Беба я приспах, а мъжо сам заспа
Компа е мой 
Теди и моята г-ца изпада в кризи, остави я да и "засвири яко цигулката" и ще видиш как ще почне да яде
Не се притеснявай

и много да те слуша и да ти помага 
да ви се връщат тройно 
в последния момент си извъртя дупето и реши, че ще кандидатства нещо дето хал хабер си няма от него... Имаме още 15 дни да се подготвим. Ходим на частни уроци вечер до 20ч. вкъщи продължаваме до 23ч. чудо... нервички да има човек 
,а и може срам не срам да се присъединя към някоя от вашите срещи.
При нас има по-скоро периоди на ядене,отколкото периоди на неядене.Ето вече два дни изяжда само 30-40 гр. и почва един рев,бутане на шишето,въртене на глава.Направо ще се побъркам вече.Аз тъкмо бях решила да почна да го храня през 4 часа,а сега трябва да папа през 2,за да му се събират с много зор 600-700 гр. на денонощие.Иначе предните дни,като по чудо беше започнал да яде по 800 гр. на ден,че и повече.Тъкмо се приготвих да отварям шампанското,а то.......Няма спокойствие за мама,явно.Все си мисля,че има връзка с ваксините.И миналия месец,около 10-тина дни след ваксината имаше такъв мноооого гаден момент.Сега,пак-8 дни след боцкането-същата работа.Вие забелязали ли сте някаква връзка?
Надявам се да не ме помислиш за нахлана,но просто тук в района няма при кого да заведа Ника.Ако още не сте отишли на гастрото,дали би могла да я попиташ,дали е нормално бебче на 4 месеца все още да се превива от болки в стомахчето/без изтеричен рев като при коликите/,но все още с дискомфорт и хленчене?Тя просто си сгъва краката нагоре към тялото,когато има пристъп и така леко се напъва.Моите педита викат,че явно имаме по-чувствително стомахче,но незнам...дали да я водя на гастро/който е чак в Плевен/...много ще съм ти благодарна.
това ми хареса и при нас е така