Декември 102

• 13 752
  • 302
  •   1
Отговори
# 255
Ееее, Кате, дано успееш да си починеш, че май с детенце никак не е лесна почивката Simple Smile Пък аз...чакам си, все ще дойде някой ден Wink
Шанталче, в Шейново нямам намерение да ходя, то и в ТК бих желала да не влизам, абе никъде да не оставам, дано не пренося много, или поне да нямам проблеми  Praynig

# 256
Здравейте мацки!
Цвети още малко остана- е на сега си пишем а утре като осъмнем може и Миташки да е излязал Wink
Кате хубаво море на вас...само слънце и почивкаа якааа
Дейв тази сестричка с камъчета да я пребиеш бе...лелее добре че нямам сестра Naughty незнам как бих го преживяла?
ЕЕЕЕ а ВЕЩУНА да вземе да покаже снимки, да разкаже как е изкарала...а маха влезе и излезе ами то така не може бе. Кажи и как е ФИЛ пък снимчица на момъка да видим....мнооого си несериозна ей!!!

# 257
  • София
Хайде Вещуната я отнесъл някоя вятър.
Ама как пък никой не се сети една количка да сложи,
че душа бера вече.
Слагам си, но... Stop

# 258
  • Sofia
Ооо, Мушооо , къде си ве?
Мерси за колата, шЪ сЪ почерпя с кеф.

Цвети?

# 259
На линия съм, Миташки не иска да излиза, добре му е в мама Simple Smile Ей, това дете по-голям инат от мен ще излезе значи  Mr. Green

# 260
  • София
Хайде, Миташки,
не бъди толко мързелив. Излизай да ти се порадваме кака.
Шанталче ве, тук съм си аз ама хем ме мързи, хем пак ме мързи  Mr. Green
Много ме мързи с 2+1 думи  Joy

# 261
  • Sofia
И теб те мързи, Муше , и Миташки го мързи (и майка му) , и мен си ме мързи има няма от 2 години насам .... епидемия има нещо . Някой даже ги мързи и да пишат ... Макси, Дара, оная Вещицата само се показа и пак зачезна , Галя ни заряза  Crossing Arms и т.н.

# 262

То май мина време за следобеда закуска, ама не ми задиряйте Mr. Green

Муше, и мен ме е прихванала тази епидемия с мързела...егати работата Tired Особено днес след като гладих близо 4 часа ooooh!

Цвети,  Hug

# 263
  • СОФИЯ
Коя Галя ви е зарязала ? Rolling EyesАз ви следа,но ако решите,че трябва да пиша всеки ден ще пиша.
След малко тръгвам да кормувам ,че малко и остана.ШофИОр шЪ ставам. Mr. Green
И свекърва ми е тук от една седмица та в тях ходя по цял ден на вън да сме.
Добре сме.За ваксина-реимунизация трябва да отидем тия дни.Все по-луд става моя Марти.Само пакости ,пакости и пакости......Вчера напук задето не му обръщам внимание се напика три пъти.
Благодаря ви за кексчето и колата.Ще си взема.
ПРиятен ден от нас.  bouquet

# 264
Айде бе Гале, още ли не си станала шофер? А реимунизация чак сега ли бе.
Аз съм още на линия и като гледам няма шансове скоро да родя Sad Уф, дано не чака за дева, че ще ме е мн яд.

Друго нямам какво да ви кажа. Свеки вика, че ще почистим къщата и ще се роди, ама тя чиста, то вече няма какво да се чисти. Е, обичайното де - прахосмукачка, парцал, ама нищо основно. Освен да взема пак да го измисля да разместя, иначе не виждам какво да правя.

А моя мъж от притеснение днес кръвно вдигна, до Пирогов ходи, и сега си е в къщи. А тая седмица ДДС-то трябва да оправя, в четв му идват риби от Германия, абе лудница.
Аз все викам, че малкия чака 14-ти, да е с датата на сестра си, а сега сметнах, че е и петък, и Юлето в петък се роди. Дали чака тази дата или и нея ще подмине  Rolling Eyes

# 265
Ама Цвете, ще ли устискаш ли до 14 -ти бе, душа. Пък и мъж ти да се държи - Юлето нали ще е с него, докато се върнеш у дома с Митето. Пък и леко с местенето, то детето ще си дойде, сакън пък сега гледай да се повредиш нещо Naughty

# 266
А тя свеки е с малката, мъжо ден най-много да не е на работа. Няма кой да го замести. Чак от 22 ще си вземе отпуска. А за местенето - просто се чудех, иначе ме мързииииииииии

# 267
Цвети, и аз все надниквам с надеждата, че бебо се е наканил да тръгва, ама явно си му е кеф вътре! Mr. Green
Стискам палци да е скоро и леко!   bouquet

Поздрави и на останалите мами и малките им разбойници! Grinning

# 268
Народеееее, народе.
И аз умирам от мързел - освен това и съм нещастна, че свърши почивката... И изобщо нищо не ми се подхваща.
Иве - То кексчето ако е останало малко ще си го хапна, че изглежда вълчебно.
Цвети - ти до кога ще го търпиш този малчо - явно си му е хубаво на детето и за никъде не бърза.
Исках и да питам някоя от другите завторили майки не е ли родила. МАй Валката и тя чакаше лятото.
Децата ни ВеЧЕ са просто големи - истински каки и батковци. МАкар, че НАсчо още си го броя за бебе.
В този ред на мисле - казва на всичко " ДА ", обикновените неща за родата и как правят животните - нищо друго. Но за мое успокоение видимо всичко разбира и носи, показва и си иска - така, че супер се развива. Сега му растнат кучешките и е леко нетърпим, но ще мине. Пемперса - от 2 мес. е без него, но нищо не казва и подсказва. Единственият ни напредък е, че се стиска докато го изпишкам, има и две-три сядания самоинициативно на гърнето и това е.

Целувки и от нас. Пък, а дано да се решат да пишат и обичайните заподозрени.

п.п. Даив я кажи какво стана с вашия атопичен дерматит - диетата помогна ли?
За сестра ти нямам думи. То и аз щях да я помоля да напусне - но пък и щях напук да отида с приятели у тях. Нали мъжа й Ви е поканил в неговия апартамент. Я кажи - така и така съм те заразпитвала - а концерта как мина? Ссамо не ми казвай, че сте се отказали да отидете изобщо ( този момент не ми стана много ясен ) НАли концерта беше тази седмица ?

# 269
  • Варна
Здравейте и от мен! Радвам се, че темичката се раздвижи Wink
Ами, Паломче, незнам как е било на концерта - не отидохме. И онова, което най-много ме тормози е, че подведохме и приятелите ни. Добре поне, че не бяха си платили билетите още и не изгърмяха с пари.
Иначе ние заведоме Пухчо-целувчо на баба свеки и се прибрахме снощи. Като пристигнахме сестра ми тъкмо си събираше багажа. Бяха дошли вече мъжа й и детето, поздравих ги и излязох на кафе с комшийката. Като се върнах тях вече ги нямаше - отишли са на хотел. А тази сутрин майка ми ме събуди с новината, че баща ми щял да дойде в сряда-четвъртък, "за да разбере чия е вината и да оправи нещата"!!! Чака ме конско Confused
Гале, как е мъжа ти?
Цвети, и аз съм родена в петък - имаше едно стихче за това кой кога е роден и какво означава, от него помня само за вторник (когато е родена Мартата) - казваше се, че тогава се раждат добрите и обичливите Hug Ако го намериш някъде виж го и си изберете ден с Миташки Simple Smile
Вещи, дай снимки от събитието! Разкажи как мина! Аз онзи ден се чух е една колежка от университета (нали щях да ходя в София за ден-два, та исках да се видим) и тя вика: може да се посъберем старата група, хем ще отпразнуваме 5 г от както сме завършили. Shocked Почувствах се адски стара Cry
Палома, щях да забравя - дерматита за сега мисля, че сме го овладяли. Не създава проблеми. А диетата... трудно пазим диета, както казах малката иска постоянно да яде ooooh!, но не й давам какао, фъстъци, зрънчовци и др. такива, които съдържат много оцветители. Ама като гледам менюто в яслата лошо ми става #Crazy
Хайде моичета, пак се оплаках - сега отивам да чистя, че съм в отпуска и искам да наваксам с домакинстването след като сестра ми си вдигна багажите. Приятен слънчев ден ви желая! Hug

Общи условия

Активация на акаунт