Отговори
# 75
Ехоооо, малко да побутна темата, ние днес решихме 4е ве4е не ни се спи и сме на линия от 4 , направо не знам как издържа това дете, и през деня не спи и ве4ер не спи  ooooh! А в4ера направо ми взе акъла, голямо реване, голямо мрънкане, ужас, яденето ве4ер не сме го махнали, продължаваме в същия дух, има нощи по 2 пъти яде САМО  Joy
Но днес идва тати и  утре тръгваме към СЗ  newsm44 Малко помощ, 4е ве4е ще отка4а  smile3507

Сори за "4"-то, ама пиша от компа на Гошо и не мога да намеря буквата  Laughing
Айде пак ще пиша - дано да дремнем малко  Praynig

# 76
 Добро утрооо:D!! Мале,Гери тоя Гошко умора няма, дано сега да поспите Hug
Моята г-ца вчера цял ден циркови изпълнения, накрая я изведох с кенгуруто и ще ви покажа как се прибрахме, че я чаках за баня и ядене  Joy Joy

Sunglasses  hahaha

Последна редакция: пн, 15 юни 2009, 06:30 от kamelllia19

# 77
Добро утро маминки ранобуднички!
Ками, пак си първа със закуската! Hug
Айде сега както е рано рано, да си споделя ужаса, който преживях - малкото зверче падна от дивана.. Моткам се аз в кухнята и чувам шум, последван от тупване и мигновен зверски рев. Момата на пода по очи и крещи с пълен глас. Докато отида и я вдигна направо имам чувството, че ще ми се пръсне сърцето. Слава богу нищо и няма - след като я вдигнах ревът продължи още 1 минута и започна да се хили пред огледалото.
Вече ме е страх да я слагам там.
А, и тъпият болничен ми е отказан и от април няма кинти. Абе въобще...

Извинете за този пост, ама трябва да си кажа...

# 78
  • пак там
Добро утро маминки ранобуднички!
Ками, пак си първа със закуската! Hug
Айде сега както е рано рано, да си споделя ужаса, който преживях - малкото зверче падна от дивана.. Моткам се аз в кухнята и чувам шум, последван от тупване и мигновен зверски рев. Момата на пода по очи и крещи с пълен глас. Докато отида и я вдигна направо имам чувството, че ще ми се пръсне сърцето. Слава богу нищо и няма - след като я вдигнах ревът продължи още 1 минута и започна да се хили пред огледалото.
Вече ме е страх да я слагам там.
А, и тъпият болничен ми е отказан и от април няма кинти. Абе въобще...

Извинете за този пост, ама трябва да си кажа...

Как така ти е отказан? Да не е просто върнат за оправяне на неточности? Моите всичките ги връщаха по 2-3 пъти, ако е така - просто иди да ти го оправи докторът и го върни в НОи.

# 79
daneto22 и аз оставям моята на един разтегателен диван в хола да спи. Вечер я кърмя легнала и така най- лесно заспиваме. В кошара иначе рев, тръшкане, не иска да спи там Tired Заграждам я с възглавници, защото и тя почна мн да си фръцка дупето и да се обръща. Радвам се, че детето е добре Hug
Да  се оплача, че и ние имаме бели топченца, като белтъчета в акитата Rolling Eyes

# 80
Аз продължавам да ви досаждам , но съм много възмутена и исках и вие да видите. В предаването говориха за това, как българската здравна каса отказва помощ за лечение в чужбина на дечица, които не могат да се излекуват тук. Един мазник вчера заяви, че не можел да прахосва пари за всяко дете щото имал само три милиона и 800 хиляди лв. В каква държава живеем. Вчера показаха и малкия Филип и майка му Юлия- искам да ви кажа че парите за него вече са събрани от добри хора и той зами нава за Германия преди края на юни. Дано Господ се смили и Фильо се върне жив и здрав. Но нашата мила татковина е спряла и болничния на Юлия, а тя роди бебок заедно с нас . На 19ти ще стане на 5 месеца заедно с нашите Ачо и Пламенка:)). Ами не им стигат паричките за памперси и дрешки и играчки. Аз вече дадох каквото можах да отделя, ако имате нещо излишно или не толкова излишно:))) моля за помощ. Бебока и момченце- пухкав и усмихнат като батко си.
 Извинявам се , че отново ви занимавам с тази история, но ми се иска да помогна на това семейство.

# 81
добро утро и аз като kamelllia19 да се оплача за акото ама нашето е вече гъсто и е с червеникав има и малко зеленикаво кафяво ( вече сме на пюрета по точно само зеленчукови) а иначе сме на кърма и ам но отскоро си пийвам биричка по една чаша и се чуда дали нещо и тя не влияе на акото му ( за сега съм давала тиква морков и картоф)
дали е нормално?

днеска  и аз ще се пробвам да отида на фризьор но колкото и да ходя при мен прическата е една средно дълга чупливо къдрава коса и почти няма значение прическата тя не си личи

лек ден и приятни разходки

# 82
Рися -поинтересувах се - проблемът не е при мен, а работодателят е допуснал неточност, НОИ са го върнали и не са го получили в срок, затова е отказан.  От фирмата сега са го оправили и би трябвало да са го занесли в НОИ. А аз се чудех защо толкова се бави този превод, обикновено не е така.

# 83
  • пак там
Рися -поинтересувах се - проблемът не е при мен, а работодателят е допуснал неточност, НОИ са го върнали и не са го получили в срок, затова е отказан.  От фирмата сега са го оправили и би трябвало да са го занесли в НОИ. А аз се чудех защо толкова се бави този превод, обикновено не е така.

Може би Елфи трябва да се изкаже по-компетентно, обаче от моите нито един не бе върнат в срок - моята ЩетовЪдителка се сещаше да ми го даде за поправка обикновено един ден след крайния срок. И аз се притеснявах, но май са ми ги изплатили всичките.  newsm78 Абе не съм много сигурна, защото и други постъпления имам в картата, а не съм ходила до НОИ за номерче за техния сайт, ама по мои сметки е така.

# 84
Добро утро и от нас!
Ние от петък вечер заминахме на вилата и се прибрахме едва снощи, ама докато успея да оправя багажа, да направя вечеря, да изпера...не остана време за форума.
И ние вече се обръщаме с пълна сила, не смея да оставям Яна сама без да е оградена поне от доста възглавници. А и се е научила да писка доста силно, сутрин ме буди с бодри крясъци. Снощи в 1 часа детето се събуди и явно реши, че не е нужно мама и тати да спинкат повече. Смя се, игра, вика...доста време ми отне да я приспя пак.
Алхимиче, това, което описваш ми прилича на алергия. Дано бързичко да се оправи малката душичка. Hug
Болничните - и аз имах проблем с върнат болничен, но снощи видях в сайта на НОИ, че е приет и въведен и сега си чакам парите и тогава ще има Don't stop me now по магазините. Mr. Green
Мамчета, да знаете, че във Фокса са пуснали някакво намаление - има доста дрешки с 50% надолу.  Аз купих на маца една много сладка рокля.
А сега мама трябва да бяга да се къпе и поемаме за Борисовата градина на дебели сенки.

# 85
Добро утро,милички Hug

Тези два дни нямам никакво време да пиша...Децата са бесни,непрекъснато
мрънкат,реват,крещят,през нощта постоянно се будят /особено Гошко/,компютъра ми вече е за изхвърляне,защото непрекъснато се рестартира сам и въобще...пълна лудница...От два дни не мога да спя,заради непрекъснатото крещене на Гошко.Като го взема при мен пък иска да си играем,през нощта,луда работа!!! Като изляза през деня да ги разхождам пък свеки вика колко послушни били децата и едва ли не ме изкарва,че само се правя на интересна...А те навън естествено че ще са кротки..Викам си на акъла да й ги връча и двамата да ги гледа за един ден сама пък да я видим колко ще и се сторят послушни #Cussing out То не че са ми лоши децата,ама искат непрекъсната игра,а на мен на устата пришки ми излязоха да им говоря  иза ги забвлявам.Не мога да ям,не мога да спя и т.н. за да съм им непрекъснато на разположение.Изляза ли им от полезрението настава някакъв ад!!! Дано положението да е само временно,защото съм на път да изкукам вече Tired
В малкото свободно време вкъщи което ми остава сядам на компютъра,пиша два реда и тъпия ми компютър се рестартира и всичко отива по дяволите...Ще купуваме друг,ама когато татито ни е свободен,защото сега пак му се отвори работа на частно...

Голяма съм мрънла..То и други неща за разправяне има,ама не ми се пише повече,защото всеки момент може пак да ми се прецака компа и тогава вече съвсем ще полудея...

Айде лек и хубав ден от мен!!! Ние вече се размрънкахме,а е едва сутринта.... Tired

Последна редакция: пн, 15 юни 2009, 09:16 от foxy81

# 86
  • Пловдив

Дани,работадетлят ще внесе болничният отново.Ако всичко е ОК,НОИ ще го приеме и изплати.Тези пари не ти се губят,просто ще ги получиш със забавяне

# 87
Здравейте мами Hug
Аз от няколко дни не съм се включвала активно..но ви гледам от балкона Wink
Децата на мъжа ми бяха у нас на гости,бебко много се радва на големите си братя Laughing..ето и една снимка..

Ние се оказахме снощи в болницата ,на бебко пъпа беше страшно зачервен и със секрет Shockedсложиха му едно кремче и днес трябва да ходим до педито за да видим какво е това newsm78.Тъкмо ще питам и при какъв специалист да ходим за главата на бебко хирург или ортопед Sad
Вчера си направихме една много готина и дълга разходка ....ето една снимка.

Коте, какво стана..нави ли Венци да дойде на срещата Laughingама много ти отива тази прическа Hug
Фокси мила..не ти е лесно на теб,ние тук с по едно бебе и едва стигаме..а ти с две..ама са ти сладури големи Hug
Отивам до педито..ще падне едно чакане.. Close
Момичета,то ние с мъжа ми скоро баба и дядо може да станем Joy Joy Joy

# 88
Добро утро!

Толо, сега разбирам за перипетите ви! Много неприятно, но важното, че е минало. Hug

Алхимиче, и на мен ми прилича на алергична реакция.

# 89
  • пак там
Деси, и нас батковците ни плашат от известно време, че ще носят внуци, ама засега са само заплахите  Mr. Green Тати редовно снабдява с пари за презервативи, пък и ги убеждава, че е редно първо да завършат, че памперсите са по-скъпи от презервативите  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт