Отговори
# 30
Бетунга, !

Беба я приспах, а мъжо сам заспа Peace Компа е мой Joy
Теди и моята г-ца изпада в кризи, остави я да и "засвири яко цигулката" и ще видиш как ще почне да яде Flutter Не се притеснявай Peace

Последна редакция: нд, 14 юни 2009, 11:23 от kamelllia19

# 31
  • sofia
Не се шашкайте от неяденето ,Вики яде само 4 пъти и повече неможеш да му сложиш в устата,но пък си наддава нормално и е много жизнен.Вчера например беше ял само 3 пъти защото първото му ядене беше в 10 сутринта,и аз реших ,че в 1 вечерта трябва да го събудя поне да му се съберат 4 хранения,е той го изяде и когато уригна всичко се оказа върху спалнята и брат му.Той не яде нощно време и се събуди чак днес сутринта в 9 примрял от глад.

# 32
Ох успокоихте ме малко  ooooh!
Ама не ми се беше случвало досега Confused Днес за пръв път ми отказва да яде
А за пищенето кво да ви кажа снощи направо ми е...  мамата  Embarassed Тя беше спряла да реве като се къпем ама от два дни пак почна и е .........

Бетунга
много здраве и щастие и послушно бебче  Heart Eyes
sreburna Честито и на твойто мъжле  Grinning и много да те слуша и да ти помага  Mr. Green

# 33
Честито на всички празнуващи!   bouquet

# 34
  • София
Бетунга, Честит рожден ден!

# 35
  • Пловдив
 Hug

# 36
  • София
Привет момичета! Честит празник на всички празнуващи! При мен също се е случвало Мони да неиска да яде ако и се е събрало въздух в коремчето и пропуска едно ядене всичко се оправя на следващото хранене.

# 37
Бетунга, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! От сърце ти желая на първо място здраве, много щастие и любов и винаги да си така ведра, усмихната и красива!

sreburna, Честит празник и на твоя мъж, да ти е жив и здрав, да се обичате, уважавате и много да те слуша!  Wink

# 38
Здравейте момичета  Hug
Благодаря ви много за пожеланията  bowuu  да ви се връщат тройно  Wink
Стана ми едно мило и ревливо..., че не сте ме забравили.
Не, че се оправдавам, ама с нашия батко съм много заета тези дни. Пубертетска му работа  ooooh! в последния момент си извъртя дупето и реши, че ще кандидатства нещо дето хал хабер си няма от него... Имаме още 15 дни да се подготвим. Ходим на частни уроци вечер до 20ч. вкъщи продължаваме до 23ч. чудо... нервички да има човек  Tired

За почерпка  Embarassed нищо не можах да намере по-хубаво от закуската на kamelllia19 липсва ми само една торта и няколко каси бира  smile3503

# 39
  • София
Привет,мамчета!
Така ви завиждам за жегите и за срещичкитеееее.Тук е още пролет-по-топло от 25 градуса не е било все още.Но аз като си дойда другата седмица,ще си припомня какво е лято.... sun ,а и може срам не срам да се присъединя към някоя от вашите срещи.
За неяденето-болната ми тема  smile3518 При нас има по-скоро периоди на ядене,отколкото периоди на неядене.Ето вече два дни изяжда само 30-40 гр. и почва един рев,бутане на шишето,въртене на глава.Направо ще се побъркам вече.Аз тъкмо бях решила да почна да го храня през 4 часа,а сега трябва да папа през 2,за да му се събират с много зор 600-700 гр. на денонощие.Иначе предните дни,като по чудо беше започнал да яде по 800 гр. на ден,че и повече.Тъкмо се приготвих да отварям шампанското,а то.......Няма спокойствие за мама,явно.Все си мисля,че има връзка с ваксините.И миналия месец,около 10-тина дни след ваксината имаше такъв мноооого гаден момент.Сега,пак-8 дни след боцкането-същата работа.Вие забелязали ли сте някаква връзка?
Инка,днес или утре ще ходя да ти сменям чантата,че Вичко почива и да го използвам да ме повози.

Бетунга,честит рожден ден!Да си жива и здрава,много щастлива и обичана!!!

# 40
Бетунга - Честит рожден ден!  party023 

# 41
Цоп от нас!
Аз сега се събуждам,малко се отнесох,докато приспивах малката.Ама тая биричка дето я изпих така ме отнесе Laughing
Ние най-вероятно ще се появим утре в 9:30 в "Неделята".Днес си изкарахме много хубаво на Ксилифор,другата неделя пак сме там Peace
Теди,ние доста често пропускаме ядене или пък не ядем по 4-5 часа,но после пък си наваксаваме.Много е смешна Ника като не е яла като хората цял ден,заспива през ноща и сутрин става толкова гладна и като я взема на ръце става като малко зверче и настървено търси"цица",дърпайки ме за блузата.Така,че недей да се притесняваш много.
Бетунга,честит рожден ден,мила!С пожеляния за здраве,мир и любов от нас!

# 42
Карбо,имама една огрооомна молба към теб! PraynigНадявам се да не ме помислиш за нахлана,но просто тук в района няма при кого да заведа Ника.Ако още не сте отишли на гастрото,дали би могла да я попиташ,дали е нормално бебче на 4 месеца все още да се превива от болки в стомахчето/без изтеричен рев като при коликите/,но все още с дискомфорт и хленчене?Тя просто си сгъва краката нагоре към тялото,когато има пристъп и така леко се напъва.Моите педита викат,че явно имаме по-чувствително стомахче,но незнам...дали да я водя на гастро/който е чак в Плевен/...много ще съм ти благодарна. Hug

# 43
........ като я взема на ръце става като малко зверче и настървено търси"цица",дърпайки ме за блузата.......

Joy Joy Joyтова ми хареса и при нас е така  Party

# 44
Влизам да ви помоля да гледате Темата на Нова днес.

Общи условия

Активация на акаунт