Декември 102

• 13 750
  • 302
  •   1
Отговори
# 30
  • СОФИЯ
Честит ви рожденник Dive !Да ви е здрав и много послушен!  Laughing

Всички дечица са страхотни-пораснали и още по-сладки! Heart Eyes
Eто го и Марто преди една седмица при баба и дядо.Той е на отглеждане от началото на април там.Към 13 кг. Див и много щастлив.
http://www.december2007.snimka.bg/album.php?album_id=389446&pid=12924849

Последна редакция: пн, 15 юни 2009, 10:58 от Галчоо

# 31
Честито на мъжлето ,Дайв , да ви е много здрав и щастлив ,във вашата компания естествено, още мнооооого дълги години   bouquet

Ей , Ско , голяма стипца си ве ... сега ще си спретна едно и хич няма да го споделям даже  Crossing Arms

# 32
  • в Надежда-та
Лелее ама много рано ставате бе хора ooooh! Ние в наща къща преди 10ч не можем да отлепим Crazy
Ние на консултация този месец още не сме ходили Blush, по принцип съм мн стриктна ама в това топло време вси към морето ни влече напоследък Laughing Иначе на кг. не сме мръднали май и трябва да е 13кг, но виж на височина е пораснал щом вече си отваря вратата на банята \до сега само тя му се опираше Laughing\
Dive честит Ви рожденик, да ви е жив и здрав и мн радост да Ви носи.  bouquet

# 33
Лелеее, забравих да ви нахраня, за да сте по-активни:

Хайде, пишете сега!

п.п. Дайв, честито РД на съпружието.. Да е здрав и да те слуша..  Peace

п.п.п. Какво е ромпърче..  newsm78

# 34
  • Варна
Скорпи, ромпър е нещо като боди, но с крачолки. Нашето е нещо такова: , но може да е с дълги ръкави и крачоли, без ръкави... такива ми ти работи Simple Smile

# 35
Хмм, чудя се ако посегна към таратора ... тая Скокондра , дали няма да ми захапе/прегризе гръцмуля  Thinking

# 36
Даро, знам, че ще налетиш на чесновото ве............  Joy
Айде - апни си!  Peace

Дайв, мерси за инфото.. Начи ние имаме доста ромпърчета..  Mr. Green

Шишкова, прекрасна е Викито..  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 37
ООоооо , само да видиш пък с лютите чушлета какви чудеса правя  Joy

# 38
Дейв, честит ти рожденник.
Хубаво си го изненадала сутринта, голяма слабост са щерките на бащите си, да видим, ще чакат ли с пушките по балконите  Thinking
А с това ядене направо срама нямате. Следващия път, минавате през нас, оставяте яденето и тогава слагате във форума, какво е това нещо, аааа.
Абе гледам всички си отварят вратите, само моята мома ли още не ги стига  newsm78 Утре ще разбера колко см и кг е и ще дам отчет Simple Smile Сега ще ядем сладолед, ама вас няма да почерпя па!

# 39
Dive, да ви е живо и здраво татито!

То вярно, че ни беше отчетна темата, аз забравих да се отчета с мерки. На 03.06. изтеглиха чудото 12кг и 82см. И щото не искаше сам на кантара, изтеглиха и мамка му, паднала съм под 60 кг вече (58).  bowuu
И да се похваля днес Макс е без памперс и няма пропуск, всичката работа в гърнето прави. И докато пиша ме поглежда победоносно и с една хитра усмивчица. Дано и по нататък е така, ще видим. А може би компенсира заради белята снощи. Докато аз пържех риба на печката, той ровичка в шкафа и извадил фритюрника, закъснях за част от секундата да го хвана и го обърна. Всичкото олио се разля по теракота, по краката ни, опръска шкафовете. Беше чудо невидяно.

Изчезвам, че е увиснал на външната врата. Като кученце си знае часа за разходка.

# 40
  • в Надежда-та
СкО® твоето дете явно е много кротко щом те оставя толкова време на РС-то Laughing
При нас такива екстри няма Tired мога да се добера до него само когато спи.
Bori-Ana   а на разходка слагате ли памперс newsm78 и ние се мъчим с махането ама от скитня не можем да стигнем до финала   Confused

# 41
Ми аз съм тук бЪш по това време...  Mr. Green
Докато спи халата ниедна!  Mr. Green

# 42
  • в Надежда-та
ААаааа и мен ме брой в отбора Laughing
айде с вечерята да те отменя Wink

# 43
Мойто пък ме оставя да си компютърствам когато си искам , хич не ми е вързан за полата ... само от време на време идва да ме целува  Heart Eyes Joy това в случай ,че не съм му обръщала внимание през последните 20 мин. Много ми е самостоятелен и много добре се забавлява сам , ама мен пък ми е кеф да му досаждам с песни , пък и той няма против  Joy

# 44
Малееееееее, аз това го прочетох 20 дни и викам "Мале, тая Дара ква е! У!" Па то било 20 минути..  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт