Отговори
# 60
# 61
БЕТУНГА бъди жива,здрава и много щастлива Hug
оф незнам вече с какво да го лекуваме това дете Sadняма такова кашляне а според докторките и 2те гърдите са и чисти .така се дави милата и явно се дере докато изкашля,след това реве жално явно я боли.няма т. сополките са и течни яко и очите са и зачервени.във вторник пак сме на преглед да видим какво ще измисли докито,ако някоя от вас има идея или и се е случвало такова нещо пишете че ми е много кофти вече.а иначе си папка пак по 2 пъти през ноща,играе си гука весела е няма изглед на болна.
днес бяхме пак на реката от миналата седмоца ама тя изчезнала Crazy Crazy Crazyпо късно ще ви пусна снимки

# 62
  • София
Момичета аз само да ви почерпя, че моята Габриела днес става на 4 месеца.

Честит рожден ден Бетунга.

Аз едва успявам да стигна до компютъра и да ви чета, а толкова ми е приятно като ви гледам колко сте сплотени и как си помагате. Наистина не мога да ви се нарадвам и срещите които си организирате(на мен все ми се иска да дойда ама няма как да стигна)
Надявам се да успея да се включвам по често ама мен все не ме огрява такаче...

Приятна вечер от мен и много Hug аз да си дочета старата тема.

# 63
  • София
толо, между другото и на Йойо още в родилния дом му беше завишено CRP-то, и му биха антибиотик, така и не разбрахме защо. Аз си мисля, че беше от стафилококите.

# 64
  • Sofia
Здравейте, майчета!
Ние днес с Дорето, освен, че сме най-големите паники на форума, май сме и най-занесените  Mr. Green ooooh!
От толкова уговорки, накрая се разминахме  Joy То аз съм крива, че си забравих телефона и после по усет го карах, ама то и часа на срещата се изместил  hahaha  Ама нищо, другия път Wink

Иначе да ви похваля Венци какъв е пич! Много ме е слушкал днес и само усмивки раздаваше и спинка навън, абе въобще....днес е едно малко кефче! Вкъщи така му викаме - Кефчето Simple Smile

Искам да споделя с вас най-най-любимата ми снимка досега! Не че е нещо особено като снимка, но ми пълни душата! Ето я:

А тук можете частично да видите новата ми прическа:

Силве, Наде, и моя брат е завършил НПМГ Simple Smile Поздравявам ви, че сте оцеляли и ви обявявам за големи умници!!! Там е егати ученето и зора!!! Shocked Mr. Green Ама той е завършил 1990 г (ако не се лъжа) и беше специалност биотехнологии. Другарката Шубенова му разказа играта. Оттогава е  Crazy

Пожелавам ви лека и хубава нощ!  Hug

Алхимиче, абе тия течни сополки и зачервени очи вече започват да приличат на алергия.... и кашлицата също! Мен понякога мнооого ме сърби гърлото и е такова дране и кашляне...ужас направо! Оффф, милата ни снахичкааааа Sad Душичка златна, дано й мине вече, че се измъчихте....Да я гушнеш от нас с Венци!

Последна редакция: нд, 14 юни 2009, 22:02 от cutesmallcat

# 65
Толо,и аз от това се опасявам,и педито спомена за бъбреците,но каза ,че ще изчака урината.Утре ще пиша пак. Hug Hug Hug

# 66
Честито на всички празнуващи днес и вчера малки и големи!!!!!!!!!

# 67
  • Sofia
Ох, Даримка, ама и вие ли сте болнички?  Confused Дано не е сериозно и скоро да ви мине!  Praynig Ееее, ама не давам малките сладурчета да боледуват! Милите...

# 68
Привет на всички.Да ви споделя и аз моите притеснения,Вики снощи вдигна 37.6 Т и го водихме на педиатър,оказа се ,че гърлото му е силно зачервено изписа му Суметролим и Стодал,че леко и подкашля Sad
За инфекциите в бъбреците,моята дъщеря като беше на 2 мес започна да вдига съмнителна температура от 37.2-37.9 и се оказа че има е-коли бактерии в урината,борихме се с тях цели 4 години и не смея да се зарадвам,че сме се оттървали,защото са много упорити и се появяват наново,но не искам да ви плаша,дано да няма никое бебче такива бактерии.Да се оправят всички болнички сладури.  bouquet

# 69
Момичета,тази температура която се върти около 37 градуса усеща ли се като се пипа челцето на детето  newsm78 Аз лично никога не съм мерила температурата на Белослава та затова питам.

# 70
Момичета,тази температура която се върти около 37 градуса усеща ли се като се пипа челцето на детето  newsm78 Аз лично никога не съм мерила температурата на Белослава та затова питам.
Да ти кажа право 37 не я усещам,но снощи на 37.6Т доста пареше. Sad

# 71
Ами аз понякога усещам челцето й леко топличко и особено вратлето и слепоочията,и реших да измеря с живачен термометър под мишницата/понеже електрония показва каквото си иска и всеки път различно/ и се оказа 37.2.Като заспа пак измерих-36.6 Утре сутринта пак ще меря и като отидем при педито-пак.И дано резулатите от урината да са добре,че много ще ми е притеснено.Аз съм от тези хора,дето много лесно се впечатляват,плашат,внушават ...и ако има нещо,дори не толкова сериозно,аз ще съм по-болна и от нея от притеснение.Знаете как е.
Лори,и вие бързо да се оправяте! Hug
П.П Ели,Марти,Гея, утре първо ще я зведа на педиатър и след това,ако всичко е наред Praynigще дойдем при вас в "Неделята"/ако все още сте там ,де.

# 72
Да се запиша и аз в новата тема,че съм пропуснала около 5-6 и не се знае кога ще наваксам.Първо една седмица бях без пс,някакъв токов удар го беше повалил,а после още една бяхме на гости на мама и тате и там няма нет в момента.Най-много ме е яд и че изпуснах и пловдивската среща,но не бях в Пловдив тогава.Много хубави снимчици на готини мадами мами и сладки беборани.Искам нова среща.Хайде,за да дойдем и ние Hug
Моето момче расте и вече сме 7700 и 68см.Майче ни излизат зъбки.Имаме две бели точки отдолу и побелели венци и постоянно искаме да изядем всичко.По този повод май не ни стига само кърмата вече и вечер се събужда много често,но все още мисля да го захраня към началото на другия месец.
Гледам,че си говорите за Реденка.От там имам много хубави спомени.Миналата година след сватбата бяхме там за няколко дни и за 24 май също,.Станахме редовни посетители.Като цени е приемливо,а и е доста уютно хотелче.Сега мислим за 29-юни/т.е рожденния ми ден/ да наемем цяла вила.
Хайде отивам да чета,че като гледам май няма да мога да смогна близката седмица.

# 73
 ooooh! най после приспах зверчето и сега дойде мойто време  tv
ама май всички са си легнали  Tired

За температурата Десита77 беше казала, че нейния сладур така вдигал няколко дни от претопляне (след разходка) и на сутринта нищо му нямало Може и при Ника да е така ДАРИМА

Хайде да обърнем по една биричка  Mr. Green аз черпя

# 74
С удоволствие ще си пийна от биричката ...

Исках да благодаря на мамите, които гласуваха за Белоградчишките скали още онзи ден. Но успях само да изчета. Та затова го правя сега - благодаря момичета!

Ние вчера и днес бяхме с бебка в едно родопско село - Мостово и беше .... супеееер - чист, свеж въздух, зелено, та зелено - абе идилия. Имам известни забележки към хотелчето, ама казват пълно щастие нямало .... Е, момата тая сутрин ме подлуди с рев, но като се прибрахме така се смя с глас на баща си, че ми напълни душата. Последва повече от час пискане, от куф, ама пронизително. С две думи ме възнагради за сутринта. Още не знам как ще й се отрази - горе беше доста хладно, в същото време печеше. Та в тоя ред на спомени, Доре, не само свекървите и татковците са склонни на идиотски действия. Аз лично си прегорих детето. Не я мазах с нищо, защото възнамерявах да я пазя от слънцето, ама то какво стана - бузките й са червени. Мацнах я малко с Адермата и то, за да й овлажни кожичката, не за друго.  Embarassed. Голяма съм смотла, така и не се научих себе си да пазя от слънцето, сега и бебка прецаквам ... Оооо, и не е само това - снощи в механата докато я държех в скута си и се опитвах да отпия фанта ... ха, познайте - разбира се, полях й главата. Горкото ми дете с такава майка!

Уф, ето, че забравих какво друго щях да пиша. Май е най-добре да поспя, че с тоя заспал мозък не знам каква друга щуротия ще сътворя.

Лека!

Общи условия

Активация на акаунт