Декември 102

• 13 762
  • 302
  •   1
Отговори
# 270
  • Sofia
Цвети, нещо против девите ли ? smile3506 Не ми се вярва да устиска чак до тогава, ще стане 10 кила  Laughing

С реимунизациите и ние още не сме започнали. Имахме час за 5ти , но нали бяхме в болница малко и ще изчакам първо контролния преглед в Токуда и после ще я водя при Педи (че нали ни е смотана милата).

Гале, загуби се и ти  Wink

# 271
Шанталче, да против девите мъже съм, големи мамини синчета са, не ща моето дете да е такова, макар, че то жена му ще му бере грижата, ама...Иначе за жените съм с противоречиви чувства - до човек си е. То даже нали ноември го направихме, и казах на мъжо, че ако не е станало дек никакви проби, че ще се роди дева, пък то.....
Нали ви казвам, ще го раждам в пубертета, що не ми вярвате  Joy

Деив, защо теб да те чака конско, като според мен сестра ти е тази за конското, а не ти!

Паломче, помня, че Валката беше за началото на септ, ама то не пречи и сега да роди де Simple Smile Ще понаглеждам по нататък при тях, да видим кога е родила Wink

# 272
Цветелинке , хайде раждай вече , че ми писна всеки ден да те проверявам.  Mr. Green

Глей начи като си трая колко хора пишат , явно по-рядко трябва да се вясвам Mr. Green

Шанталяске, сънувах те какиното миналата нощ - с хубаво (ако се поинтересуваш) ...и Монито и нея , пркалено хубаво беше за да е истина...бях си в Бг ехххххх...
И да ,и аз имам нещо против девите ...мъже , жени всичкооооооо
Жалко ако ти си дева , така те харесвах......... Laughing

Иве , хакерке ниедна , къде се губиш и ти ?

Малееее Нууш  , ми ти пък де се затри , мина фърли една кола и пак потъна Thinking

# 273
Упс сори Embarassed забравих за какво бях дошла

В събота ще кръщаваме КрисУн , да не забравите да я поздравите Mr. Green

И Дарина да си вдига задника вече от тва море , че почвам да се дразня от отсъствието и . Интересно , кой ли и гледа стоката докато тя е на почивка newsm78

И пак нещо важно изпускам , подсещайте ме ...

# 274
Айде едно кафенце да ви туря...

И една мааалка закусчица  Simple Smile

Шанталче абе тази Токуда вееече с вас я свързвам...надявам се да е ок Мони вече.Там имам чувството че им е по лесно да те вкарат да те лекуват отколкото да ти напишат рецепта и да ти обяснят какво да правиш:-) Много съм доволна от тази болница, като имаме проблем там ходим, но на 2 пъти ни казват как трябва да постъпим...да ама и двата пъти с малко настояване от моя страна се измъкваме...с инхалации и лекарства
Цвети Миташки да не чака да се приберем ние в София, та да ти нося сокче в болницата Joy Има няма 10 дни и ще си додем бе...или поне за изписването да сме там Joy Joy Joy
Хубав ден ви пожелавам  bouquet

# 275
Льони, мерси за закуската- от любимите ми Hug
Ей, това Цвете какъв трилър заформи - ще ни държи на тръни до последно Laughing
Dive, мъж ми се оправя, щом вече подкара колата значи е ОК, ама нещо гевезелъка не е минал, че там ще гледам да го поизлекувам тези дни Mr. Green
Паломче, завиждам ти за това "да", дето го казва твоето дете . Невена е на вълна "не" и "няма"  - нон стоп на всичко което кажа се отговаря с "не". Доста се бях ошашавила, даже тръгнах да чета малко "психо"литература да не би да съм го повредила нещо туй мойто дете? Засега леко съм успокоила топката ама ако някой има подобно чудо, моля да сподели опит Wink
Макси, шЪ гледам да не забравя за крисУна, да я нацелуваш по сладкото дупе Laughing

# 276
И ние сме на фазата "не" и "няма", макар че има от време на време проблясъци на "да", амамного рядко. Като иска нещо си сочи или отива и си го взима и казва "тъс", което значи "това". Не мога да се преборая с гадния памперс обаче. Иска да ака прав!!! Като седне на гърнето само стои и нищо не върши, а като го оставя гол си има любими местенца за пишкане и от отива там се изпишка и после вика "аууууу", а за акане казва че ще ака непосредствено преди започне да се напъва и ако е седнал, става прав. Кажете как се справихте толкова бързо с памперса!  Praynig Благодаря!

# 277
  • Sofia
Оооо, Макси . Къде се загуби веее? Толкова отдавна не си се вясвала и толкова съм ти залипсвала, че чак на сън ти се явих  Mr. Green Дева, не дева , т'ва е, аресваме си се Simple Smile Как е Крисито?

Льо, за "Токуда" и номера с приемането си абсолютно права, моя доФтор също работи там и ми каза, че педиатрията е невероятно добра, но предпочитат за всичко да приемат в болница и трябва да можеш да отказваш.  Аз обаче заведох Мони само да й погледнат гърлото, а те бяха със съмнения за хепатит и аз толкова се ужасих, че изобщо и не съм си помислила да се пазаря и настоявам за каквото и да било. Поне й направиха всякакви изследвания.

Цвети, още ли си тук?

Ааа, и не така със зодията ми , моля. Вижте к'ва съм готина   Mr. Green

# 278
Шанталче, ти си сбъркана дева, да не си била  и ти преносена  Mr. Green
Аз днес бях на записче в ТК. Еми всичко е ок, ама аз това си го знам. Ще ходя още 2 дена, и ако не родя до петък ще ме приемат в патологията, пък там вече кога ще се ражда не знам. Най много да го предизвикат в петък, за да не е събота или неделя, или пък да акат другата седмица, знам ли и аз вече. Ама ако е в петък, поне ще е с кака си на една дата. Ей, луднах. Лио, а ако ти кажа от къде минах за ТК, ще паднеш. Къде се забичих и аз, вместо да свия в дясно, продължих на право, и през цялата ромска махала минах  hahaha Поне голяма разходка си направих. На връщане пък заваля, а аз нямах чадър, ама то само ръмеше. Вече в наше село валеше повече, ама аз посетих едно магазинче, та си купих рокля, после едно всичко по левче, та и чадър си взех, ама след малко взе, че спря. Изтървах транвая и си се прибрах пеша. Абе разходка пълна. Та така, и утре ще трамбовам към ТК, поне вече знам пътя  Joy Ми така е, като все ходя с някой, и сега се обърках.
Ей днес се канех да мия прозорци, пък то заваля, ама мен не ми пречи, то луд умора няма, само се поти и продължава (потенето при мен е и в легнало положение де, та все тая).

Айде стига ви толкова, много писах днес. Лио, ти кога се прибираш?

# 279
Шант , Криситу напоследък е станала голямо чудо . Сега е  на етап крещене , всичко се иска с викове и крясъци .Направо е лудница в нас , а приспиването е кошмар , задължително се пищи и реве при лягане , неудобно ми е вече от съседите , че ще помислят , че го малтретираме денонощно това дете . Mr. Green
Иначе с говоренето сме манджа с грозде , български ,английски , всичко се кара на едно.
Има си любими думи , които ползва за деня и се получават много смешни комбинации.
Като ми набара портфейла , вади всичко от вътре и ми носи банкнота и вика : парички , и като я питам какво ще си купи с тях и тя почва : бобони , домати, боб  Joy
Като я питаш ти какво обичаш да ядеш и тя казва : боб Mr. Green и това без някой да я учи , даже не съм сигурна дали се сеща какво точно е боб , ама си отговаря  Mr. Green
Всеки ден чака пощальона пред нас да вземе пощата и като го види вика : Хаааай , взима пощата , казва : Тенкю и маха с ръка : Бааай
Вечер задължително след баня се прави разбор на деня , и всички трябва да я слушат , иначе се дразни ако някой се разсея настрани , и се почва един монолог , едно ръкомахане , обяснения , и тук там хващаш някоя смислена дума , къде на английски , къде на български ...
Та такива ми ти работи
Айде млъквам вече
Цветке...???

А , и да ви питам , казват ли вече вашите деца буквичката - Р

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 18:01 от Mаxi

# 280
  • Sofia
Слдуранка голяма е тая Криса  Heart Eyes Моя племеник и той е така с българо - английския все още, въпреки, че е на 3 и ходи на градина. Но ще се оправят, важното е боб да има Simple Smile
Мони иска да яде или пица или супа.  "Р" не казва , нещо като смесица между Р , Л и У  е. И С, Ч, и Ц са й малко по -сложни за изговаряне, съска ги като че ли.
В нас всички пари са "на тати  паичките", аз нали съм безработна и социално слаба ...
Аааа , с гърнето съм се предала на този етап. Може да седи по един час на тоалетната чиния и да анализира плочките и ароматизаторите около нея, но само толкова  Crossing Arms

Нещо друго ако искате да ви разкажа  Mr. Green Питайте, че аз не се сещам  Joy

# 281
Да, аз искам да ми разкажеш как свикна с градината , като почна да я пускаш .Плачеше ли , като я оставяше , а през деня търсела ли те е ,изобщо как свикна?

Момичета искам да обърнете внимание към една тема в общия , някой може да са чели вече , но тези които не са , нека я погледнат .И си пазете дечицата , не ги изпускайте от очи, че има всякакви изроди.
Боже в какви времена живеем...
Ето линк към темата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=419322.0

# 282
Макси, това е просто ужасно! А с каква цел е направено пък ако може да каже някой....
А теб какво те притеснява градината? Мислиш, че Криска ще плаче за тебе ли? Обикновенно в началото плачат, но казват, че е докато майките са там, и след 10мин вече са забравили. Аз на моята маймунка й хванах цаката като излизам от нас. Казвам й чао, давам и целувка, и тя ми дава, и затваря вратата след мен дори. Когато тя излиза с баба си, така пред асансьора ми дава целувка и заминава Simple Smile Бързо свикват...ех, да можех да я пусна от септ  Tired
За буквичката "р", нямам идея, тя почти не казва никакви думи, или само прости, дето няма такива букви.

# 283
  • Sofia
Мисля, че даже по новините даваха за тази случка  #Cussing out Не знам що за идиоти живеят в тая държава ... думи нямам просто!

Макси, сутрин плаче, но докато излезна от градината и е спряла вече. Казват , че слуша през деня, играе си, яде , спи и от време на време ги информира, че "мама , тати  дойде" , да не забравят случайно. Но мисля, че се адаптира сравнително лесно, въпреки че е най - малка.
Ти да не си решила да я пускаш Крисата и да ставаш работник?

# 284
  • Sofia
 Shocked  Shocked  Shocked потресена съм какви изроди може да се пръкнат по тази земя!!!!
Ако такъв го хвана бих го надупчила най-малко с конска игла поне 1000000000000000000 пъти!!!!
Наистина пазете децата си!
Аз много сигурна в себе си и в нея я оставям на големи разстояния,но сега ще се огранича в тези ми действия!!!

За яслата и аз съм в дилема, хич ама хич не ми се ще да я пускам..... Нито ми се разделя с нея,нито ми се работи  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт