Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мога да направя, ако детето ми изпадне в истерия и започне да плаче?
Как мога да се справя с недостига на лекарството радедорм?
Къде в София мога да направя изследване за нивото на валпроат, по-специално Convulex, в кръвта?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мога да направя, ако детето ми изпадне в истерия и започне да плаче?
-
Как мога да се справя с недостига на лекарството радедорм?
-
Къде в София мога да направя изследване за нивото на валпроат, по-специално Convulex, в кръвта?
-
Какви лечения използват невролозите за деца с епилепсия?
-
Как мога да получа Депакин без проблеми?
.
Майка ми ни е на гости за един месец и е поела почти изцяло грижите по малчо. Днес и ние се гласим да излизаме ,Ще хапнем някъде на вън и после Ще пием някъде по едно питие.Не сме излизали от както се е родил Криси ,2год,а сега като се замисля май и докато бях бременна не сме излизали,че ми пречеше цигарения дим,та май станаха 3год
. Влязал е в накаква кофти серия. Не виждам смисъл да ходим и на лекар - отсега знам какво ще се случи там. Поредното увеличение на Конвулекса. Не съм сигурна, че това лекарство ги предпазва от гърчове. Факт е, защото се е случвало в ръцете ми - като се удари получава гърч от болката... Не мога да повярвам, че с грижите и вниманието си към децата ми не мога да променя това.