Отговори
# 45
В колко часа? EmbarassedАз съм скарана с програмата

# 46
Betunga, newsm59  Желая ти всичко най-хубаво и успех в подготовката за кандидатстване!После да похвалиш детето.И аз като него реших да кандидатствам 2 месеца преди изпитите след 7-и клас и си седнах яко на дупето и въпреки,че никой не вярваше че ще успея,те пък взеха че ме приеха в Природо-математическата и в Софийската математическа гимназия.Та чудеса стават.. Laughing Въоръжи се с търпение и издръжливост!  Wink

# 47
  • пак там
запис да не ви изпусна, че Енчо два дни ме побърква от глезотене  Sad

# 48
  • София
Betunga  bouquet i ot men
Darima, shte popitam Simple Smile
Tolo, a ti kade si izbra, che i az NPMG-to sum zavurshila /a daje i 3 godini sum prepodavala/
Desika, malko mnogo hora ima i moje da razmislq za tsopvaneto, no pri vsichki polojenia shte ima snimki
A Radenka malko pusta mi se vidq... I basejnut beshe prazen
Yana vuv vtornik sum navila mujo da minem prez Bansko za po kafe kum obqd, dano ne se otmetne samo
Shte ti zvanna kato trugvame ot Ognyanovo Simple Smile

# 49
Betunga, хайде тортата от мен  Wink

Ето и бирата, подобаващо сервирана:

# 50
Бентуга, честито и от мен!

Карбо, непременно се обади! Ако се отметне милото-пак звънни, може аз да метна зверовете в колата и да дойдем ние на по кафе Simple Smile
Реденка не е лошо място за бебета и деца, но в момента басейна не е добре затоплен и хора има само в събота и неделя. Иначе-мисля че мога да ви издействам по-добра цена. Флоримонт аз не го харесвам особено, и мястото му не е добро. Мисля, че хотел Пирин, Орфей или Гардения са най-подходящи, защото са близо до центъра, може с количка да стигнете до ресторантите и кафетата и магазините... Реденка е на 10-тина километра от Банско, а ако искате открит басейн- Белведере е в банско, но пак е далеч от центъра и басейна засега не е затоплен. Но ако знаете кога ще идваате-пиши, аз ще питам дали ще топлят басейна (обикновено като има групи го затоплят). И разбира се, най-евтиният вариант са частните квартири-може спокойно да се намерят по 15-тина лева на човек нощувки в хубава къща.

Янита, много ти се зарадвах в репортажа, аз по същия начин разсъждавам, ние вкъщи също много внимаваме какво купуваме, абе все едно обясняваше за нас Simple Smile

Аз пропуснах почти цялата минала тема, та ако някой друг нещо ме е питал-моля пак да пита!

Приятен ден на всички от мен Simple Smile

# 51
Карбо,завърших НПМГ-то с профил биология,но през 1993.. Laughing Ти си доста по-млада,та сме се разминали най-вероятно!Ооо,сега видях,че си само на 26...с доста сме се разминали!

Янита,много бяхте сладки цялото семейство! Heart Eyes

# 52
Момичета,Ника има температура 37.2
Трябва ли да се притеснявам?Възможно ли е само да й е горещо/в нас е 26-27 градуса...Голяма съм паника Embarassed

# 53
Даримка,не бързай да се тревожиш.Когато са превъзбудени,плачкали са или им е топло също може да вдигнат такава температура.Просто я следи няколко дни,включително и нощно време.И до 37.8-37.9 не бързай с панадола.

# 54
Толо Hug и аз така си помислих,но много се панирам.

# 55
Напълно те разбирам,нали го преживях съвсем наскоро.. Sad Пет дни Ралица поддържаше между 37.2 и 37.9. Ако (пу-пу) се случи нещо такова и с Ника трябва да й пуснете стерилна урина(урокултура) и кръвна картина с този показателен С реактивен протеин. Peace

# 56
Миналата седмица пуснахме урина,утре ще ходим за резултата,иначе от пълната кръвна картина педито каза,че резултатът е малко съмнителен,но да изчакаме урината.Аз не бях се сещала да меря темп. а сега като измерих и се депресирах.чакам с нетърение да дойде утре.При вас къде беше проблемът?

# 57
  • София
Йойо винаги има 37 градуса температура.

# 58
Така и не стана много ясно,защото в стерилната урина нямаше бактерии.Само кр.картина показа,че някъде има възпалителен процес,а в такива случаи ,при малки деца,обикновено причината била в бъбреците.Та затова ни приеха в болницата и 5 дни и слагаха АБ през абокат.

# 59
  • Стара Загора
Мараба  Mr. Green
Малката ми е... мамата  Crazy Такъв рев,такова чудо ,не е истина  Confused Не знам какво й става,през последните десетина дни не спи спокойно нощем ,стряска се,от 4,5 дни даже и яде през нощта,а преди това почти месец и половина си спеше от 21 до 6 ,7 сутринта без да се събуди newsm78
И през деня е много неспокойна,не се търпи,мрънка,реве ,защото не си е доспала както трябва,не знам какво става,вече в ужас и истерия изпадам  Cry Ето и сега й се спи,ама две не види,но не може да заспи  Confused Бяхме на гости на моя татко и си тръгнахме скорострелно,такъв рев изрева ,че и по пътя ,абе кошмар  Tired
И да не говоря ,че само в мен иска ,във всеки друг реве ,та се къса  ooooh!

Последна редакция: нд, 14 юни 2009, 21:37 от Мама на малко зъбченце

Общи условия

Активация на акаунт