е ,че задължително трябва да си полегне следобед поне за 1/2ч. иначе се уморява до вечерта. Hug Hug

# 166
  • гр.Гоце Делчев
Poka да ти е жив и здрав именника и да ти носи много щастие.Зизиволи ние сме на Дехакин хроно 500 от април месец и верно че сме по големи ,но досега сме нямали проблем свързан с него.Така ,че не се притеснявай.Танита честит рожден ден бъди жива и здрава и много късмет.

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 14:13 от pepi1963

# 167
Зизиволи ние сме на Дехакин хроно 500 от април месец и верно че сме по големи ,но досега сме нямали проблем свързан с него.Така ,че не се притеснявай.
smile3525

# 168
zizivoli,малкият започна да пие Депакин без да е правил гърч и след 1мес направи гърч/тогава истински приех диагнозата Confused/Тогава ни включиха и 2ри медикамент и да чукна на дърво не сме имали проблем вече 2год и се надявам да започнем и намаляването,а  дай боже и спиране на медикаментите! Praynig
Нашата диагноза също е Роландова епи.Не наследствена и е с неизвестен причинител.ДР.Радушева ни прави ЕЕГ-тата и имам страхотни впечатления!Много спокойна,сдържана и уравновесена жена!Не занех,че има вариант да диспансеризира и деца!Моля те,пиши дали ви е диспансеризирала!Иначе,се подготви за по-голямо чакане-дават часове,но винаги сме си чакали поне 1ч!/час можеш да си вземеш от рецепцията на ДКЦ на терапията/.
Честито на всички именици!  bouquet

# 169
Здравейте! Първо Честит Имен Ден на всички, които празнуват днес. Желая Ви много ЗДРАВЕ и късмет! Днес бяхме при личната и тя каза, че може да пропуснем ваксините за 6 месеца след като сме с УЕСТ, но после трябвало да ходим на комисия, ако реша да не му ги слагам. Аз съм много объркана, защото най - вероятно след ваксина пентаксим се стигна до тук. Това естествено е напълно недоказуемо, защото "има малък процент с този синдром, които остават без причина". Ходихме и на генетик - тя каза, че най - вероятно ваксината е виновна, защото нямаме симптоми на ген. заболяване, за вс. случай като прекратим инжекциите синактен ще направим един метаболитен скрининг, да видим какво ще покаже. Ако някоя майка на дете с УЕСТ е слагала ваксини, моля, нека ми пише какви и по какъв начин, за сега смятам, че ще ги откажа, но май няма как да се отлагат до безкрай.

# 170
Честит Имен Ден на всички именници!Ваня честита ти именничка Петя,ПЕПИИИИИИ!Пока и вие с баткото!Да сте живи и здрави всички и оттук нататък само хубави моменти ви пожелавам!
Честит Имен Ден
Всичко, което Ви желая е:
здраве, защото е необходимо,
щастие, защото е важно
и любов, защото тя ще спаси света!

Танита
Честит рожден ден!
Бъди ни жива, здрава и щастлива! Букет от чувствата ни приеми,
Обичта ни към теб безкрайна като подарък прегърни!

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 15:28 от emа-диди

# 171
  • София
Честит имен ден на всички именници smile3525 При нас новините са , че и ЕЕГ -то ни е добро и ни намаляват ривотрила ,ще го пием само вечер по 1/4 , но ни увеличават конвулекса с 1 мл. , защото нивото му е на долната граница.След 6 месеца на контролен преглед , ако нямаме пристъпи Praynig
Стискам палци тази седмица само хубави новини да се пишат тук за дечицата. Hug Hug

# 172
  • Ямбол
Честит имен ден на всички именници и празнуващи- Пепи, Пока, Танита!
Много искрени пожелания за Петя на Ваня (идея си нямам дали празнува днес) !!!
Желая й здраве, ама от все сърце! Ваня, а на теб много кураж!    newsm51

# 173
zizivoli,малкият започна да пие Депакин без да е правил гърч и след 1мес направи гърч/тогава истински приех диагнозата Confused/Тогава ни включиха и 2ри медикамент и да чукна на дърво не сме имали проблем вече 2год и се надявам да започнем и намаляването,а  дай боже и спиране на медикаментите! Praynig
Нашата диагноза също е Роландова епи.Не наследствена и е с неизвестен причинител.ДР.Радушева ни прави ЕЕГ-тата и имам страхотни впечатления!Много спокойна,сдържана и уравновесена жена!Не занех,че има вариант да диспансеризира и деца!Моля те,пиши дали ви е диспансеризирала!Иначе,се подготви за по-голямо чакане-дават часове,но винаги сме си чакали поне 1ч!/час можеш да си вземеш от рецепцията на ДКЦ на терапията/.
Честито на всички именици!  bouquet
Аз също не знам дали може при нея но се надявам до няколко дни да знам и непременно ще пиша .  bouquet

# 174
Момичета,кажете ми дали нещо не съм сбъркана ?Постоянно отлагам момента да купя лекарството и да го почна ?! Weary Чета вашите истории ,кой какво пие и по колко ,как въздейства на едни по един начин ,на други по друг и се питам при нас как ли ще е ?Искренно ви се възхищавам за силата и се питам защо аз я нямам макар да съм сигурна че всяка една е преминала през този период на колебание. smile3518

# 175
Момичета,кажете ми дали нещо не съм сбъркана ?Постоянно отлагам момента да купя лекарството и да го почна ?!
zizivoli, не отлагай купуването и започването на лекарството. Необходимо е.
Преди да кандисам да давам на моите близнаци Конвулекс трябваше да видя как в ръцете ми всеки от тях получава по два гърча (доста тежки, по-продължителни от 15 мин, със загуба на съзнание, спиране на дишането... и още страшни за окото неща - да не ги изброявам). Многократно се упреквам за забавянето на лечението с медикаменти, защото един гърч нанася много по-големи щети, отколкото приема на лекарство.
Ако не си сигурна в диагнозата насочи търсенията си в тази посока. Дори да е желязна диагнозата търси нови/алтернативни методи за лечение. Но не отлагай започването на медикамента.
Желая ти много сила и кураж!  Hug

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 17:35 от galini

# 176
# 177
Зизиволи напълно подкрепям поста на Галини,моя син беше три месеца без лечение поради некадърната ни лична лекарка и като отидох при Иванов в Пловдив ми се скара защо сега чак идваме едва ли че е вече много късно,а аз като незнам че това са пристъпи а личната ме уверява че тези трепкания са били нормални за бебетата,а после като и казах че детето ми е с епилепсия и че тя не е права,тя ми вика:"аааааааааа ти не ми обясни правилно" #2gunfire #2gunfire #2gunfire.По добре купи медикамента и почни да го даваш,няма нищо страшно нито ще сте първите и нито за съжаление последните. Hug

# 178
  • гр.Гоце Делчев
Ванче да ти е жива и здрава Петя и от сега нататък да чувате все добри новини. Hug Hug Hug  bouquet  love001 zizivoli не отлагай лечението на детето колкото по навреме се почне толкова по добре.Мария,Еми благодаря за пожеланията. Hug

# 179
Честито и то мен на всички именици и рожденци!!!С пожелания за много,много,много здраве на всички празнуващи и не само на тях и много късмет в борбата с коварната болест!!! newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт