Отговори
# 90
 55
явно тази вечер всички пръдльовци и пръдлички са се били разбрали за купон.при нас партито беше от 3до 4.30 епоне после спа до 8.30,но сега не ще да спи а аз искам да пооправя в къщи и да си ходя на сестрината къща на дврора на хлад и мама от днес е отпуска та познайте кой друг ще почива Whistling
а снощи на всичкото отгоре татито ни така се беше схванал пищеше от болка в гърба та съм му правила и масажи посред нощ Crazyне се беше качвал на мотор от 1година от както падна.по този повод да ви почерпя за негово здраве че днес е датата на която падна beer2 beer2 beer2

# 91
Уф,тия моите най-накрая се укротиха и заспаха...Оставих Гошко в хола,той се затледа в телевизора и след 10 мин го видях забучил носа в леглото,сложил си възглавницата върху главата и спи... Mr. Green Наско още не е заспал,но пък кротува и си гледа играчката...

Време е да свърша някоя друга полезна работа вкъщи..До после,мили маминки..Добре че сте вие,че иначе сама ще си говоря и ще си блъскам главата в стената от изкукуригване вече... Joy

Момичета,понеже сега се сетих,някоя мама може ли да ми даде акъл как да приготвя свински джолан..цял е,но мога и нарязан да го направя нещо...Ако имате идеи,казвайте,че на моя мъж вече лигите му текат само като го гледа суров...камо ли пък ако го види сготвен Mr. Green

# 92
  • София
Мацки, няма да ви черпя, ама да ви подшушна, че са ми отпуснали 2880-те лв. за майки студентки! Не са ми ги превели още, но казаха да отида да си взема заповедта! newsm44 newsm68

Още не мога много да го осъзная...

# 93
Мацки, няма да ви черпя, ама да ви подшушна, че са ми отпуснали 2880-те лв. за майки студентки! Не са ми ги превели още, но казаха да отида да си взема заповедта! newsm44 newsm68

Още не мога много да го осъзная...

Аааа,и на нас ни преведоха помощта за близнаци от 2400лв.Вече мислим за какво да ги оползотворим Mr. Green
Браво,Доре! Харчете си ги с кеф!!!! Hug Заслужавате ги!

# 94
  • пак там
Уф,тия моите най-накрая се укротиха и заспаха...Оставих Гошко в хола,той се затледа в телевизора и след 10 мин го видях забучил носа в леглото,сложил си възглавницата върху главата и спи... Mr. Green Наско още не е заспал,но пък кротува и си гледа играчката...

Време е да свърша някоя друга полезна работа вкъщи..До после,мили маминки..Добре че сте вие,че иначе сама ще си говоря и ще си блъскам главата в стената от изкукуригване вече... Joy

Момичета,понеже сега се сетих,някоя мама може ли да ми даде акъл как да приготвя свински джолан..цял е,но мога и нарязан да го направя нещо...Ако имате идеи,казвайте,че на моя мъж вече лигите му текат само като го гледа суров...камо ли пък ако го види сготвен Mr. Green

Сварявам го, обезкостявам го и заедно с бульона го изсипвам в тавичка, поръсвам с бял пипер и сол, и печа. В събота правихме за последно, изядохме си палците Simple Smile

# 95
Фокси аз мн  Heart Eyes картофки. затова :
свински джолан
1 връзка зелен лук(може и глава стар лук)
2 – 3 с.л.олио(краве масло)
картофи
пикантина
млян черен пипер ,дафинов лист
Начин на приготвяне:
Джолана се запържва до златисто в мазнината.
Добавя се лукът и се пърже още 3 – 4 минути.
Картофите се избелват и се нарязват на едро.
Джоланът, лука и картофите се изсипват в тава и и се заливат с около 100 мл.вода.
 Ястието се подправя с черен пипер ,сол ,дафинов лист и пикантина на вкус. Тавата се покрива с фолио, което се надупчва с вилица и се пече около 30 мин на 220 гр. след това се намаля на 150 и се оставя за още 1 1/2 .
Доре, честито със здраве да ги изхарчите! Flutter

# 96
Юле, три новички дрънкалки дали ще зарадват детето? С парички в момента не мога да помогна, а ми се иска да дам нещо. Онзи ден като ровех из прибраните бебешки играчки на каката намерих три нови съвсем обикновенни дрънкалки. Явно някой ни ги е подарил и аз така съм ги прибрала. Останах с впечатлението, че познаваш семейството- да ти ги дам да ги предадеш.
Ралица настина зверски някъде посред лято. С ужасна хрема е, дави се докато суче, криви се, иска по цял ден на ръце. Отново отменихме ваксината, което вече малко ме притеснява. Има ли друг с толкова отменени ваксини? След болницата ни е бита само 1, мисля, че противохепатитната беше.
Ето 2 снимки от вчера- Калина си поигра на една площадка, а Раличка подремна на ръцете в мама:

# 97
Да , Ламтурниче, вече ги познавам. Ами те на всичко се радват. Дори една майка им занесла мокри кърпички и Юлия каза че много се зарадвала.

# 98
  • Варна
Приветче мамита. Ние тъкмо се прибрахме от ранната разходка и влизам да ви се оплача. Днес претърпяхме първият инцидент - Поли падна от леглото cry От както се научи да се върти от гръб на корем е толкова шугава. Хем беше почти в средата на леглото върху активната гимнастика и аз бях в стаята. Стана буквално за секунди и само дето не умрях. Слава богу нищо й няма Praynig Но тази възраст наистина е най-опасна, защото нашето внимание е леко притъпено и децата ни изненадват. Иначе периодът на несучене отмина, явно беше двукратна стачка. Сега пък май имаме разсройство, и цапаме всичко наред /даже памперсите не помагат/. Всъщност аз немога много да различа разстройството от нормално акане, защото то нали си е такова при кърмените бебета  newsm78 Ама все пак 6-7 наакани пампита ми се струват много. Добре че утре сме на консултация и смятам да отворя дума за Биогаята. Аз се връщам назад да чета, че трябва и да готвя и пак да излизаме...... До скоро  Hug
п.с. Честито на печелившите мамита, със здраве да си харчите и подаръци на бебчовците да купите  Peace
lucrecciana и аз ще видя какво мога да отделя и ще ти пиша да видим как да ги дам

Последна редакция: пн, 15 юни 2009, 12:59 от riccie

# 99
Да , Ламтурниче, вече ги познавам. Ами те на всичко се радват. Дори една майка им занесла мокри кърпички и Юлия каза че много се зарадвала.

Лукрециана,аз не знам точно за какво става дума,но стане ли въпрос за нуждаещи се хора,гледам да помогна с каквото мога...Тези хора от Варна ли са? И ако можеш да се свързваш с тях мога ли да пратя на твоя адрес нещичко,за да им дадеш? Незнам какво ще изнамеря вкъщи,но си мисля,че все с нещо мога да помогна...Знаеш ли бебчо колко см е,та ако пратя дрешки,поне да знам номера...

# 100
Лукрециана..можеш ли да дадеш ифо от какво имат нужда хората..пари или материали..и как да пратим парички на каква сметка...
Бях в страницата за срещата///май към Търново се очертава...ами дати... newsm78давайте идеи
Коте,Мартеничка...как е организацията Wink
Рися..ама това с бабата и дядото е сериозно...той големият син на мъжа ми е на 24години Peace
Момичета да ви кажа...парите от онова момиче ги получих но стана една..мацаница..да не ви казвам Laughing

# 101
Здравейте мами!  bouquet
 За свинския джулан,приготвям го по следния начин:в гювеч слагам малко олио,джолана, 1-2 скилидки чесън,нарязан кромид, морков, картофи 6-7 бр.по-големи или от пресните15-тина цели, 2 печени чушки/може и люти,зависи дали обичате/, малко гъбки (мариновани  или сушени), черен пипер, чубрица, сол. Може да се добави и 1 чашка червено вино,майка ми слага бяло. Пече се около 2 часа.
 Преди малко се прибрахме от доктора, децата вървят към оправяне,за което много се радвам,на Лора спираме АБ,а Вики продължава да пие Суметролим до сряда,тогава пак сме на контролен преглед.Да не забравя само да питам за ваксината дали ще му я правят на 25-ти.Иначе вън стана доста горещо,ще се замисляме да ходим към Девин на хлад.
Спокоен ден на всички.  bouquet

# 102
Деси,ти сега хвърли бомбата за Зеленото око и спря да говориш..Кажи дееееееееееее

# 103
Да,да!Не може такава сага да остане с неразкрит финал! Laughing

Ламтурниче,адашката не изпуска мама даже и докато спи!Голям бонбон!

# 104
Да,да!Не може такава сага да остане с неразкрит финал! Laughing
newsm10 newsm10 newsm10 newsm17

Общи условия

Активация на акаунт