Декември 102

• 13 746
  • 302
  •   1
Отговори
# 45
Ти ли няма да ... ти ли Ганке , ах тииии  Joy Joy Joy ти лудна ма , аз без него не мога един ден ... ти 20 , подлудя  Joy

# 46
Абе знам си аз, че съм за шопинг терапия, опъване на лицето и круиз по море, но май ще мина само с една терапия при специалист!  Mr. Green

# 47
Ви, слагаме памперс навън и като спи също. Аз само с днешния успех се похвалих, т.е. то вече е вчерашен, да видим дали ще продължи в тоя дух и нататък. Ако продължи ще пробвам и навън.

# 48
Добро утро

Ние памперса не сме го махнали , но сега лятото ще работим по въпроса ... чакам да се постопли още малко , че на вилата е доста хладно.
Бори ... нямам думи за белята , направо бих изтрещяла ,ако това олио е по моя под  Joy Joy Joy

# 49
  • Варна
Добро утро Simple Smile
Много благодарим за поздравите за нашето татенце Hug
Цвети, душко, ама вЕрно хич не се съобразяваме с бременните значиииии... тя и Валката сигурно затова спря да пише тука Confused Ако я засечеш по отчетните прати й много поздрави Hug
Дарке, и нашата бухтичка много се е отворила на целувки, затова от известно време й викаме Пухчо-Целувчо Heart Eyes Явно на тоя ден са се родили под целуваща звезда Joy
За вратите... ми не, не ги отваря сама, нисичка ни е още - 80 см. За да допълня отчета: 04.06.2009 (18м.) - 10.500 кг и 80 см.
И да ви питам: знам, че доста от вас подстригаха вече мъниците... аз не съм още и мисля до 3 г. да не я подстригвам въобще, обаче проблема е, че тя не търпи никакви фибки, ластички и шнолички, а вече бретона й е мнооого дълъг и й пречи Confused Има ли още някой неподстриган и/или с проблеми с прибирането на косата? Споделете опит как се справяте!
Аз отивам да ям сладко (няма да кажа какво Crazy), че давах кръв и ми е много отпаднало.
Приятен ден, девойкииии

# 50
Има ли още някой неподстриган и/или с проблеми с прибирането на косата? Споделете опит как се справяте!

Ние не сме се подстригвали още, ама и проблем с дългата коса нямаме Joy Joy Joy Joy

# 51
Ние подстригваме бретона, че иначе няма как. Айде на вън може шапка да сложиш, и да се поприбере, ама в къщи...
Така, сега да дам отчет - биха й последната ваксина, коклюш и там кво си, тежи 9240гр и 78см, миньонче ви казвам Simple Smile
Дейв, спокс, аз ей така да ви жегна  Mr. Green Колкото до Валката, мисля, че пише във септемврииките, а аз съм в августинките, ама да не се преместя в юлките  Grinning
Ей, голяма жега. А вие чухте ли за срещичката петък вечер 19:30 без децата, само дето мястото още не е решено, но е хубаво да е на открито и някъде по-централно място.
А аз викам пък четвъртък 17ч в парка св Тройца да се видим с децата, че не сме се виждали с тях не помня от кога. Какво ще кажете?

# 52
  • в Надежда-та
Борянка и ние се мъчим с махането и вчера преди обяд се бях отчаяла, но от след обяд и днес виждам надежда - казва си човека. Даже до преди малко бяхме на детски РД  и 4 пъти ме разхожда до 00 ама само 1 път свърши работата, ама и аз не бях настоятелна, че тя беше 2 етажа понадуло Crazy
На вън за сега не съм се престрашила без памперс, но сутринта излизахме за букет на бързо ичовека се стиска докато се приберем.
Вече съм по оптимистично настроена Laughing

# 53
Здравейте момичета, направо ме е срам от кога не съм се появявала, ама много ме е отвял вятъра, вечер до никое време седим със съседите на двора, децата да си играят и като се приберем къпем малкия и аз се тропясвам. Много работа, много нещо
Честито на татенцето ви Дайв
Ние заминаваме на моренце в събота, най-накрая малко почивка Party
Денис е едно диваненце, като всички останали, не го мъча с гърнето, защото той има страх, след забелването на пишоната и свързва гърнето с това и не ще да го види.
Отивам да лягам, много се отчетох, ама нямам сили за повече, колкото да не ни забравите..http://bebedenis.multiply.com/photos/album/19/Lozenec_2009, ето малко пресни снимчици, като се върнем от морето ще пусна още Wink
Целувки на малчовците

# 54
  • в Надежда-та
Нямя никой тази вечер newsm78

# 55
А аз викам пък четвъртък 17ч в парка св Тройца да се видим с децата, че не сме се виждали с тях не помня от кога. Какво ще кажете?
Аз съм навита да дойда.

# 56
Добро ви утро , само наминавам да ви поздравя  Hug

# 57
  • в Надежда-та
айде момичета ставайте.
Мойто Златно чудо още спи, та да се направя на примерна домакиня тази сутрин.
За първи път, да де втори да стана преди него Mr. Green

# 58
Здравейте Дружина !!!
Радвам се , че всички те сте добре.
НИе също сме, но мен жегата направо ме стопява - нямам желание да говоря камо ли да пиша.
Гледам, че бонбоните вече са много порастнали и все по - хубави. Добре , че слагате снимки от време на време да не се забравяме.
За отчета - 18м. - 13.100кг. и 84см. Изобщо не ме търси, но за това пък постоянно виси в краката на Момчил и се карат за нещо. Относно памперса - и аз се престраших като Вас - излезе много лесно ако не забравяш да го подканяш. КАто сме навън определено се стиска докато го съблека, но пък аз да си призная честичко забравям. Вчера за първи път ми показа, че му се пишка докато беше на пясъчника. Вкъщи - не му прави никакво впечатление - пишка и ака на поразия където дойде. Започна да си казва името - Нати или поне той така се кръсти. Вратите са ужасно над него и скоро се надявам да не ги стига.
Друго, друго....
Аааа Да - имаме проблем с миенето на зъбите - като види четката и започва да се сърди и плаче. Вие как се оправяте? Някакви хитрости да има някой за споделяне ?

Целувки и лек ден от нас с разбойниците  Heart Eyes

# 59
  • в Надежда-та
Тия зъби....моя го оставям \когато се случи аз да го къпя\ сам да ги "почиства" ама той само изсмучи пастата и забрави да ги изчетка Mr. Green
Не си дава и четката, едва го склонявам да ми я даде когато го къпя.
Те по принцип се къпят по мъжки и не знам баща му как се справя, но казва, че дава да му ги мие Thinking

Общи условия

Активация на акаунт