Епилепсия-тема 8

• 47 903
  • 626
  •   1
Отговори
# 540
Сиянка, снимките са чудесни! По-точно двете сладки ангелчета и майките им Laughing

# 541
Здравейте момичета и от мен днес се прибрахме от двуседмечното ни обикаляне по нашето Черноморие,много добре си прекарах и с двете семейства,с Сиянка на плажа наблягахме на поничките Mr. Green абе страхотно си изкарах и на Шкорпиловци.В Варна се видяхме и с Ванчето и Петя абе хората които исках да видя ги видях и бях с тях и ми стига.В Слънчев бряг се видях с двете ми най-добри приятелки а Люба голям жест направи дойде да се видим  и се събрах с любимите ми хора.Страхотно беше.
Ето и от мен  малко снимчици.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=408874&pid=14063723&view=1

Последна редакция: сб, 08 авг 2009, 23:38 от emа-диди

# 542
Сияна, здравей! Радвам се, че сте изкарали добре и сте се видели с толкова познати. Относно проблема с очите от болницата ми казаха същото нещо, което е написала и Манка, че трудно се хваща и поне за момента да не мисля за това, но се притеснявам, защото това е първото лекарство, което ни действа добре и има ефект и сигурно ще го пие доста време. Сега ни предстои ямр, но смятам веднага след това да го заведа на очен лекар и събирам всякаква информация относно докторите, трябва ли да се види на някаква по - специална апаратура, може ли всеки очен лекар да определи има ли проблем, за това ако знаете нещо, моля пишете.

# 543
Галини здравей съжалявам за малките сладури и  бързо оздравяване,вие какво решихте ще идвате ли на Банкя на 24?

# 544
здравейте Hug
страхотни снимки ,само по усмивките може да се
познае колко добре сте си прекарали
ние също ходим по морето и децата са повече от щастливи
ловят рапани и искат да си ги отглеждат Laughing

# 545
Ах ,вие завърнаха се Еми и Сиянка и темичката се размърда! Mr. Green

Еленита до колкото си спомням ,че ако има проблеми от сабрила ,това може да се появи след по дълга употреба ,така ,че можете да изчакате 3-4месеца и ако нищо не ви е притеснило до тогава ,за по сигурно си направете консултациите с очен лекар.

# 546
Ванче та нали ние с Сияна сме все по скандални и недоразбрани или хората ни обичат или ни мразят средно положение няма. Mr. Green Peace

# 547
  • Варна
Ема  Laughing, че ядохме понички ядохме, ама че май аз се и по освинчих с тях  Joy. Ей момичета страшни понички правеха в Шкорпиловци, всеки ден нагъвахме, аз даже един път две ометох ама на мен ми е позволено. Пък моя мъж ни бъзика че тоя дет ги разнасяше беше черничък и вика колкото по черен циганина толкова са вкусни поничките  Joy Joy Joy. Абе много яко беше.

еленита зададох ти тези въпроси защото вместо да се притесняваш има друго решение. Води детенце често на детски офталмолог и едно че ще си по спокойна, друго че ще знаеш дали има някакъв проблем. Вчера говорих с Вики и мама точно по този въпрос който сте започнали за нарушаване на зрението. Еленита не знам дали я си засичала из форума или си чела нейни постове, но тя е много много в час с очните проблеми. И че коментирахме това което сте писали и тя ми каза че за да се увреди зрение от лекарства трябва да са се приемали много дълго време, години и пак не е доказано че от тези медикаменти се влошава зрението. А за атрофията на зрителния нерв е по същата логика това лекарство трябва да е приемано с години за да започне да вреди на клетките по ретината и за да атрофира нерва преди това трябва вече да е увредена цялата ретина и един куп други неща. Но и това не е доказано. Това ми обясни вчера Ина. А колкото по често водиш детето на очен толкова по добре. Ако има някакъв проблем може да се разбере от прегледа. Ирена както писах има проблеми с очите и всичко стана по степенно както имахме подобрение изведнъж нещата се влошиха, но при всеки клиничен случай е различно и всяко едно увреждане е различно и предизвикано от различни неща.

Последна редакция: нд, 09 авг 2009, 19:22 от siqna.muk

# 548
Сияна, Ванче, благодаря ви, много! Hug Май ще изчакам да мине този ямр, после едно еег и ако е добро ще го заведа на очен, ако не е добро сигурно ще му спрат лекарството и може и да не го водя, защото ще го е пил само месец - два. Още веднъж ви благодаря, друго си е като ти го обясни някой по - подробно, а не само "не мисли затова сега".

# 549
  • Варна
Еленита нищо ако ви спрат лекарството, ти пак заведи детето на преглед при очен за всеки случай. Поне да знаеш за напред да не се тревожиш и да знаеш че всичко е наред.

# 550
Я да запитам майчетата на големи госпожици и господа,как постъпват вашите деца с гаджетата си!
Моята още при първата среща си казвала ,какво й е ! newsm78
Според мен е добре ,нека бъде открита ,че после да няма неприятни разочарования! Rolling Eyes

# 551
мойто дете не казва,че има проблем,не че крие,ако я питат защо пие хапчетата си казва,но да се запознае с някого и да му се изповяда-не

# 552
По принцип аз не съм настоявала Петя да постъпва така ,тя сама си го е решила.
Смятам това за един плюс ,че тя приема това не като болест , а като състояние и ,че няма нищо притеснително!

# 553
Ваня,аз нямам голяма г-ца,но си мисля какво би си помислил някой "непросветен" като му се каже епилепсия!Дали няма да се стресне и отдръпне newsm78?
Може би е добре от първата среща да го "подготви" с малко инфо например,а по-късно да поднесе "десерта". Hug
Поздрави на всички мами и техните деца!Весело и безгрижно лято!

# 554
Не зная как се обяснява Петя ,но казва ,че досега никой не се е отдръпнал и я разбират!

Общи условия

Активация на акаунт