Епилепсия-тема 8

• 47 950
  • 626
  •   1
Отговори
# 255
Зизиволи,ние правим изследвания в "Лаборекспрес 2000",последния път платихме около 28-29лв.за всичко,а само за концентрация на Депакин мисля че беше около 15лв.А за диспансеризацията и ние я имаме,но за по-лесно си купувам лекарствата и винаги си плащам и ЕЕГ-тата там където ги правим са 30лв.
Знам,че още ти е притеснено и объркано,но полека лека нещата се подреждат и човек свиква със ситуацията,въпроса е да имаме сили и да не се предаваме.За това съм много благодарна на всички мами тук които ме окуражават и подкрепят винаги когато имам нужда. newsm51 Hug Hug

# 256
Благодаря ви момичета за полезните съвети и за споделения опит.Страхотни сте.За това че не трябва да е ял знаех но за сутрешната доза не знаех.  :bouquet:Poka и аз като тебе ще съм май-поне докато сме само на едно лекарство.Като наближи ще те питам да ми обясниш къде се намира тази лаборатория-е може и сега де.Мисля че няма да забравя докато дойде време Grinning Като казах да забравя че вчера си мислех каквата съм завеяна как да се подсещам да ги давам редовно тези лекарства,но предполагам /както казвате/ че е въпрос на време да си изградя навик.Още веднъж ви благодаря за окуражителните думи и ви прегръщам всички.Ema-диди как е Дидко?Продължават ли пристъпите след като вече върнахте онова лекарство? Hug

# 257
Зизиволи благодаря не се тревожи за нас малко ли имаш главоболия на главата. Hug Дидо вчера и днес не е правил пристъпи дано си е остане с тези два пристъпа и оттук на сетне да не прави и на морето да сме по-спокойни.На морето ще бъдем първо 8 дена на Слънчев бряг с приятели и после 5 дена  с Сияна на Шкорпиловци нямам търпение да се видим и мисля че на Дидко ще му се отрази добре.Дано всичко е наред само за това се моля. Praynig
Стискайте палци за Ванчето и Петя днес постъпиха в Св.Наум дано се върнат с добри резултати. Praynig
Сиянка и тя се връща тази седмица дано да са добре и ще разправя как е минало на Банкя.
Успех на всички тази седмица. Hug

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 16:43 от emа-диди

# 258
  • гр.Гоце Делчев
Зизиволи не се притеснявай няма да забравиш хапчетата приготвяй си ги предварително.За чернодробните изследвания и на нас ни взеха кръв от вената,но ние поне вече сме големи.По нататък и аз ще търся сведения за концентрацията на депакин къде се правят изследвания.Ех Емче завиждам ти ,че ще ходиш на море и най-много затова,че ще се видиш с Ванчето и Сиянка.Стискам палци на Ванчето да се върне с добри резултати PraynigУспех на всички тази седмица и от мен HugДоколкото знам Владимирова ,не е вече в поликлиниката при Литвиненко.

# 259
Да Пепи не е вече в поликлиниката Владимирова,аз  ходя при Попова в мед.център Санус 2000 еег-то е 45 лв но май е по-добра и по-нова програмата за еег-та и Попова го прави много внимателно и продължително.Останах наистина много доволна,може да се ходи и с направление взето от невролога после ми казаха на регистратурата като плащах.

# 260
Ети, благодаря за координатите, вече твърдо реших, че ще отидем на хомеопат, та дори само и за една консултация, само ще изчакаме еег-то от този месец да видим какво ще покаже, че вече няколко направихме и все са лоши. Вярвам, че ще открием начина ,  само трябва да го потърсим по-усърдно. Желая напредък на всички дечица!!!! Hug

# 261
Аз в по предни теми съм писала координати на невролог-хомеопат.И ние позвахме хомеопатиу две години.Наистина много помага за общото развитие на детето.

# 262
Здравейте, момичета.
Минах по диагонал, по-късно, ще прочета пропуснатото.
Емче  Hug, много съжалявам за това, което ви се е случило. Дано повече Дидко да няма пристъпи, от цялото си сърце ви го желая.
Иве, с голямо закъснение, но все пак, да ви е жив и здрав рожденика! Безгрижно и щастливо детство му желая!

Днес Ели я приведоха в Интензивното отделение, а мен ме изписаха. Не зная колко време ще остане там. Утре ще ходя за информация. Ще се побъркам вече..... цял ден не спирам да плача.... много ми е мъчно.....

# 263
Танита пиши ми на скайпа ако можеш искам да говоря с теб знаеш за какво?

# 264
  • гр.Гоце Делчев
Танита кураж миличка съжалявам,че Ели са я привели в интензивното .Ще  стискаме палци детето да се оправи по-бързо. Hug Hug Hug PraynigИзвинявай,че питам това усложнение от пневмонията ли е?

# 265
tanita  Hug много е неприятна ситуацията! НО понякога притеснението ни е повече заради неведението, отколкото опасността! Ще се моля за положителна промяна в състоянието на детенцето!  Praynig  Praynig  Praynig

# 266
Танита Hug кураж мила!И това ще премине!Дано по-скоро! Praynig
Теб защо не те оставиха с нея?Като е малко детето не оставят ли майката с него?
Стискам ви палци! Praynig

# 267
tanita, бъди силна и знай, че лошото ще отмине и ще има слънце и на вашата улица, стискам палци да мине по- бързо и детенцето да е добре Praynig

# 268
tanita кураж мила,дано всичко мине по-бързо и Ели да се чувства вече по-добре. Praynig Hug Hug

# 269
Момичета знаете ли в Франция как е името на радедорма дали наистина е mogadon защото намерих хора да ми вземат за сега 3 опаковки.

Общи условия

Активация на акаунт