Декември 102

• 13 751
  • 302
  •   1
Отговори
# 60
Звезди, остана за понеделник 17ч, че утре го давали пак облачно, та не се знае. А и аз ще чакам да дойдат за пералнята пак да я видят в 14ч и не ги знам колко ще се забавят. Но се надявам да се съберем този път, че вярно отдавна не сме се виждали.

Тази вечер, когато се прибра баща й, накара го да си събуе чорапите, после ризата (панталона си беше свалил) и го заведе в банята да се къпят (аз я къпя за 2мин, а той й пълни ваната и играят), та се изкъпаха рано рано Simple Smile Но той не се сеща да мие зъби, а на нея и е интересно. Аз и ги четкам, после я оставям малко тя да се мъчи и така. Ама рядко го правим тоя номер де, че или трябва да я кача на тоалетната или аз да се навеждам, а не ми е удобно вече (то затова и гледам мъж ми да я къпе). Звезди, ти как се справяш?

Алекс, а ти верно се затри. Искаме снимки после Simple Smile
Паломче, доста високо трябва да са ви дръжките, щом той е 84см и не ги стига (какво да кажем с нашите 78  Laughing).

# 61
Добро утро да ви кажа мацки Hug

И като се видите , когато сте се уговорили да не забравите и фото да вземете, ей!
Ще чакам после снимки...

# 62
Оооооо , Льо , мерсим за кафенцето  Hug чата със сутришното кафе взе да ми липсва  Grinning ама пустия му селски нет ... направо забивам от всякъде  Mr. Green

# 63
  • в Надежда-та
Лелеее ама каква е тази бомба тук Crossing Arms
Я всички на отчет къде скиторите 2 дена Naughty

# 64
Здравеейтее !!!

Зная, че е огромна, но ще ме простите. Толкова отдавна не съм го снимала, че просто нямам какво друго да предложа на вниманието Ви.

Приятни сънищааааа

# 65
Честит рожден ден  мила ми Елена, желая ти всичко най прекрасно на света. Живот изпълнен с щастие, любов и приключения
[/b].

# 66
Ха добро утро на всичкииии!!!

Сега едно кафенцееееее първоооо

И сега малко по същество да ви почерпяяяяяя

А за диетстващитееее

Хубав ден ви пожелавааам  bouquet

# 67
  • Варна
Lionka, честит рожден ден, мила! Бъди все така най-прекрасната мама за двамата прекрасньовци!

Аз набързо само да отчета - Марта тръгна на ясла в сряда. Не плаче, играе с децата и е веселакато си я прибираме. Вече 2 дни стои по около половин час и... снощи вдигна температура Cry

Приятен слънчев ден, момичета! Hug

# 68
Льооо, честит рожден ден , желая ти само най-хубавите неща ,здраве, щастие, късмет и любов.

# 69
  • София
Льо, честит рожден ден!!!! Много щастие и многоооооооо лИбов ти желая. Heart Eyes

# 70
  • в Надежда-та
Честит рожден ден на мама Лиьонка да е мога слушана и обичана от домашните -
Dive бързо оздравяване на Марти и дано не е нещо сериозно Praynig

# 71
Здравейте!
Наминавам да се отчета.Наско е 11.050 кг и 78 см.Удариха ни последната ваксина в гръбчето.Понесе я много зле,дигна 38,7 температура,но за щастие за няколко часа спадна.Още сме с памперс,но в скоро време искам да го махна.Интересно му е да сяда на гърнето,но върши работата като стане и засега се отказах.А как учите момченцата да пишат в гърнето?Прави ли(щото моето като го изправя пред гърнето и се дърпа)?

Лионката честит рожден ден!   bouquet

# 72
Льо, честит рожден ден, жива и здрава, много да те радват прекрасньовците ти, и тати да е по-често с вас, а парите да не секват  Hug

Моето братче днес е рожденник, ама след тая софра дето Льонката е наредила, какво да ви почерпи човек Simple Smile
Ей ви малко плодове и сладолед, като за лятото Simple Smile

# 73
Благодаря ви за прекрасните пожелания мацки Hug
И за прекрасните цветяяяяя Simple Smile
Дейв Марта прекрасна да ти се оправя бързо...
И ние с гърнето сме на никъде- реве човека от него и това е!
Но имаме и друг проблем, постоянно сме с биберон и реве за него ужас е!
Айде през ноща ок, ама цял ден с него...няма какво да го мъчи в устат, всички зъби са налице...да видим как ще го отучваме.И това е от седмица , айде 10 дни да са .Такава привързаност към биберона н ее ясно от къде дойде.Някой имал ли е такъв проблем?Мисля си да мажа бибата с горчив лак за отказване от гризането на нокти Thinking ама да видим дали ще го направя Rolling Eyes
Лека вечер ви казвам засега, че батерията се изтощи вече Joy Joy Joy

# 74
  • в Надежда-та
Лионка аз гледам и Ники от 3 дена е същия ooooh! Преди я търсеше само когато заспива, а сега ме дърпа и ме води за ръка, за да му я дам \че аз я слагам високо на секцията\ Crazy Ама наща е тръгнала да се къса и съм казала, че нова няма да има Naughty
Мама Яни седнал винаги съм го слагала, но тия дни като го мъча старателно без памперс \само нощен слагам вече\ го пускам или прав или клекнал да пишка в банята, когато не иска да седне на тоалетната \вече с приставка го слагам\.

Общи условия

Активация на акаунт