Епилепсия-тема 8

• 48 064
  • 626
  •   1
Отговори
# 360
Нонче,докато не се консултираш със лекар не може да се каже пристъп ли е,или не!
При нас ,когато се появи потреперването на ръката ,докато не отидохме в София и не ни направиха ново ЕЕГ и аз обясних със точност как изглежда това потреперване,никой не можа да каже със сигурност какво е това и на какво се дължи!
Ако иймаш мобилен на невроложката ви звънни й ако можеш ,пиша това ,защото ние не можем да звънкаме на нашия невролог! Човека бил в почивка или други такива и не трябва да го притесняваме ,записваме си час ,който е за след около 2 седмици и тогава! #Crazy

# 361
Здравей Ванче, за съжаление не и знам телефонът но доколкото я познавам  не обича да я безпокоят когато е в отпуск.Такива са при нас лекарите не им пука за проблемите на хората.Отдавна съм на мнение на  отидем при друг та ако ще и в София но все още и аз не знам при кого  ,

# 362
  • Варна
Да се разпиша, нали съм мома англичанка и не се спираме. Снощи изкарахме много яко, но Иренка вдигнала температура 38 ама аз мисля че е от претопляне и понеже вади и 4 зъба, 2 от които са кътници и не се притеснявам толкова, но баба й снощи не е спала, наща Иренка цяла вечер не искала да спи, плакала явно си е търсила и мама. Днес майка ми в 10 не можела да я вдигне и след обед като си играела с нея, Иренка и се карала и не искала да играе ами да спи и довечера не знам, да му мислят в къщи. Пък аз нали съм хаймана днес ходих на плаж, яката изгорях ама се  и харесвам повече като съм малко по черничка  Joy Joy Joy. Сега ще се приготвям пак за излизане искам да се разходим по плажната алея и да седнем някъде за по едно, ама не знам дали ще ме огрее или ще ме заведат накъде из квартала. Но няма значение сега ни се е паднало ще си поживеем, щот моминството ни свършва утре към обяд  Peace.

# 363
siqna.muk Браво на теб!Не се притеснявай,а по-често товари бабите!Да свикват!И на мен ми се искаше някой да я взима, а аз да излезна някъде,но не би.Никой не се наемаше.Гледат я но само ако аз трябва да работя или да свърша нещо належащо.Тва такова аз да се забавлявам пък бабите да ме гледат детето.....ами!За това дресирайте си бабите докато е време.Може да изпитвате дискомфорт от липсата на децата,но знайте че и вие сте хора и трябва да се разтоварвате.Колкото до градините:всичко е индивидуално.Да, по закон нямат право да връщат децата ни,но само по закон!Иначе всеки си прави квото знае.Но за заболяването на детето непремено трябва да се предупреди.

# 364
  • В къЩи.
Сияна само така  Peace Аз пък май се водя полу/англичанка Crazy Майка ми ни е на гости за един месец и е поела почти изцяло грижите по малчо. Днес и ние се гласим да излизаме ,Ще хапнем някъде на вън и после Ще пием някъде по едно питие.Не сме излизали от както се е родил Криси ,2год,а сега като се замисля май и докато бях бременна не сме излизали,че ми пречеше цигарения дим,та май станаха 3год  ooooh!
Лека вечер на всички. Hug

# 365
  • гр.Гоце Делчев
Сиянче браво на теб сега ти се е паднало да поживееш.Браво и на твоята майка ,че е решила малко да ти помогне в гледането на детето.Приятна разходка.Естрела и на теб приятна разходка.

# 366
Здравейте! Момчил не спира да прави гърчове - през период 2 седмици. Вчера пак Sad. Влязал е в накаква кофти серия. Не виждам смисъл да ходим и на лекар - отсега знам какво ще се случи там. Поредното увеличение на Конвулекса. Не съм сигурна, че това лекарство ги предпазва от гърчове. Факт е, защото се е случвало в ръцете ми - като се удари получава гърч от болката... Не мога да повярвам, че с грижите и вниманието си към децата ми не мога да променя това.
Лека вечер на всички дечица и майчета. На купонясващите пожелавам лека сутрин Joy Joy Joy

# 367
Еееее и аз да се разпиша макар и с Диян пихме по едно с едни приятели,Дидо поспа колкото да си отпийна от водката едиин два пъти и стана и елате да видите кво става та сега се прибрахме,отвикнала съм да пия. Hug

# 368
Здравейте и по-специално бих искала да се обърна към ема-диди ,с молба за точни координати за този медицински център "Санус"2000 ,където разбрах от  написаното  работила д-р Попова . Не съм от София и всяко указание ще ми бъде добре дошло /имам впредвид адрес ,телефон ако знаеш и раб.време/. И за доуточнение става въпрос за невроложката Попова ,която преди работеше в клиниката при Литвиненко нали ?

# 369
Velina@bg,да за същата невроложка става дума.
А утре ,Еми отново ще опише къде е този център!

АРДЕ

# 370
  • Варна
Гале много съжалявам че с малкия сладур така става. Скоро правили ли сте еег-та, Литвиненко какво ви казва? Дано всичко отмине по бързо. Много целувки на малките от нас

# 371
От март не сме правили ЕЕГ - В Русе вече няма апарат за бебета Sad. Всички досегашни записи на ЕЕГ са кристално чисти - без огнища. Литвиненко иска да включва на Момчил Радедорм
Мерси Hug

Последна редакция: нд, 19 юли 2009, 00:13 от galini

# 372
Галя ,той иска да включва радедорм ,но тук навярно знаеш ,че вече повече от година не го внасят.
Вие сте на една ръка разтояние от Румънско и може да ви е по лесно сами да си го набавяте,но за мен това не е решение!

АРДЕ

# 373
Ваня, съгласна съм с теб. Да го упояваме не е решение. Таткото на близнаците е твърдо против увеличаване на дозите, включване на нови лекарства... Отворени сме за всякакви предложения, терапии (изключваме лекарства), не спираме да търсим... Дано открием нашия път към здравето на децата ни

# 374
Ваня, съгласна съм с теб. Да го упояваме не е решение. Таткото на близнаците е твърдо против увеличаване на дозите, включване на нови лекарства... Отворени сме за всякакви предложения, терапии (изключваме лекарства), не спираме да търсим... Дано открием нашия път към здравето на децата ни
Понякога един медикамент не може да свърши работа за съжаление,по добре със 2 медикамента и без пристъпи ,дай Боже!
А как сте със серумното ниво на конвулекса,това също има значение и не е толкова маловажно!

АРДЕ

Общи условия

Активация на акаунт